Erotische & Sexy taarten

Sexy taarten

We weten natuurlijk dat je met zoveel mooie lichamen snel vergeet waar boven en beneden is. Daarom wilden we jullie kennis laten maken met enkele van onze sexy erotische taarten. Niet echt een erotische taart, maar toch buitengewoon lekker en onvergetelijk zijn onze Kamasutra cupcakes. Ze laten niet alleen echt uitzonderlijke posities zien, maar met een beetje creativiteit kunnen ze ook worden omgezet in een spel! Ze zijn perfect voor koppels en romantische en sensuele momenten tussen deze twee.

Voor degenen onder jullie die liever een knapperige bodem hebben, hebben we natuurlijk ook veel keuzes. Omdat er zoveel voorkeuren zijn, wilden we echt voor elke smaak de juiste erotische taart op voorraad hebben. Daarom hebben we in onze erotische taarten assortiment zo veel achterste-taarten. Of het nu naakt, met een bikini, een lichte huid of een donkere huid is, we bieden iedereen precies wat hij of zij altijd van gedroomd had.

Maar natuurlijk is de achterste niet het enige belangrijke lichaamsdeel van de vrouw. De borst kan natuurlijk ook buiten beschouwing gelaten worden. En er zijn zoveel mooie ma-nieren waarmee je hem het beste kunt laten zien. Het maakt niet uit of het nu in de roze corset of in de witte corset is. Al onze eroti-sche taarten zien er gewoon uniek uit. Echter hebben we ook taarten die ideaal zijn om een bood-schap over te brengen. Het maakt niet uit of het de Happy Birthday erotische taart , de Sexy Happy Birthday taart of de erotische verjaardagstaart is. Alle drie brengen ze de boodschap perfect over en worden ze niet zo snel vergeten. Uiteraard zijn de taarten geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen ze ook als grap gegeven worden. Maar we hebben ook een paar erotische taarten voor degenen die de voorkeur geven aan mannen. Dit is omdat we weten dat beide geslachten veel te bieden hebben. Zo is voor iedereen die het mannelijke lichaam in vrede wil kijken, de sexy banketbakker taart gewoon een ongelooflijke blikvanger. Maar ook de bachelorette taart is gewoonweg ongelooflijk en is absoluut het hoogtepunt van elk vrijgezellenfeest.

Met onze verschillende bezorgopties kun je natuurlijk ook precies beslissen wanneer je erotische taart eindelijk naar jou moet komen. Onze standaard verzending duurt normaal gesproken 1-3 werkdagen. Maar als je de taart morgen nodig hebt, dan ben je bij Express verzending in goede handen. Tot een bepaalde tijd kun je taarten bestellen voor morgen! Vertel ons eenvoudig wanneer je jouw taart nodig hebt en wij zorgen voor de rest. Hebben jullie de taart niet helemaal kunnen opeten? En is er weer geen plek in de koelkast? Maak je geen zorgen, onze taarten worden sowieso liever op kamertemperatuur bewaard. Na productie zijn onze producten nog minimaal tien dagen houdbaar. Jullie hebben dus alle tijd om er echt van te genieten. Tijdens het verzenden hoef je je overigens geen zorgen te maken over je erotische taart. Onze verpakkingen zijn perfect aangepast aan de warme erotische taarten, zodat ze veilig bij jou aankomen.

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Kamasutra Cupcakes, 9 stuks
Kamasutra Cupcakes, 9 stuks
€ 26,90
Sexy banketbakker taart
Sexy banketbakker taart
€ 36,90
Bachelorette taart
Bachelorette taart
€ 36,90
Witte-hartvormige-corset-taart
Witte-hartvormige-corset-taart
€ 46,90
Roze-hartvormige-corset-taart
Roze-hartvormige-corset-taart
€ 46,90
Erotische verjaardagstaart
Erotische verjaardagstaart
€ 39,90
Rode bikini taart
Rode bikini taart
€ 46,90
Zoet achterste in paarse bikini-taart
Zoet achterste in paarse bikini-taart
€ 46,90
Sexy Happy Birthday Taart
Sexy Happy Birthday Taart
€ 39,90
Zoete gebruinde achterste taart
Zoete gebruinde achterste taart
€ 46,90
Lekker kontje in roze bikini taart
Lekker kontje in roze bikini taart
€ 46,90
Zoet, naakt achterste-taart (cappuccinokleur)
Zoet, naakt achterste-taart (cappuccinokleur)
€ 46,90
zoete naakt achterste-taart
zoete naakt achterste-taart
€ 46,90
zoete naakte achterste-taart (koffiekleur)
zoete naakte achterste-taart (koffiekleur)
€ 46,90
Happy Birthday erotische taart
Happy Birthday erotische taart
€ 36,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

15 producten


Sexy taarten online bestellen

Natuurlijk zijn onze taarten altijd een unieke traktatie, ongeacht het motief dat we op onze Odense marsepein hebben gedrukt. Maar deze taarten zijn net een beetje anders. Want ook al zijn net als onze andere taarten fantastisch, we hebben gemerkt dat er nog steeds iets exotisch en echt unieks ontbreekt. Een taart die nooit zal worden vergeten omdat het zo uitbundig en schandalig lijkt. En dat is precies waar we aan gedacht hebben! Onze, bijna verboden, hete erotische taarten zijn gewoon een echte hit. Hier is niet alleen iets voor iedereen in termen van smaak. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan een zoete kont, een heerlijke boezem om in te bijten, een man of een vrouw, wij hebben voor iedereen de juiste erotische taart. Het menselijk lichaam is gewoon iets heel unieks, wat je natuurlijk van tijd tot tijd mag uiten, als je daar zin in hebt. En natuurlijk wilden we deze schoonheid vastleggen en op onze erotische taarten presenteren. Natuurlijk maakt het niet uit voor wat je nu precies de erotische taart nodig hebt. U kunt het natuurlijk delen met uw geliefde of uw geliefde op een gemeenschappelijke avond voor twee. Speciaal voor Valentijnsdag zijn deze taarten gewoon ongelooflijk goed. Maar ook voor het vrijgezellenfeest of gewoon als grap voor je verjaardag zijn deze erotische taarten gewoon een absoluut hoogtepunt.

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.

Ons marsepein

Ons marsepein stamt uit huize Odense en is een zeer geliefd marsepeinmerk bij de Deense koningsfamilie. De buitengewoon lekkere smaak van deze kwaliteitsmarsepein wordt veroorzaakt door de Californische amandelen van hoge kwaliteit die verwerkt worden in het marsepein. Omdat het zoete van de marsepein perfect samen gaat met ons deeg, zijn onze taarten een waar genot. Het geheim voor een lekker en perfect gemaakt blad marsepein is een handje vol fijngehakte amandelen die vervolgens met suiker worden gemixt totdat de perfecte consistentie van het marsepein ontstaat. Daarna wordt het marsepein ofwel gematteerd of het wordt over de taart heen gestreken. Daarna wordt het marsepein door onze banketbakkers verwerkt tot het gewenste uiterlijk van de taart. De verwerkingswijze kan daardoor dus per taart verschillen. Omdat de printtechniek van onze machines speciaal op onze producten is afgestemd, zijn we daarom ook gespecialiseerd in het printen van foto's en logo's op marsepein. We hebben de kleuren voor onze printer zorgvuldig uitgekozen, zodat ze geen verdere invloed hebben op de smaak van de taart. Om tot een perfect resultaat te kunnen, worden de kleuren in een speciale volgorde geprint waardoor de kleuren zich niet met elkaar kunnen mengen.

Smaken en maten

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze prachtige taarten, hebben we verschillende smaken in ons assortiment die u voor uw taart kan kiezen. De klassieke chocoladetaart met een chocoladevulling is bij onze chocoladeliefhebbers een favoriet en past ook bij elke gelegenheid. Wie meer van vruchtachtige smaken houdt, moet zeker gaan voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor diegene die geen fan zijn van van chocolade hebben we ook een vanilletaart met een frambozenvulling of een citroenvulling, deze zorgen voor de perfecte verfrissing. Mochten deze smaken je nu ook niet 100% bevallen, dan hebben we ook nog een vanilletaart met nougatvulling voor u in ons assortiment. Deze smaak past ook perfect bij de smaak van het marsepein op je taart. Mocht je er niet uitkomen met de smaken? Dan probeer onze speciale smaaktest. Deze is gemaakt met onze 4 smaken en heeft een duidelijke scheiding waaraan te zien is welke smaak je aansnijdt! Bij onze verscheidenheid aan kleuren en smaken zijn we er zeker van dat iedereen een taart naar zijn voorkeur kan vinden.

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengesteld. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkant en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw erotische & sexy taarten

Onze erotische & sexy taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw erotische & sexy taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel van een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000