Zwangerschapstaarten

Prachtige zwangerschapstaarten voor toekomstige moeders!

De zwangerschapstest is positief? Wat mooi! Het wonder van een bevalling. Misschien wel het mooiste wat er is. Na een zwangerschap jullie eigen kind kunnen begroeten. Dan kan het grote avontuur beginnen met jullie kleine wonder. Groot- en schoonouders die staan te trappelen om de kleine te zien, enthousiaste vrienden en oom en tantes die niet kunnen wachten om het kleine drempeltje te zien. En al was het als moederszijde niet jouw eerste zwangerschap, elke keer blijft toch weer bijzonder, speciaal en uniek! Na 9 maanden is het toch fijn als de baby gezond en al op de wereld gezet is. De familie zal hem dan ook zeker vol met liefde begroeten!

Wil jij de ouders verrassen? Of wil je als ouders zijnde een feest geven ter ere van een succesvolle zwangerschap? Het team van je eigentaart.nl heeft daarvoor een selectie aan zwangerschapstaarten gemaakt die passend is voor elke fase van de zwangerschap! Of het nu ten einde is van de zwangerschap of ter viering van het begin of juist voor een babyshower? Het kan namelijk allemaal! Naast magische, kleine luxe taarten in je favoriete kleur of grote, kleurrijke babytaartjes voor ieder geslacht, zijn er nu onze nieuwe, unieke baby buiktaartjes in verschillende kleuren! Onze banketbakkers hebben met uiterste zorg nagedacht over de vorm, grootte en samenstelling van onze zwangerschapstaarten. Met de kleuren blauw, roze, groen en geel passen de zwangerschapstaarten bijna in elke sfeer voor een babyshower of voor een kleine jarige bijvoorbeeld. De taarten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een lust voor de maag!

Het zwangerschapsverlof is aangevraagd en goed gekeurd. Nu is het een tijd om een feestje te organiseren. Nu willen jullie als toekomstige vader en moeder het geslacht niet weten en weet je niet wat te doen met de kleuren? Maak je niet ongerust! Wij hebben ook nog de neutrale groene zwangerschapstaart en de gele zwangerschapstaart! Perfect als jullie er samen voor hebben gekozen om tijdens de zwangerschap het geslacht nog niet te willen weten!

We hebben natuurlijk ook met zorg nagedacht over de bezorging van de zwangerschapstaart. Want je wilt natuurlijk wel dat deze goed wordt bezorgd! De taart wordt veilig bezorgd op de voorkeur van jouw bestemming in een grote doos. De taart is uiteraard in alle smaken te bestellen en binnen enkele werkdagen in huis. Dus kies jouw voorkeur qua afleveradres en je hoeft je nergens meer druk om te maken en kunnen jullie samen genieten. Zo kan het vieren van een zwangerschap of een nieuw leven op de meest mooie manier gedaan worden! Naast onze taarten hebben wij ook nog een decoratie set voor baby feestjes. Perfect als je nog op zoek bent naar wat feestelijke decoratie naast een zwangerschapstaart!

Onze zwangerschapstaarten zijn vrij multifunctioneel. Je kunt deze geven aan een aanstaande moeder of gewoon meenemen naar een babyshower. De aanstaande moeder en vader zullen positief verrast zijn met niet alleen een schitterende, maar ook een heerlijke taart. Het zal elk zwangerschapsfeestje helemaal af maken.

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
 Zwangerschapstaart met gele accenten
Zwangerschapstaart met gele accenten
€ 114,90
 Zwangerschapstaart met roze accenten
Zwangerschapstaart met roze accenten
€ 114,90
 Zwangerschapstaart met blauwe accenten
Zwangerschapstaart met blauwe accenten
€ 114,90
 Zwangerschapstaart met groene accenten
Zwangerschapstaart met groene accenten
€ 114,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

4 producten

 


De perfecte manier om je zwangerschap aan te kondigen!

Het wonder dat de geboorte heet: voor vele koppels en families zowat de belangrijkste en gelukkigste dag van hun leven. De weg naar een nieuw leven is een bijzondere periode, vol met spannende maar gelukkige momenten: je ontdekt je zwangerschap - al dan niet onverwacht -, je vertelt het aan je vriend of man, iets later kondig je het ook aan je ouders en de rest van de familie, en intussen plan je de geboorte en het verdere leven van je kind. Dan wordt je kind geboren: het beste moment van je leven. Tenslotte laat je dit jonge wondertje zien aan je familie en vrienden op een baby shower of baby born. Deze negen maanden zijn een achtbaan van emoties, met veel zalige momenten, maar ook niet steeds makkelijke dagen.

Voor alle speciale momenten die aan de geboorte voorafgaan, of erna komen, kan je tegenwoordig wel familiefeestjes of bijeenkomsten organiseren. Of het nu gaat om een baby born, baby shower, gender reveal feestje, een bijeenkomst om de zwangerschap aan te kondigen, voor alle gelegenheden verbonden aan je zwangerschap zijn goed om een lekker stuk taart te eten! En wat is er dan beter dan een taart die ook nog eens helemaal past bij dat feestje? Vanaf nu vind je hier onze nieuwe zwangerschapstaarten! Onze taartenontwerpers hebben eens goed nagedacht over hoe ze een mooie nieuwe taart konden ontwerpen die volledig geschikt is voor feestjes of bijeenkomsten met het thema zwangerschappen en geboortes. En het resultaat mag er zijn: een design waar alle toekomstige moeders met stralende ogen naar zullen kijken.

Een prachtig design voor een prachtig moment!

Geef toe: het design ziet er ongelooflijk leuk en wondermooi uit. Deze zwangerschapstaarten zijn ontworpen als de buik van een hoogzwangere vrouw, in een mooi kleedje met stippen in je lievelingskleuren: blauw, roze, gele of groen. Daarom zijn deze taarten ook meteen geschikt voor zowel jongens als meisjes, en voor feestje in elke van de vier seizoenen. Met deze coole taart in de vorm van een dikke buik maak je meteen duidelijk welke aankondiging je zal doen op je feestje! De buitenste laag van de zwangerschapstaarten zijn gemaakt uit heerlijk marsepein van het merk Odense, dat bestaat uit de beste Californische amandelen. Wat er binnenin de taart zit, kies je echter helemaal zelf! We hebben namelijk verschillende lekkere smaakcombinaties die je kan nemen voor de vulling van je taart. Je vindt er zeker wel een smaak tussen die jou aanstaat!  

Baby Party en Baby Shower

Aangezien onze zwangerschapstaarten taarten vooral geschikt zijn voor babyfeestjes, zullen we hier uitleggen wat een babyfeestje of baby shower eigenlijk is. Een babyborrel is een evenement dat wordt gehouden ter ere van de aanstaande moeder. Op deze dag is de aanstaande moeder de "Koningin van de dag" en wordt de zwangerschap gevierd. De traditie van de baby shower komt oorspronkelijk uit de VS. Het is nu echter zeer populair geworden in Europese landen, zoals Duitsland. Gewoonlijk wordt deze gebeurtenis 1-2 maanden voor de verwachte geboorte gevierd. Dit wordt dan georganiseerd door vrienden en familie, zodat de toekomstige moeder de tijd kan vinden om uit te rusten. In sommige gevallen is het echter de moeder die zelf de babyborrel plant. Tegenwoordig is een baby shower net zo traditioneel geworden als de luiertaarten. Deze zijn meestal gemaakt van luiers en versierd met babyspullen. Aangezien een babyborrel altijd een heel individueel feest is, waarvoor geen regels bestaan, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten bij de decoratie. De zalen waarin het feest plaatsvindt worden dan vaak in de passende kleur kitscherig, speels maar tegelijk elegant ingericht. Typische babymotieven zijn de rammelaar, de fopspeen of de kinderwagen. Je kunt deze ook vinden in onze babydecoratie sets. Perfect voor een baby shower is natuurlijk onze baby taart om de zwangerschap te vieren.

Op zoek naar andere geboortetaarten?

Zijn deze zwangerschapstaarten toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Of had je aan een meer andere, meer klassieke vorm gedacht? Neem dan eens een kijkje tussen onze mooie baby shower taarten of dooptaarten. Deze prachtige taarten passen ook perfect bij doopfeesten, baby showers, enzovoort. Met de juiste taartdecoratie, die je in de categorie Decoratie vindt, tover je de dooptaart tenslotte nog om tot een waar kunstwerk! Dieren en figuren uit marsepein of chocolade, tot zelfs hele decoratiesets; allemaal lekkere en mooie kleinigheden om je dooptaart of baby shower taart te versieren! Als je een groot feest voor veel personen houdt, kan je natuurlijk ook steeds meerdere taarten bestellen. Combineer een aantal zwangerschapstaarten, baby shower taarten of dooptaarten, en presenteer je gasten een prachtige feesttafel om nooit te vergeten!

Maak je zwangerschapstaart helemaal af met onze decoraties

Vind je je taart je nog steeds te saai of heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Maak je taart af met een van onze decoraties. Met deze decoraties kun je jouw taart aanpassen aan jouw smaak. De superschattige suikerschoentjes zijn verkrijgbaar in roze of blauw. Om te voorkomen dat je elke decoratie apart moet bestellen, hebben wij speciaal voor jou de bijpassende baby set decoraties samengesteld. Natuurlijk zijn de babysets ook in twee kleuren te krijgen. Aan de ene kant voor meisjes en aan de andere kant voor jongens. Met de coole taartlinten kun je jouw taart verfraaien en met de marsepein- en suikerdecoraties wordt jouw taart de totale blikvanger op jouw feest. Niet te missen zijn de taarttoppers, die je kunt bewaren als aandenken aan de dag. Om de tafel rond jouw grote taart te versieren, kun je ook cakepops in de bijpassende kleur bestellen. Of je nu roze, blauw of gewoon kleurrijk zoekt, we hebben het allemaal. Als je jouw gasten van kleine hapjes wilt voorzien, zijn de cupcakes geweldig. Voor kleine hapjes zijn de macarons ook een aanrader. Je kunt zelfs een persoonlijke foto of logo toevoegen om de aanstaande moeder te verrassen. Als je geen tijd hebt om je zorgen te maken over het versieren voor de spannende gelegenheid, kun je je baby decoratieset gemakkelijk samen met je taart bestellen. Ben je op zoek naar iets eenvoudigers? Dan kun je meer creatieve en heerlijke taarten vinden in onze babycategorie. Onze twee verdiepingen baby shower taart is in een neutrale oranje kleur en dus perfect als het geslacht nog niet bekend is. Onze klassieke baby shower taarten zijn ook verkrijgbaar in verschillende lagen en in blauw, groen en roze. Als je het toch iets persoonlijker wilt maken, dan zijn de klassieke fototaarten een goede keuze. Je kunt de kleur van de rand afstemmen op het geslacht van jouw toekomstige kind. Als je graag je eigen taart maakt, kun je rondkijken naar de taartaccessoires en dan uit je dak gaan met de versieringen. Als je geen ideeën hebt voor de versiering of de taart, kun je kijken naar de taartinspiratie voor wat suggesties. Mis je nog kaarsen bij je taart? Bestel ze dan bij jouw taart. Je kunt de kaarsen vinden op de pagina van de taart onder het veld "Meer opties". Daar kun je gemakkelijk de hoeveelheid kaarsen bestellen die je wilt hebben.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

 

 

Levering van jouw zwangerschapstaarten

Onze zwangerschapstaarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw zwangerschapstaarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

 

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

 

Video gidsen

Het duurt jaren om een professionele bakker te worden. Maar met de tips en trucs die we je in onze videogidsen laten zien, kun je in slechts een paar stappen een professionele en perfecte taart maken. Ons team heeft zorgvuldig overwogen welke stappen en hulpmiddelen je nodig hebt om een succesvolle, zelfgemaakte taart te maken. In de video's kun je zien hoe je jouw taart bekleedt met de verschillende taarttoppervormen. Je kunt ook ons beroemde kussenpatroon leren en kopiëren.

 

Wenskaarten voor bij de zwangerschapstaart

Om jouw geschenk nog persoonlijker te maken en de zwangerschap nog beter te vieren, moet je zeker een wenskaart sturen naar de gelukkige zwangere. Je kunt dit gebruiken om jouw felicitaties opnieuw te sturen. De boodschap kun je er een boodschap erop laten drukken. Verwelkom jouw kind al voor de geboorte met een van onze taarten om elk jaar een glimlach op zijn/haar gezicht te toveren. Wat is een betere manier om te beginnen dan met een zwangerschapstaart?

 

 

Bestel dus nu online jouw zwangerschapstaart! Kies je favoriete taart en smaakcombinatie en geef je bestelling door! Wij maken jouw mooie taart voor je klaar en sturen ze je op met UPS. Je zwangerschapstaart wordt aan je deur bezorgd op je gewenste leverdatum, en vervolgens kan je babyfeest of feestje voor je zwangerschapsaankondiging van start gaan!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000