Jan Bergerlind

Themataarten van Jan Bergerlind!

Jan Bergerlind is een van Zwedens beroemdste illustratoren! Nu geven we jou de kans om zijn kerstmotieven niet alleen op doek te zien, maar ook op jouw eigen thema-taart! Met de illustraties van de beroemde Zweedse kerstkabouters, in Zweden ook wel "Tomte" genoemd, willen wij je een stukje kunst recht naar huis sturen en wel op een heel ongewone manier. Bestel jouw kunstwerk gewoon direct bij je thuis via onze Jan Bergerlind categorie en geniet morgen voor de knapperende open haard van een heerlijk stukje taart naar jouw smaak.

Natuurlijk kun je de taart niet alleen zelf opeten met een warme kop koffie, maar je kunt hem ook opsturen als de perfecte verjaardagsverrassing of meenemen naar een verjaardagsfeestje. Voor alle kinderen van het koude jaargetijde is het een echt hoogtepunt dankzij de winterse Jan Bergerlind motieven!
Kerstkabouter met eekhoorn - Jan Bergerlind
Kerstkabouter met eekhoorn - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter voedt katten - Jan Bergerlind
Kerstkabouter voedt katten - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter met hond en kat - Jan Bergerlind
Kerstkabouter met hond en kat - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstmiskabouter voert paard - Jan Bergerlind
Kerstmiskabouter voert paard - Jan Bergerlind
€ 39,90
Dansende kerstkabouters - Jan Bergerlind
Dansende kerstkabouters - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouters op een ijsbaan - Jan Bergerlind
Kerstkabouters op een ijsbaan - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter bij het raam - Jan Bergerlind
Kerstkabouter bij het raam - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter in de sneeuwstorm - Jan Bergerlind
Kerstkabouter in de sneeuwstorm - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter met paard en kat - Jan Bergerlind
Kerstkabouter met paard en kat - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter met eland - Jan Bergerlind
Kerstkabouter met eland - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter met sneeuwhaas - Jan Bergerlind
Kerstkabouter met sneeuwhaas - Jan Bergerlind
€ 39,90
Kerstkabouter op bezoek - Jan Bergerlind
Kerstkabouter op bezoek - Jan Bergerlind
€ 39,90
Muziek maken in de stal - Jan Bergerlind
Muziek maken in de stal - Jan Bergerlind
€ 39,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

13 producten

Jan Bergerlind

Jan Bergerlind is een Zweedse kunstenaar. Hij werkt al meer dan 30 jaar als professioneel illustrator en creëert verschillende motieven van allerlei aard. Zijn illustraties omvatten korte verhalen, gedichten, boeken, posters, kerstkaarten en nog veel meer. De illustraties van Jan Bergerlind zijn vooral te vinden in Scandinavië en vele andere delen van Europa.


De kerstman

Jan Bergerlind's motieven komen voor in verschillende thema's. Daaronder zijn vooral seizoens- en kerstmotieven met de bekende Zweedse "Tomte", bij ons beter bekend als "kerstkabouter". Vanaf nu kun je deze kerstmotieven ook hier vinden! Je kunt de kleurrijke meesterwerken echter niet op een doek kopen, maar als motiefafdruk op jouw taart! De Zweedse elfen wonen op elke boerderij en in elk huis en zorgen ervoor dat de eigenaar alleen goede dingen overkomt. Hij doet dit echter alleen als de mensen hem bedanken met bijvoorbeeld een heerlijk bord pap of rijstpudding met Kerstmis.

De Zweedse elfen hebben het vooral druk met Kerstmis en zijn verantwoordelijk voor de cadeautjes. Deze kerstkabouters zijn ook terug te vinden in veel van Jan Bergerlind's motieven. Daarom passen zijn taarten perfect in het kerstseizoen! Want niet alleen in Zweden gelooft men in de goede elfen in elk huishouden, ook in ons land kennen we het verhaal van de elfen die 's nachts uit hun schuilplaats komen om huishoudelijke werk te doen.

De kerstelfjes van Jan Bergerlind zijn in zijn illustraties in allerlei situaties te vinden. Of ze nu samen dansen, de dieren in de stal voeren of door de kniehoge sneeuw lopen.

Jan Bergerlind-taarten

We hebben de mooiste en meest kerstige motieven voor jou geselecteerd en ze rechtstreeks op onze taarten gedrukt. Met onze Jan Bergerlind-taarten kun je nu zelf de magie van de kleine kerstkabouters ervaren en je onderdompelen in een heel andere wereld. Onze taarten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze smaken ook heerlijk na een uitgebreide dag in de kou! De perfecte traktatie voor de heerlijk warme open haard of samen met vrienden en familie als hoogtepunt op kerstavond.
Zo vindt je in onze Jan Bergerlind taarten categorie niet één vorm van taart, maar twee! Wil je geen klassieke ronde taart, maar je houdt van een meer ongewone vorm? Wat dacht je dan van onze taarten in rechthoekig postkaartdesign? De motieven van Jan Bergerlind zijn niet alleen populaire illustraties, maar worden met Kerstmis ook als ansichtkaart verzonden. En nu kun je hetzelfde met ons doen, behalve dat wij geen ansichtkaarten sturen, maar heerlijke taarten met Jan Bergerlind motieven.
Als je daarentegen meer houdt van de klassieke versie van taarten en ze liever in een ronde vorm serveert en ervan geniet, zul je zeker ook vinden wat je zoekt in onze Jan Bergerlind taarten categorie met kerstthema.


Jan Bergerlind taarten voor de winterperiode

Speciaal tijdens het koude seizoen brengen de motieftaarten van Jan Bergerlind een beetje kerstsfeer in jouw huis. Ze zijn echter niet alleen perfect voor een hete koffie voor de warme open haard, maar ook voor degenen die in de kersttijd jarig zijn en tot de echte kerstfanaten behoren. Als je van het winterseizoen houdt, zul je er niet omheen kunnen om jezelf op deze taart te trakteren!
En om je de kans te geven jouw Jan Bergerlind taart een persoonlijk tintje te geven, kun je jouw eigen inscriptie op de taart zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van verjaardagswensen of de naam van een jarige? Als wat je te zeggen hebt niet op het oppervlak van de taart past, is dat geen reden tot paniek. Je kunt niet alleen rechtstreeks op de taart schrijven, maar ook een wenskaart sturen om de verrassing compleet te maken. Zo heb je meer ruimte om je groeten en felicitaties te schrijven. Ontwerp je eigen taart met jouw favoriete Jan Bergerlind motief en creëer een echte one-of-a-kind!

Keuze-uit-verschillende-smaken

Om ervoor te zorgen dat jouw Jan Bergerlind taart je niet alleen visueel, maar ook qua smaak overtuigt, bieden wij je een verscheidenheid aan verschillende smaken aan. In totaal zijn er 5 smaken, dus er is zeker voor elk wat wils:
Chocoladetaart met chocoladefudgevulling is echt iets voor alle chocoladeliefhebbers! Donkere en witte chocolade vormen samen de perfecte mix die elke chocoholic onder je zeker zal doen stoppen. Wij besmeren het chocoladedeeg met een heerlijke chocolade-fudgevulling, die bijzonder typisch is voor Amerikaanse taarten.
Voor wie het liever iets fruitiger heeft, maar toch het chocolade-gedeelte niet wil missen, is onze chocoladetaart met een verfrissende kersencrèmevulling perfect. Bovendien is de vulling van kersencrème besmeerd met een heerlijke bessenjam.
Wie geen chocoladeliefhebber is, mag ook niet ontbreken. Sappig vanilledeeg met nougatvulling, citroencrèmevulling of frambozencrèmevulling zullen zeker ook in de smaak vallen.


Bestel jouw Jan Bergerlind-taart online!

Het bijzondere van ons concept is niet alleen dat wij veel verschillende motieven rechtstreeks op het heerlijke marsepein uit Odense kunnen drukken, maar ook dat je jouw motieftaart gemakkelijk rechtstreeks bij je thuis kunt laten bezorgen. Als je geen tijd hebt om de jarige persoonlijk te feliciteren, of als je lievelingen te ver weg wonen, dan kun je ze zeker een groot plezier doen met een heerlijke taart van Jan Bergerlind.

Levering van jouw Jan Bergerlind taart

In Nederland worden onze Jan Bergerlind taarten met UPS of DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om je Jan Bergerlind taart een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS en DHL Express niet in het weekend leveren.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000