Brandweer

Brandweer taarten

Ze zijn de helden van onze moderne tijd: de brandweerlieden. Met hun speciale uitrusting bestrijden zij de heftigste branden, redden zij mensen uit gevaarlijke situaties, voeren zij preventieve brandbeveiliging uit, maar zijn ze zeker ook niet te beroert om jouw kat uit de boom te halen. Met onze prachtige brandweer taarten, willen we deze helden hartelijk bedanken!

Hier in de categorie met brandweer taarten kun je een verscheidenheid aan taarten vinden en bewonderen die perfect zijn voor elke stoere brandweerman en brandweervrouw! Zo hebben we onze prachtige brandweerman taart in de vorm van het uniform waar iedereen die bij de brandweer hoort of wil horen blij van zal worden. Ben je op zoek bent naar een wat speelse taart? Dan is de verjaardagsfeestje bij de brandweer taart met Uli Stein-motief zeker iets voor jou! Of wat dacht je van onze Brandweer face cake? Hiermee stap je zo in je eigen brandweeruniform. Voeg eenvoudig een foto van je gezicht toe in de daarvoor bestemde ruimte en wij zorgen dat deze prachtig op de taart wordt afgedrukt! Zo eenvoudig is het om een brandweerman of -vrouw te worden!

De brandweer is ook immens populair bij kinderen, zoals blijkt uit het succes van talrijke brandweer kinderseries. Neem bijvoorbeeld de kinderserie "Brandweerman Sam®": daarin zorgt de brandweerman genaamd Sam® ervoor dat allerlei kleine ongelukken in zijn fictieve stadje Pontypandy worden gered en helpt hij de betrokkenen. De productie van deze serie begon in 1985 en was aanvankelijk alleen beschikbaar in het Engels. Na verloop van tijd won het aan populariteit en werd het in veel verschillende talen vertaald. Ken jij een grote fan van deze serie? Dan kan diegene zich gaan verheugen, want wij hebben speciale taarten van Brandweerman Sam®! Bijvoorbeeld Brandweerman Sam® op een blauwe taart met een Brandweerman Sam® figuurtje waarmee je de taart kunt versieren. Is deze taart te klein voor het feest? Geen probleem: je kunt hem ook als tweelaagse Brandweerman Sam® op twee verdiepingen taart bestellen! Beide Brandweerman Sam® taarten kun je prachtige decoreren met de speciale Brandweerman Sam® taartenkaarsjes!

Op zoek naar een brandweerman taart voor je kind, maar hij of zijn geen echte fan van Brandweerman Sam®? Dan hebben we nog wat andere mogelijkheden! Zo hebben wij ook een prachtige brandweerauto taart voor kinderen: onze Brandweerwagen taart! Op deze taart staat een heldhaftige brandweerman die vanuit zijn brandweerauto een brand bestrijdt

.

Bij elke taart kun je natuurlijk ook een wenskaart laten bijvoegen, waarop je dan jouw persoonlijke boodschap kunt laten drukken of schrijven. Zo kun je zelfs als je niet in de gelegenheid bent om de taart persoonlijk af te leveren jouw gevoelens en felicitaties in geschreven woorden overbrengen. Wij versturen de taart op de bezorgdatum van jouw keuze naar elke gewenst adres in Nederland en België.

Brandweerman taart
Brandweerman taart
€ 49,90
Brandweerman Sam® op blauwe taart
Brandweerman Sam® op blauwe taart
€ 44,90
Brandweerman Sam® op twee verdiepingen-taart
Brandweerman Sam® op twee verdiepingen-taart
€ 79,90
Brandweerauto taart
Brandweerauto taart
€ 36,90
Brandweer, Face-Cake
Brandweer, Face-Cake
€ 47,90
Verjaardagsfeestje bij de brandweer taart
Verjaardagsfeestje bij de brandweer taart
€ 39,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

6 productenBrandweer taarten voor de stoere brandweerlieden!Brandweer taarten online bestellen

Het is de droom van veel kinderen. Rijden in grote rode auto's met blauwe sirenes, branden blussen, levens redden en natuurlijk ook wel eens een kat uit een boom halen. We hebben het over de brandweer, natuurlijk. De ogen van kinderen glinsteren wanneer zij hun helden in de verte zien, de sirene horen en het blauwe licht weer zien schijnen. Wij delen mee in het enthousiasme voor deze alledaagse helden en wilden daarom de brandweer in ons assortiment opnemen. Daarmee presenteren wij hierbij ons brandweer taarten collectie! Of de taart nu voor iemand is die er altijd al van gedroomd heeft om bij de brandweer te werken of voor een echte brandweerman of -vrouw, wij hebben voor iedereen de juiste taart met brandweermotief. Je kunt ze gemakkelijk online in onze webshop bestellen en bij jou thuis laten bezorgen.Brandweerman Sam® taarten

De bekendste brandweerman van dit moment is natuurlijk Brandweerman Sam®. Met zijn truck Jupiter was hij al op ontelbare missies en heeft hij al zo ongelooflijk veel geleerd. Vooral sinds 2008 inspireert hij veel mensen met zijn unieke heldhaftigheid. Waar je hem ook nodig hebt, Brandweerman Sam® komt altijd te hulp in tijd van nood. Of het nu thuis is, in de bergen of zelfs op zee, Brandweerman Sam® is altijd ter plaatse. En intussen heeft hij al veel kleine helpers, maar ook grote. Iedereen kent Helicopter Wallaby en Brandweerwagen Jupiter tegenwoordig. Ze zijn altijd een grote hulp voor Brandweerman Sam® en altijd klaar voor actie. Veel kinderen zien hem als een voorbeeld en veren al op bij het horen van de eerste klanken van de titelsong . Brandweerman Sam® is niet meer weg te denken uit hun leven en daarom zijn we zo blij hem in ons assortiment te mogen verwelkomen. Niemand dapperder en moediger is dan Brandweerman Sam®. Hij vertegenwoordigt de brandweer perfect, en daarom konden we het niet laten hem op verschillende van onze taarten te zetten.
Neem bijvoorbeeld deze Brandweerman Sam® op blauwe taart , met Brandweerman Sam® tussen ontelbaar veel gevaarlijke vlammen. Maar zoals gewoonlijk toont Sam geen angst, maar blijft hij dapper staan. Omdat hij precies weet dat hij de vaardigheden heeft om uit deze hachelijke situatie te ontsnappen. Voor alle Brandweerman Sam® fans is deze taart gewoon perfect. Vooral op kinderfeestjes zal deze taart snel een absoluut hoogtepunt worden. De ogen van kinderen zullen meteen gelinsteren wanneer ze hun held op deze ongelooflijk spannende taart zien. Niemand zal deze verjaardag snel vergeten.
Zoals we allemaal weten, is Brandweerman Sam® na ierder heldhaftig avontuur alweer op weg naar het volgende ongeval dat opgelost moet worden. Daarom hebben we ook voor de wat grotere feestjes de Brandweerman Sam® op twee verdiepingen taart! Ook hier staat de brandweerman weer dapper tussen de vlammen. Maar deze keer staat hij een stuk hoger dan voorheen! Ik vraag me af hoe hij weer naar beneden komt. Wij maken ons in ieder geval geen zorgen. Want tot nu toe is er nog nooit een situatie geweest waaruit Brandweerman Sam® niet kon ontsnappen.
Voor degenen die ook al weten hoe ze met vuur om moeten gaan hebben we nog wat in petto. De Brandweerman Sam® taartenkaarsjes maken elke taart helemaal af! Vooral met de taarten waar Brandweerman Sam® al op staat, zullen deze kaarsen ongelooflijk goed staan. Maar wees voorzichtig! Niet dat Brandweerman Sam® je later moet komen redden!
Onze andere brandweer taarten

Maar natuurlijk hebben we ook de perfecte taart voor iedereen die er eindelijk klaar voor is om zelf brandweerman te worden! De Brandweerman taart spreekt zowel grote als kleine brandweermannen en -vrouwen aan. Deze taart heeft zijn eigen unieke vorm. Ronde of vierkante taarten worden natuurlijk ook eentonig , dus nu hebben we een taart in de vorm van een outfit! Zo uniek als deze taart eruit ziet, kun je je ogen er niet vanaf houden. Voor alle brandweermannen en -vrouwen is deze taart het perfecte cadeau. Bestel hem dus online en laat het rechtstreeks in je brandweerkazerne leveren. Er is immers geen betere plaats om een feestje te houden!
Als je echter op zoek bent naar een leukere taart, hebben we ook hier een uniek idee voor jou! Wat dacht je van een Verjaardagsfeestje bij de brandweer? Deze taart is ontworpen door niemand minder dan Uli Stein! Iedereen kent zijn grappige cartoons en tekeningen, dus wat is een beter idee dan ze online te bestellen en ze op een taart te laten drukken.
Dus waar wacht je nog op? Kies een van onze brandweer taarten en bestel hem vandaag nog eenvoudig online!Brandweer taarten online bestellen

We weten allemaal hoe vermoeiend en frustrerend bakken soms kan zijn. Soms is er niet genoeg tijd, soms is er niet genoeg meel en is de dichtstbijzijnde supermarkt al gesloten, en soms kun je gewoon niet het juiste recept vinden. Maar hoe kun je een echt feest hebben zonder taart? Maak je geen zorgen, we zullen voor er voor je zijn! Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van taarten. En het beste is, je hoeft niet eens je eigen huis te verlaten! In onze winkel kun je gemakkelijk een taart, of een ander product, kiezen, personaliseren, gemakkelijk online betalen en dan gewoon achterover leunen en wachten. Er is niets beter dan je zorgen te kunnen vergeten. Jouw taarten online bestellen is een luxe, maar wel een die wij je graag bieden. Omdat niemand belangrijker voor ons is dan onze klanten. En wanneer je jouw bestelling ontvangen hebt, kun je ons gewoon een foto van jouw taart sturen en ons online laten weten of je tevreden was over ons. Al onze beoordelingen spreken voor zich! Neem dus zeker een kijkje in onze winkel. Wij zijn er zeker van dat je iets heel moois zult vinden dat je zonder moeite online kunt bestellen. En vergeet niet om ons een foto en een beoordeling achter te laten!

Smaken van de brandweer taarten

Heb je al je favoriete motief gevonden uit de coole brandweer designs en beslist over je taart? Dan is het je waarschijnlijk al opgevallen dat de brandweertaarten ook van binnen naar ieders persoonlijke smaak kan worden aangepast. Wij kunnen je vijf verschillende smaken aanbieden, zodat iedereen 100% tevreden is met zijn of haar brandweer taart.
Je hebt de keuze tussen onze klassieke chocoladetaart met de chocolade fudge vulling of de kersenvulling. Beide zijn perfect voor chocolade fans! Maar ben je op zoek naar de pure droom van alleen maar chocolade, of ben je op zoek naar iets meer fruitigs, zoals de kersenvulling? Welke vulling maakt jouw taart perfect.
Natuurlijk weten we ook dat er niet alleen chocoladefans onder jullie zijn. Daarom hebben wij speciaal voor de vanilleliefhebbers onze delicate vanillecake in de aanbieding, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende vullingen. Eerst hebben we een verfrissende citroenvulling die in je mond zal smelten. Maar we hebben ook onze fruitige frambozenvulling, die perfect is voor het seizoen, vooral in de zomer. En voor wie het graag wat romiger heeft, hebben we onze delicate nougatvulling. Er is echt voor elk wat wils!Odense Marsepein op de brandweer taart

Maar wat maakt onze brandweer taart nou zo speciaal? Nou, in ieder geval ons Marsepein. Wij gebruiken alleen ODENSE marsepein uit Denemarken. ODENSE is namelijk de Deense, koninklijke hofleverancier, wat ook de topkwaliteit van de marsepein verklaart. Dit garandeert uiteraard de uitzonderlijke smaak en de hoge kwaliteit.
Wij hier bij jeEigenTaart bedrukken deze marsepein vervolgens met onze unieke printers met levensmiddelenkleurstof. Daarna bedekken wij onze brandweerman- en brandweervrouwtaarten zorgvuldig met de hand, speciaal voor jou, met het koninklijke marsepein.
Zo ontstaat het samenspel tussen onze delicate taarten en de zoete marsepein. Beide zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat jouw taart een unieke smaakbeleving wordt.
Levering en opslag van jouw brandweer taart

Onze brandweer taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw brandweer taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorgingVersier jouw brandweer taart zelf!

Wil je jouw brandweer taart nog verder versieren? Neem dan eens een kijkje bij onze Taart decoraties. Want wij bieden je eindeloze mogelijkheden om jouw brandweer taart precies zo te ontwerpen als je het je altijd hebt voorgesteld. Een zoete Figuurkaarsen of een paar Cijfer kaarsen voor je verjaardag zal je taart helemaal afmaken. Als je je verjaardag helemaal uniek wilt maken, neem dan een Kinderfeestje set om de verjaardag helemaal af te maken!Inspiratie voor jouw brandweer taart

Nu ben je waarschijnlijk helemaal overweldigd, wat je nu precies moet bestellen. Maak je geen zorgen, daar hebben we ervaring mee. Bekijk onze taart inspiratie! Veel van onze klanten hadden heel bijzondere ideeën over hoe ze hun taart helemaal uniek konden maken. En dat kan jij ook! Ga het zeker bekijken en laat je inspireren. Je zult zeker op het perfecte idee komen om van je feest een hit te maken. En als je denkt dat je het eindelijk voor elkaar hebt, stuur ons dan een foto van je taart zodat andere mensen jouw unieke creatie kunnen bewonderen!Voor de creatieve bakkers

Als je je eigen cake wilt bakken, is dat ook geen probleem. Je kunt alles wat je nodig hebt voor jouw taart eenvoudig bij ons bestellen. Het kwaliteits Odense Marsepein, die wij ook op onze taarten gebruiken, is ook los verkrijgbaar. Net als de Odense fondant kun je die in verschillende kleuren bestellen. Om ervoor te zorgen dat jouw taart er uiteindelijk perfect uitziet, raden wij je de Taart fondant gladder aan. Het Odense marsepein is verkrijgbaar in pakjes van 200 g en de Odense rolfondant is verkrijgbaar in pakjes van 250 g. Je kunt er ook het nodige gereedschap rechtstreeks bij bestellen. Is je de taart al klaar maar wil je iets meer personaliseren? Dan kun je een foto of motief naar keuze gedrukt op onze eetbare prints . Je kunt deze ook aanpassen aan jouw taart, want wij bieden ze aan in rond, vierkant en rechthoekig. Als je jouw taart zelf wilt labelen, kun je een persoonlijke zin of foto achterlaten met de eetbare inkt stiften. Zodat je niet alles afzonderlijk hoeft te kopen, hebben wij al taartgereedschap-sets voor u samengesteld. In de video's kunt u zien hoe u uw taart bekleedt met de verschillende taarttoppervormen. Je kunt ook ons beroemde kussenpatroon leren en kopiëren.Video-Guides

Het duurt jaren om een professionele bakker te worden. Maar met de tips en trucs die we in onze geven in onze Video-Guides geven, kun je in een paar stappen een professionele en perfecte taart tevoorschijn toveren. Ons team heeft zorgvuldig nagedacht over de stappen en hulpmiddelen die je nodig hebt om een succesvolle zelfgemaakte taart te maken. Ze leggen deze in de video-guides rustig aan je uitWenskaarten bij jouw brandweer taart

Natuurlijk zijn al deze taarten ook geweldige geschenken. Om jouw geschenk een beetje persoonlijker te maken, moet je zeker een wenskaart naar de jarige sturen. Klik bij je taart de wenskaart optie aan, vul je tekst in en wij doen de rest.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000