Tropische taarten

Tropische taarten

Zonneschijn, zeer warme temperaturen, een altijd groen regenwoud en unieke dieren. Dit alles associëren wij met de tropen. Klinkt dat niet als een heerlijk vakantiegevoel voor jou? Dat is precies wat we bij je thuis willen brengen met onze tropische taarten en kleine traktaties!

Wie zou het tropisch regenwoud geen prachtige plek vinden? Het wordt niet voor niets "de longen van onze planeet" genoemd! De bomen van het regenwoud slaan een ongelooflijke hoeveelheid kooldioxide op en zetten die om in zuurstof, alle regenwouden van de aarde samen zijn verantwoordelijk voor ongeveer veertig procent van alle zuurstof die onze aarde omgeeft.

Maar zij zorgen niet alleen voor schone lucht om in te ademen, zij zorgen ook voor het behoud van onze voorraden vers, drinkbaar water. Het regenwoud fungeert als een waterfilter, vertraagt het regenwater en filtert de vervuiling en het sediment eruit. Waar zouden we zijn zonder onze regenwouden?

Alsof dit nog niet genoeg verbazingwekkende feiten waren, herbergen ze ook nog eens een enorme verscheidenheid aan diverse planten- en diersoorten! Ongeveer tweederde van alle bekende levensvormen leeft in regenwouden. Dit feit is des te verbazingwekkender wanneer men bedenkt dat het iets minder dan tien procent van de oppervlakte van de aarde beslaat. Bovendien worden er voortdurend nieuwe planten- en diersoorten ontdekt. Men gaat ervan uit dat ongeveer tachtig procent van alle levende wezens nog onontdekt is. Een andere bijzonderheid van deze biodiversiteit is dat veel van de levensvormen zeer zeldzaam zijn, zij komen slechts in een beperkt gebied voor. Als deze stukken regenwoud verdwijnen, gaan ook de soorten dieren voor altijd verloren. Dit is nog een reden waarom de bescherming van het regenwoud zo belangrijk is.

Met onze heerlijke taarten en kleinere lekkernijen in een tropisch jasje willen we deze bijzonderheden en de buitengewone schoonheid van het tropisch regenwoud weerspiegelen! Daarom hebben wij een mooie selectie van interessante ontwerpen voor jou:

Hier vindt je een verscheidenheid aan taarten en kleine lekkernijen met prachtige flamingo motieven. Om ervoor te zorgen dat ze bij elke tropische tafeldecoratie passen, bieden wij onze flamingotaarten aan in drie verschillende kleuren: blauw, geel en roze. Onze flamingo cupcakes passen perfect bij deze taarten! Vind je deze taarten mooi, maar wil je een meer verfijnde flamingo stijl taart die ook wat groter is? Dan ben je op zoek naar onze flamingo deluxe taart . Het minimalistische ontwerp van de roze en gele wikkel brengt de flamingo taarttoppers en flamingo suikerdecoraties die erbij horen prachtig tot hun recht!

Natuurlijk vindt je hier ook taarten waarvan het ontwerp niets met roze vogels te maken heeft. Zo is er bijvoorbeeld de Tropen taart, met één grote gele lelie op de wikkel, omringd door reusachtige groene bladeren. Als je op zoek bent naar iets meer in het oog springend met een verscheidenheid van kleurrijke bloemen, dan zou onze groene tropische bloementaart de juiste keuze voor jou zijn. Het beschikt over een verscheidenheid van verschillende bloemen en varens, allemaal gevonden in tropische regenwouden. Wij hebben ook eenblauwe tropische bloementaart, waarbij de varens en de bladeren in een blauwere tint zijn gekleurd.

Meloen & ananas taart
Meloen & ananas taart
€ 144,90
Groene tropische bloementaart
Groene tropische bloementaart
€ 36,90
Tropische fototaart
Tropische fototaart
€ 37,90
Tropen-taart
Tropen-taart
€ 36,90
Blauwe tropische bloementaart
Blauwe tropische bloementaart
€ 36,90
Luxe Flamingo taart
Luxe Flamingo taart
€ 64,90
Roze flamingotaart
Roze flamingotaart
€ 36,90
Flamingo Cupcakes
Flamingo Cupcakes
€ 26,90
Flamingo taart van Pia Lilenthal
Flamingo taart van Pia Lilenthal
€ 39,90
Blauwe flamingotaart
Blauwe flamingotaart
€ 36,90
Jungle, Face-Cake
Jungle, Face-Cake
€ 47,90
Gele flamingo taart
Gele flamingo taart
€ 36,90
Flamingo suikerdecoratie (8 stuks)
Flamingo suikerdecoratie (8 stuks)
€ 5,19
Flamingo Cake-Topper
Flamingo Cake-Topper
€ 3,99

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

14 productenTropische taarten voor elk seizoen!

Je denkt dat je alleen in de warme maanden van het jaar van onze tropische taarten kunt genieten? Helaas moeten wij je teleurstellen, want je kunt onze taarten met tropische motieven het hele jaar door bestellen! Wij toveren niet alleen tropische bloemen, bladeren en planten in jouw woonkamer, maar we brengen jou en je gasten ook in een tropische feeststemming! Voor onze tropische taarten geldt vooral, meer is meer! En dus hebben wij gekozen voor kleurrijke dessins en patronen die toch trouw blijven aan de kleuren van het tropisch regenwoud. Vooral de kleuren groen en geel staan symbool voor de tropen en worden daarom vaak gebruikt in onze taartontwerpen. Natuurlijk hebben we ook de heel speciale JeeigenTaart-stijl in onze tropische taarten verwerkt en hebben we geen saaie taarten ontworpen, maar echte blikvangers die op elk tropisch feest voor verbazing zullen zorgen.Kleurrijke tropische bloementaarten

Wij willen indruk op je maken met klassieke en toch mooie taartontwerpen die niet alleen jou , maar ook jouw gasten versteld zullen doen staan. En dat is precies wat we doen met onze kleurrijke tropische bloementaarten! Wij hebben ze voor je in twee verschillende kleurvarianten, zodat je genoeg oppervlakte hebt om ze verder naar wens te versieren en aan te passen aan jouw feest locatie.

Wat vind je van onze Tropical bloementaart in de groene versie? Heldere kleuren en een kleurrijk patroon versieren het oppervlak van de taart. Naast de kleurrijke bloemen en planten die typisch zijn voor het regenwoud , kun je jouw eigen opschrift toevoegen! Op die manier kunt je een echt unieke taart maken die niet alleen past bij jouw tropische tafeldecoratie, maar ook bij de jarige. Je creëert jouw eigen taart in een tropisch design en zorgt zo voor onvergetelijke momenten. Laat ons je meenemen op een tropisch avontuur en ontdek samen een nieuwe en andere wereld met onze groene tropische bloementaart.

Als je kleur niet groen is maar blauw, dan hebben we goed nieuws voor je! Want onze tropische bloementaart is niet alleen verkrijgbaar met klassieke groene bladeren, maar ook in een geheel nieuwe versie! blauwe bladeren maken van het ontwerp van de taart iets heel bijzonders. De blauwe bladeren maken het hele motief heel anders en leiden tot een zeer unieke en buitengewone interpretatie van het tropische ontwerp. Jouw gasten hebben zeker nog nooit een taart als deze gezien, daarbij ben je van het "WOW moment" verzekerd. Hoogtepunten zijn de stralende kleuren van de tropische bloemen, die iedereen direct in een tropische stemming brengen.

Onze klassieke tropen taart is ook erg populair! Weelderig groen en een vleugje geel geven de taart net dat ietsje meer. De iets abstractere weergave van planten en bloemen maken je tropische taart veel levendiger en je gasten zullen er ook geen genoeg van kunnen krijgen. Maak van jouw tropisch feest een korte vakantie in het paradijs en breng jezelf en jouw gasten in de vakantiestemming. Met de perfecte muziek en onovertroffen tropische decoratie zal er nog lang over het feest nagepraat worden en zal het feest zeker herinnerd worden!Tropische lekkernijen voor jouw tropische taart

Om jouw tropische snoepbar helemaal volgens het thema in te richten en jouw gasten het juiste snoep te serveren, hebben wij verschillende lekkernijen in onze winkel die je tropisch themafeest in alle opzichten zullen ondersteunen! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze kleurrijke cake popsicles die net zo lekker zijn als een lekker ijsje. Heerlijke passievruchtensmaak laat jouw smaakpapillen ook een duik nemen in een tropisch avontuur. En de aanblik van onze kleine gebakjes zal jong en oud doen wegsmelten. Wie moet er afgekoeld worden door gewoon ijs? Wij geven de voorkeur aan cakejes op een stokje met kleurig glazuur en heerlijke hagelslag topping!

Onze flamingo cupcakes zijn ook de perfecte tussendoor snack als het op tropen aankomt. Wie houdt er niet van roze flamingo's die een schaduwrijk plekje hebben gevonden onder tropische palmbomen? Niet alleen passen deze schattige vogeltjes perfect bij jouw tropisch themafeest, maar ze voegen ook nog eens veel kleur toe! Of het nu blauw, roze of geel is, onze flamingo cupcakes brengen het allemaal en nemen je mee in een wild tropisch feest!Tropische taarten voor je verjaardagstafel!

Natuurlijk hebben we ons populaire flamingo-thema niet alleen op de cupcakes gezet, maar wilden we de schattige roze vogels ook op onze taarten drukken! De taarten brengen afwisseling met hun felle kleuren en verschillende gekleurde achtergronden. Ze passen perfect bij jouw tropische feestversieringen en brengen een vleugje lichtheid in jouw huiskamer! Als je meer gasten verwacht, kun je onze flamingotaarten variëren of gewoon uw favoriete taart bestellen in een versie met twee of zelfs drie etages! Op deze manier kun je tot 43 gasten voeden, en weet je zeker dat je na jouw tropische feest nog wat over hebt om van te genieten.

Als je een ander motief in gedachten heeft dat je niet in onze winkel kunt vinden, kunnen onze fotoproducten ook een goed alternatief zijn. Hier kun je eenvoudig jouw favoriete tropische motief uploaden en wij zullen het direct op de taart printen. Er zijn zeker geen wensen die onvervuld blijven. Of het nu gaat om taarten,cupcakes, cake pops of kleine taartjes, je kunt alles laten bedrukken met jouw tropische motief en ze echt uniek maken.

Ons recept

We gebruiken een traditioneel Engels recept om onze taarten te bereiden. Het is ook aan dit recept te danken dat onze taarten zo lang houdbaar zijn. Dit is omdat er geen bederfelijke levensmiddelen worden gebruikt tijdens de bereiding van de taart. We gebruiken bijvoorbeeld geen slagroom die snel kan bederven. Daarom zijn onze taarten minstens na levering nog 7 dagen houdbaar. Het is daarbij wel belangrijk om onze taarten niet in de koelkast te bewaren, in tegenstelling tot wat je van andere taarten gewend bent. Het kan anders namelijk gebeuren dat de kleuren op de taart gaan uitlopen door de condens die in de koelkast kan ontstaan. Ook loop je het risico dat het marsepein anders hard wordt. Je kan onze taarten daarom het beste bij kamertempertuur bewaren. De bodem van onze taart is gemaakt van een biscuitbodem. Om de taart desondanks niet droog te laten smaken, hebben we de taart met botercrème bedekt. De botercrème bestaat vooral uit botervet. Het botervet en de suiker die in de taart zitten, dienen als een natuurlijke conservering van je taart. Daardoor hoeven we geen verdere conserveermiddelen aan je taart toe te voegen. Als je nog meer informatie wilt hebben over de ingrediënten, kan je natuurlijk altijd kijken op de ingrediëntenlijst. Deze lijst vind je onder het kopje: „Ingrediënten en informatie over allergenen“. Dit kopje staat een beetje verder onder aan de pagina en is op elke pagina van de desbetreffende taart te vinden.Levering Onze Tropische taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Tropische taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Dus waar wacht je nog op? Vier jouw tropische themafeest met tropische lekkernijen zoals flamingo taarten, tropische taarten of kleurrijke tropische bloemen taarten!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000