Overig

Bijzondere vormen taarten online bestellen

Hier vind je onze hele bijzondere, buitengewone en spannende taarten. Er is niets normaal aan deze categorie, omdat alle taarten individueel zijn ontworpen en met liefde zijn geselecteerd door onze taart-ontwerpers. Ze ondergaan een lang proces totdat ze in deze speciale categorie speciale vormen terechtkomen.

Ben je de standaard taarten zat? Dan is deze categorie de juiste plek voor jou. Hier zie je zeker geen ronde of vierkante taarten, maar alleen onze meest bijzondere taarten. De taarten in deze categorie hebben echter maar één ding gemeen: hun ongebruikelijke vorm, zodat je, in tegenstelling tot onze andere categorieën, taarten zult vinden met veel verschillende thema’s en motieven. Doe eens een keer wat anders dan anders en laat jouw gasten versteld staan met onze bijzondere vormen!

In deze categorie vind je bijvoorbeeld onze T-shirt taarten over het onderwerp werk. Is uw beste vriend bijvoorbeeld dokter of verpleegster ? Dan vind je hier de perfecte taart om diegene te verrassen als je slaagt voor het examen of op je verjaardag. Of is een van uw gezinsleden werkzaam bij de politie? Je kunt bij ons de meest bijpassende taart bestellen! Slechts een paar klikken en uw taart wordt rechtstreeks bij u of bij de voorkeurspersoon bezorgd!

Een ander belangrijk moment in het leven van een schoolkind is de eerste heilige communie of bevestiging. Beide evenementen vinden plaats in totaal verschillende leeftijdsgroepen, maar het kruis vindt zijn plaats in zowel de katholieke als de evangelische kerk. Het kruis dient over het algemeen als een symbool van het christendom, ongeacht tot welke denominatie u behoort. Daarom hebben we naast onze klassieke communie- en bevestigingstaarten natuurlijk ook speciale kruis taarten voor u ontwikkeld en in deze geweldige categorie geïntegreerd.

Er is natuurlijk ook een andere manier om te vieren. Met mousserende wijn en champagne. Dit is natuurlijk vooral populair op oudejaarsavond, maar een glas mousserende wijn hoort ook bij andere gelegenheden en verjaardagen. Maar als de simpele fles mousserende wijn nog niet ongebruikelijk genoeg voor je is en je hebt genoeg van standaard, dan zit je ook goed in deze categorie. Hier hebben we nog meer taarten in speciale vormen. Onze champagnecakes in roze of groen zullen u verrassen met hun wel heel bijzondere champagnevulling en zijn een heerlijk alternatief voor het standaard glas mousserende wijn en uw gasten zullen niet alleen versteld staan van deze taarten, maar ze ook nog eens hartstikke lekker vinden!

Dus waar wacht je nog op? Voor elke gelegenheid vind je de juiste taart. Nodig je vrienden en familie uit en laat de creatieve taarten zien aan je gasten. Ze zullen de bijzondere vormen van onze taarten zeker buitengewoon vinden!

Een uitgebreide selectie mooie taarten in andere vormen wacht op je!

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Dokter Taart
Dokter Taart
€ 49,90
Champagne Taart - Goud
Champagne Taart - Goud
€ 89,90
Speelgoedtaart
Speelgoedtaart
€ 83,90
Kruis taart, verschillende kleuren
Kruis taart, verschillende kleuren
€ 73,90
Politie taart
Politie taart
€ 49,90
Verpleegster taart
Verpleegster taart
€ 49,90
Verpleger taart
Verpleger taart
€ 49,90
Snoepzakvorm taart in roze
Snoepzakvorm taart in roze
€ 53,90
Bouwvakker taart
Bouwvakker taart
€ 49,90
Brandweerman taart
Brandweerman taart
€ 49,90
Champagne taart roze/pink
Champagne taart roze/pink
€ 89,90
Snoepzakvorm taart met potloden lichtblauw
Snoepzakvorm taart met potloden lichtblauw
€ 53,90
Fototaart in kruisvorm, verschillende kleuren
Fototaart in kruisvorm, verschillende kleuren
€ 73,90
Chef-kok taart
Chef-kok taart
€ 49,90
Champagne taart vert/groen
Champagne taart vert/groen
€ 89,90
Snoepzakvorm taart met potloden donkerblauw
Snoepzakvorm taart met potloden donkerblauw
€ 53,90
Snoepzakvorm taart met cijfers rood
Snoepzakvorm taart met cijfers rood
€ 53,90
Kerstboomtaart
Kerstboomtaart
€ 46,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

18 producten

Taarten in bijzondere vormen

Hier vind je taarten in bijzondere vormen. Of het nu voor je broer, zus, vriend, vriendin, oom of tante is. Deze taarten in bijzondere vormen zijn altijd leuk! In deze categorie bevinden zich taarten in verschillende beroepen. Of je nu kok, verpleger, verpleegster, bouwvakker, dokter, politie of brandweerman bent, wij hebben de perfecte taart voor jou!

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw bijzondere vorm taart

In Nederland worden onze taarten in bijzondere vormen met UPS en DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de bijzondere vorm taarten een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS en DHL Expressniet in het weekend leveren.

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000