Cijfer taarten

Cijfertaarten bestellen


Wil je met een taart eens wat anders doen? Hou je van opvallende taarten en wil je op een originele manier laten zien hoe oud je bent geworden? Geluksvogel! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres. Onze cijfertaarten zien er niet alleen hartstikke goed uit, ze zijn ook nog eens super lekker! Daarnaast: hoe leuk is het om op jouw feest met een cijfer taart te laten zien hoe oud je bent geworden? Leeftijd speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Van baby’s tot ouderen, iedereen heeft de mogelijkheid om zijn leeftijd met een taart te laten zien. Je hebt namelijk de mogelijkheid tussen de cijfers 0 - 9 of 10 - 99! Elke leeftijd vier je namelijk maar één keer, dus iedere leeftijd is daarom ook het vieren waard! Dus waar wacht je nog op? Je kunt bij ons eenvoudig cijfertaarten bestellen!

Je kunt jouw eigen cijfertaart aanpassen naar jouw wensen. De cijfer taart is namelijk verkrijgbaar in jouw favoriete kleur. Het cijfer zal omlijnd worden met de door jou gekozen kleur en de taart zal ook omlijnd worden in de kleur van jouw voorkeur. De keuze is reuze! Daarnaast hebben we 16 verschillende lintkleuren en 13 verschillende kleuren framekleuren.

Elke cijfertaart is beschikbaar in een dubbele versie. De favoriet is onze deluxe cijfertaart! Deze is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De deluxe cijfertaart wordt nog specialer gemaakt, omdat hij wordt afgewerkt met het bekende kussenpatroon. Dit patroon bevindt zich aan de buitenkant van de cijfertaart en wordt ook nog eens versierd met prachtige parels, die met de hand worden toegevoegd. Alle cijfertaarten zijn twéé keer zo hoog en hebben twéé keer zoveel vulling. Dat betekent smullen zodra je cijfertaarten gaat bestellen! Ben je in een iets feestelijkere stemming? Dan hebben wij de cijfertaarten ook nog in een ballonnen variant!

De kleinere feestvierders onder ons kunnen ook nog cijfertaarten bestellen met iconische figuren uit de films Cars, Frozen en Mickey Mouse. Die kun je hieronder allemaal bekijken in ons assortiment. De kleinere feestvierders zullen al helemaal versteld staan doordat de leeftijd op hun cijfertaart staat en dan staat ook nog eens hun favoriete filmfiguur op de taart! Wat wil je nog meer? Wil je de taarten nog verder decoreren? Neem dan een kijkje bij onze decoraties!

Het staat natuurlijk al een tijdje vast hoe oud je gaat worden! Oh? je bent alleen nog op zoek naar een geschikte taart? Stop met zoeken en doe eens wat anders dan anders! Bestel een cijfertaart bij ons en laat iedereen zien dat je apetrots op bent hoe oud je bent geworden en dat er nog vele jaren mogen volgen natuurlijk! Geniet samen met jouw geliefden en dierbaren van onze heerlijke en schitterende lekkernijen. Laat ze niet alleen sprakeloos achter, omdat je er nog zo jong uitziet voor je leeftijd, maar ook omdat je met een fantastische cijfer taart bent gekomen. Lekker origineel ook! Bij ons kun je dus je cijfertaarten bestellen en wij zullen ervoor zorgen dat jouw cijfertaart op tijd wordt geleverd en dat je met je dierbaren kunt genieten en trots kunt laten zien hoe oud je geworden bent! Scrol naar beneden om ons hele cijfertaart-assortiment te bekijken.

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
0-9
Cijfer-fototaart, verschillende kleuren
Cijfer-fototaart, verschillende kleuren
€ 79,90
0-9
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren
€ 144,90
0-9
Luxe cijfer-fototaart, verschillende kleuren
Luxe cijfer-fototaart, verschillende kleuren
€ 94,90
0-9
Dubbele Luxe Cijfertaart - verschillende kleuren
Dubbele Luxe Cijfertaart - verschillende kleuren
€ 164,90
0-9
Cijfer taart, verschillende kleuren
Cijfer taart, verschillende kleuren
€ 79,90
0-9
Luxe cijfertaart, verschillende kleuren
Luxe cijfertaart, verschillende kleuren
€ 94,90
0-9
Verjaardag cijfertaart
Verjaardag cijfertaart
€ 79,90
0-9
Verjaardag cijfer taart
Verjaardag cijfer taart
€ 79,90
0-9
Dubbele Birthday cijfer taart
Dubbele Birthday cijfer taart
€ 144,90
0-9
Dubbele verjaardag-cijfer-taart
Dubbele verjaardag-cijfer-taart
€ 144,90
0-9
Cijfertaart met Minnie Mouse figuur
Cijfertaart met Minnie Mouse figuur
€ 94,90
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 3
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 3
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 3
Cars® Cijfer-Taart Nr. 3
€ 94,90
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 4
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 4
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
Cars® Cijfer-Taart Nr. 4
€ 94,90
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 5
Frozen, Anna & Olaf op cijfer taart Nr. 5
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
Cars® Cijfer-Taart Nr. 5
€ 94,90
Frozen®, Anna® & Olaf® op cijfer taart Nr. 6
Frozen®, Anna® & Olaf® op cijfer taart Nr. 6
€ 94,90
Cars® Cijfer-Taart Nr. 6
Cars® Cijfer-Taart Nr. 6
€ 94,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

19 producten


Jouw cijfertaart bestel je natuurlijk bij jeeigentaart.nl!


Je houdt van extravagante taarten en je wilt de wereld laten zien hoe lang je er al bent? We hebben voor elke smaak een individuele Cijfertaart! Je kunt bij ons cijfertaarten bestellen in de vorm van jouw leeftijd om zo jouw feest compleet te maken. Leeftijden spelen hier natuurlijk een grote rol. Van peuter tot de volwassene, er is keuze uit een groot aantal cijfer taarten! De cijfertaarten zijn verkrijgbaar van 0 - 9 of 10 - 99! Kortom, jong of oud, er is altijd een perfecte taart voor jou. Het personaliseren van je eigen cijfertaart kent geen grenzen. Je eigen foto, je eigen tekst en dan nog de kans om onze taarten met onze leuke decoratie te versieren. Dat is uniek! Jouw viering zal eentje worden om nooit te vergeten!

Onze cijfertaarten zijn ook beschikbaar als fototaart. Upload de juiste foto en maak deze passend op het geselecteerde cijfer. Je kunt onze klassieke taart in jouw favoriete kleur hebben. Het cijfer wordt omrand in de gewenste kleur en er wordt een band van dezelfde kleur rond de cijfer taart geplaatst. We hebben 16 verschillende kleuren taartenlinten en 13 kleuren voor het frame. We hebben ook elk ontwerp van cijfertaarten in de dubbele versie. Onze favoriet in deze categorie is de prachtige dubbele deluxe cijfertaart. Deze cijfer taart is niet alleen gemaakt met aandacht voor de door jou gekozen kleuren, maar hier heb je het beroemde kussenpatroon aan de zijkanten van de taart. Het kussenpatroon is versierd met parels. Alle ogen zullen gericht zijn op de deluxe cijfertaart. De parels zijn geselecteerd in de door jou gewenste kleur. Er is tenslotte niets leuker dan je verjaardag vieren! Maak er een groot feest van en bestel nu jouw eigen cijfertaart! Je wordt maar één keer … !

Grootte en het aantal porties van de cijfertaarten

Onze cijfertaarten zijn enorme lekkernijen! Het aantal porties die je uit de cijfertaarten kunt halen, is afhankelijk van het cijfer. De vormen 0, 5 en 8 leveren ongeveer 16 porties op. Het cijfer 1 is ongeveer voor 12 porties. De resterende nummers 2, 3, 4, 6, 7 of 9 leveren zo'n 14 porties op. Met de dubbele cijfertaarten kun je op deze manier je eigen porties berekenen en kijken of de taart genoeg is voor je feest. Als je meer zoete desserts nodig hebt, bekijk dan onze kleine zoetigheden die we aanbieden. Heerlijke cake-pops, macarons of muffins worden gegarandeerd een hit op jouw feest!

Smaken en groottes van onze cijfertaarten

Je kunt onze cijfertaarten bestellen in de volgende smaken: chocoladecake met chocoladevulling, chocoladecake met kersvulling, vanillecake met framboos-vanillevulling en vanillecake met citroenvulling. We hebben onze smaken zorgvuldig geselecteerd en geperfectioneerd. Alle taartliefhebbers zullen onze cijfer taarten geweldig vinden. Onze cijfertaart chocolade is de favoriet onder onze cijfer taarten. De donkere, delicate chocolade en cacaopoeder zorgen ervoor dat de taart een chocoladedroom wordt. Niemand kan de chocolade weerstaan. De chocoladetaart met kersenvulling is voor diegenen die de voorkeur geven aan een fruitig gerecht als toetje. De combinatie van fruit en chocolade is net als een oneindige strijd in je mond. Beide smaken passen goed bij elkaar en op deze manier ontstond de heerlijke chocoladetaart met kersvulling. In onze bakkerij wordt er natuurlijk ook met vanille gewerkt. Onze vanillecake met citroenvulling is erg populair voor de warme dagen. De sterke, verse citroen zorgt bij iedereen voor een glimlach. We bieden deze vanilletaart ook met een heerlijke frambozenvulling. De kleine zoete frambozen vermengen zich met witte chocolade en zorgen voor een hemelse cijfertaart als eindproduct. Je eigen cijfertaart bestellen doe je daarom bij jeeigentaart!

Ons marsepein en patroon

Onze marsepein is verrukkelijk en onbeschrijflijk smeuïg. We werken samen met onze partner uit Denemarken. Het Odense-Marsepein wordt ook gegeten door de Deense koninklijke familie! De kwaliteit van het marsepein is erg belangrijk voor ons, omdat we deze individueel moeten afdrukken en testen. We verwerken het marsepein bij ons en rollen deze zorgvuldig uit. Nadat het een perfecte dikte heeft, drukken we het patroon af dat jij gekozen hebt.

Het marsepein moet altijd smeuïg blijven. Elke stap van verwerking van het marsepein gaat door een erg strikte kwaliteitscontrole. Nadat het is afgedrukt, verpakken we de uiteindelijke cijfer taart. De cijfertaarten worden bovendien met fijne accenten verwerkt. De patronen voor de taarten worden klassiek gehouden en zijn gemaakt door onze banketbakkers die zorgvuldig de taarten maken. Het marsepein heeft een lichtbeige kleur en is perfect voor de smaak van onze taarten.

Printen met levensmiddelen op jouw cijfertaart

We werken met onze speciale levensmiddelprinters en verwerken alleen kwalitatief goede levensmiddelkleuren. De druk op het marsepein is door onze printinnovatie zeer scherp en duidelijk. De groottes variëren van een cake-pop opdruk in fondant tot grote taartenopdrukken in marsepein. Een opdruk van 110 x 75 cm is de grootste druk, die kwalitatief mogelijk is. De gekozen ingrediënten die we gebruiken komen van Odense-Marsepein en is het meest geschikt voor de opdruk van taarten. De levensmiddelkleuren vermengen zich niet onder elkaar en laten jouw foto er ongelofelijk mooi uitzien op het marsepein. De print is voor elke cijfertaart uniek en wordt bij ons met aandacht verwerkt. Onze printmachines zijn ook voor fondantopdrukken geschikt. Het witte fondant ziet er met de druk beeldschoon uit. De kwaliteit van de druk is buitengewoon goed! Geniet vol vreugde van bijvoorbeeld een chocolade cijfertaart met een bijzonder scherp en mooi uiterlijk.

Verpakking en verzending van de cijfertaarten

Onze taarten worden veilig verpakt. Voor elke unieke vorm en grootte in ons taartenassortiment gebruiken we onze op maat aangepaste verpakkingen. De taarten worden allemaal op dezelfde afdeling ingepakt. De taarten worden eerst met versbehoudend folie afgedekt, zodat ze niet uitdrogen. Daarna worden de taarten vastgezet met speciaal karton, waardoor de taarten gegarandeerd niet kunnen schuiven. Vervolgens worden de ingepakte taarten voorzichtig in onze wit-roze gestreepte verpakkingen gelegd. Dan is alles gereed voor de levering! Alle producten worden door onze leveranciers UPS en DHL Express opgehaald. Met hulp van de kleine kalender bij het bestellen krijg je een beter overzicht over wanneer je kunt laten bezorgen, zodat cijfertaarten bestellen bij ons zo soepel mogelijk verloopt!

Tekst op jouw cijfertaart

Door op ‘meer opties’ te klikken, kun je in het tekstvak je eigen tekst invullen. Deze tekst komt dan op de cijfertaart te staan en hij kan maximaal 35 tekens bevatten. De tekst wordt individueel aangebracht op de taart. Lees alsjeblieft ook altijd de gegeven informatie goed door, zodat er geen misverstanden ontstaan. Je kunt bij producten van ons een eigen foto gebruiken en bekijken hoe de cijfertaart met foto en tekst er uiteindelijk uit komt te zien. Daarnaast kun je bij ons ook leuke taartkaarsen vinden voor op de taart. Deze bieden wij in verschillende hoeveelheden aan.

Bij ons kun je ook nog een kleine jeeigentaart wenskaart meesturen! Je kunt tot 300 tekens gebruiken voor jouw boodschap op een van onze wenskaarten.

De perfecte decoratie voor jouw taart

Wil jij jouw verjaardag versieren met leuke ballonnen en prachtige bloemen? Dan kun je bij ons ervoor zorgen dat jouw taartdecoratie perfect bij de taart past! In onze categorie Taartendecoratie vind je vele bloemen in verschillende kleuren. Onze decoratie is soms ook om op te eten. We bieden veel bloemen van suiker of marsepein. Of ideaal voor kinderen: onze figuurkaarsen van Disney of andere coole films! Voor de Frozen cijfertaart of Cars cijfer taart hebben we ook passende decoratie. Denk hierbij aan partysets met bekers, bordjes, bestek, servetten, ballonnen en nog veel meer. Daarnaast hebben we niet alleen partysets voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Op de decoratie staat in het groot: Happy Birthday. De partysets onderscheiden zich van uiterlijk en inhoud. Andere decoratie die wij in ons assortiment hebben zijn de cake-toppers, marsepeindecoraties of verschillende lekkernijen uit chocolade. Wanneer de cijfertaart nog niet duidelijk genoeg jouw leeftijd uitstraalt, hebben wij ook cijferkaarsen! In de kleuren groen, zilver, goud of met Hello Kitty. Onze decoratie verandert elke cijfer taart in een echte blikvanger, waaroor je nog gekker zal zijn van jouw cijfertaart!

Laat je inspireren

Bij ons op de website kun je ook naar de vele foto’s kijken van onze klanten om inspiratie op te doen of simpelweg te zien hoe de verschillende taarten er in echt uitzien! Op deze manier kun je beginnen met voorstellen hoe jouw feest eruit zal gaan zien. Je vindt de foto’s bij sommige taarten, maar kunt ook op onze Inspiratie pagina een kijkje nemen. Deze foto’s zijn vaak gemaakt in samenwerking met influencers vanuit heel Europa. Met trots kijken wij terug op deze samenwerkingen en de resultaten mogen er zeker zijn! We posten ook een paar keer per week onze nieuwe foto’s op onze Instagram!

Klaar voor de start? Smullen maar!

We hopen je geïnspireerd en overgehaald te hebben, want jouw eigen cijfertaarten bestellen doe je natuurlijk op jeeigentaart.nl! Wij van het jeeigentaart-team wensen je een fantastische en natuurlijk héérlijke verjaardag of jublieum toe!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000