Uli Stein Taarten

Taarten van Uli Stein!

Hier kun je jouw eigen persoonlijke striptaart van de bekende striptekenaar Uli Stein bestellen. Je kunt kiezen uit vele grappige taart motieven. Het maakt niet uit of je een cartoon taart of een muizentaart kiest. Elk motief heeft zijn eigen charme en is een leuke en heerlijke verrassing, vooral voor de kleintjes! Bestel nu snel en gemakkelijk: Kies het motief, selecteer de smaak en je bent klaar om je taart te bestellen! Deze taarten van Uli Stein zullen zeker de ogen van je kinderen laten stralen van geluk!

Persoonlijk cadeau
Persoonlijk cadeau
€ 39,90
Verjaardagstaart met cartoon muis
Verjaardagstaart met cartoon muis
€ 39,90
De verliefde worm
De verliefde worm
€ 39,90
Eerste Schooldag Taart
Eerste Schooldag Taart
€ 39,90
Verjaardags pinguïn
Verjaardags pinguïn
€ 39,90
Liefde's ballon
Liefde's ballon
€ 39,90
Feestgezelschap Taart
Feestgezelschap Taart
€ 39,90
Babymuis met fles
Babymuis met fles
€ 39,90
Uli Stein, Face-Cake
Uli Stein, Face-Cake
€ 49,90
Uli Stein-Frame, Fototaart
Uli Stein-Frame, Fototaart
€ 39,90
Rijbewijs taart
Rijbewijs taart
€ 39,90
Cupido met boeket taart
Cupido met boeket taart
€ 39,90
Liefdes muis met bloemen
Liefdes muis met bloemen
€ 39,90
Verjaardagsfeestje bij de brandweer taart
Verjaardagsfeestje bij de brandweer taart
€ 39,90
Beterschap - Uli Stein
Beterschap - Uli Stein
€ 39,90
Vakantie in een strandstoel
Vakantie in een strandstoel
€ 39,90
Muis met computer
Muis met computer
€ 39,90
Halloween Muis Taart
Halloween Muis Taart
€ 39,90
Halloween Varken Heks-taart
Halloween Varken Heks-taart
€ 39,90
Kerstmuis taart
Kerstmuis taart
€ 39,90
De eerste schooldag, Face-Cake
De eerste schooldag, Face-Cake
€ 49,90
Uli Stein - trouwdag
Uli Stein - trouwdag
€ 39,90
Cadeau Express taart
Cadeau Express taart
€ 39,90
De Jogger
De Jogger
€ 39,90
Prestatie taart
Prestatie taart
€ 39,90
Voetbalmuis-taart
Voetbalmuis-taart
€ 39,90
Kunstenaar met rodewijn
Kunstenaar met rodewijn
€ 39,90
Voetbalspeler
Voetbalspeler
€ 39,90
Voetbal tovenaar
Voetbal tovenaar
€ 39,90
Sportmuis met bal
Sportmuis met bal
€ 39,90
De Bowling Muis
De Bowling Muis
€ 39,90
Ski muis taart
Ski muis taart
€ 39,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

32 producten

De vrolijk brutale taarten van Uli Stein!

Uli Stein is een van de meest succesvolle Duitse karikatuurillustratoren, wiens opvallende tekeningen al sinds de jaren tachtig de lezers van vele kranten en ansichtkaarten doen glimlachen! Toch had Uli Stein zelf, als oud-voetballer, zo'n carrière nauwelijks verwacht! Net als vele andere enthousiaste fans vinden wij zijn tekeningen uniek, brutaal en origineel en ze maken nu al enkele jaren deel uit van ons bestaande assortiment als taartmotieven! Dikke muizen, vrolijke varkens en grappige figuren uit het dagelijkse leven sieren al geruime tijd de taarttoppers en de randen van onze heerlijke taarten, en met onvergelijkbaar succes! In samenwerking met de succesvolle kunstenaar hebben wij zoveel motieven in onze online taartenwinkel dat wij zelfs een aparte categorie voor jou hebben gemaakt! Bekijk onze grote selectie van Uli Stein motieven op onze kleine en grote taarten voor kenners!Uli Stein voor elke gelegenheid!

Natuurlijk zijn de opvallende motieven op onze taarten zeker niet wat je zou denken van een klassiek verjaardagstaartontwerp! Maar dat is precies waar het kruid in onze ogen ligt! :) De brutale illustraties zullen zelfs de grimmigste zuurpruim onder je gasten doen glimlachen en zijn een welkome (zo niet broodnodige?) afwisseling van de standaardtaarten van de vorige jaren! Breng een frisse wind door je feest met de populaire Uli Stein taartmotieven! Samen met de kunstenaar hebben we de mooiste en grappigste motieven voor onze taarten uitgekozen, zodat je ze met een paar muisklikken naar je volgende feest kunt brengen! Met zo'n grote keuze, vind je de juiste Uli Stein taart voor elke gelegenheid! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, oudejaarsavond of kerstfeest - Jeeigentaart.nl heeft gegarandeerd de juiste taart voor u! En misschien heeft een van de figuren uit de illustraties wel de juiste boodschap voor een vriend of vriendin, een jarige, of je collega's! Of wil je zelfs je baas verrassen met een brutaal muisje? "Zeg het niet door middel van bloemen, zeg het door middel van een taart!" is hier het motto, en dus laten we niet alleen daden voor je spreken, maar ook taarten! Natuurlijk, de vele verschillende motieven maken het ons gemakkelijk iets passends te vinden! Wie weet, misschien vind je tussen de kleurrijke foto's en grappige strips wel het juiste inlegvel voor je aanstaande bruiloft? Of verras de gasten met een iets andere taart op jullie verlovingsfeest! Of wat dacht je van een verfrissende kleine ronde op kantoor? Koffie met gebak is immers iets wat alle drukke werkbijen verdienen, en Uli Stein heeft zelfs verschillende motieven die draaien om het kantoor en de werkplek, zoals een brutaal computermuisje of een cadeau express taart! Maar maak je geen zorgen - onze hardwerkende druk- en afwerkingsmedewerkers zullen ervoor zorgen dat jouw lettertype op de best mogelijke manier op elke taart wordt geplaatst, door elke van onze leveringstaarten individueel te maken en klaar te maken voor verzending! Waarom probeer je het niet eens en verras je een van je dierbaren met een Uli Stein taart met inscriptie voor hun verjaardag, bedrijfsfeest of een gelegenheid naar keuze!Achter de schermen van cartoon taarten!

Je hebt waarschijnlijk al op onze website gezien hoe wij onze heerlijke taarten zo uniek kunnen maken! Wij drukken de Uli Stein motieven, evenals je foto's en tekstberichten, op het fijnste Odense marsepein uit Denemarken! Het basismateriaal voor onze vele bedrukte taarten halen wij bij onze Deense partner Odense-Marcipan! Deze premiumfabrikant levert een unieke marsepeinsamenstelling op basis van Californische amandelen, die ervoor zorgen dat de gebakjes een fijne, pittige amandelsmaak hebben. De marsepein wordt bedrukt met levensmiddelenkleurstof met behulp van onze zelfontwikkelde en gepatenteerde drukapparatuur. De speciaal voor dit doel ontwikkelde digitale drukmachines garanderen scherpe beelden met duidelijke contouren en volle kleuren voor onze taartverzending. Ideaal voor de grafische illustraties van de populaire Duitse illustrator en voormalig voetbalster Uli Stein! Geheel onbeperkt en binnen het bereik van jouw eigen fantasie, bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig jouw droomtaart te ontwerpen! Bestel dus snel een van onze overheerlijke taarten online - elk verjaardagsfeestje zal een compleet succes worden! Ben je nieuwsgierig naar onze productiemethoden en de "techniek achter het gebak"? Onze voedingsmiddelenprinters zijn zeer gespecialiseerde machines voor het bedrukken van voedingsmiddelen. Met behulp van deze eigen druktechnologie worden motieven, foto's en logo's met voedingsmiddelenkleuren gedrukt op marsepein en fondant van hoge kwaliteit. Onze taarten worden dan bedekt met de bedrukte toppers. Het bijzondere van deze druktechniek is dat zij de afbeelding op marsepein en fondant in bijzonder goede kwaliteit en scherpte kan afdrukken. Bijzonder is ook dat de voedingsprinters in zeer grote afmetingen kunnen printen, zodat overlays van meer dan 1 meter lengte zonder problemen mogelijk zijn.Geluk voor het hele gezin!

Uli Stein is al tientallen jaren onderweg en heeft in de meest uiteenlopende Duitse tijdschriften en op de meest uiteenlopende podia gestaan, gewapend met papier en potlood om mensen aan het lachen te maken of om hen (op een vriendelijke maar ferme manier) via de meest absurde figuren te wijzen op een of ander probleem in onze wereld. In de loop der jaren zijn de meest uiteenlopende figuren en afbeeldingen ontstaan; een kleine, dikke muis - die eventueel een hele kudde soortgenoten met zich meesleept en vooral bij kinderen en senioren erg populair is! Het is waarschijnlijk het meest populaire motief van de motieven die tentoongesteld en verkrijgbaar zijn door Uli Stein, die anders de neiging heeft om karikaturen van een "typisch Duits" huwelijk of politici in kranten te publiceren. Maar wij hebben de Uli Stein muis in bijna elke denkbare situatie, kostuum en context voor je in onze winkel gepubliceerd! Of het nu als skiër of op een verjaardagstaart is; de grijze knuffelmuis is even iconisch als populair en kan - wat ons betreft - zijn Amerikaanse familieleden uit Disney makkelijk bijbenen! ;) Het is perfect voor verjaardagstaarten en voor kleinere verrassingstaarten voor jong en oud!


Voor de volwassenen zijn er ook een paar motieven die de typische zwarte humor van Uli Stein niet missen! De Duitse stripfiguren met hun grote neuzen weerspiegelen het leven met een eerlijkheid en directheid die je je alleen maar kunt wensen! Een iets andere kijk op de typische verjaardagstaart! Hoe veelzijdig en flexibel de grappige Uli Stein taarten zijn, blijkt bijvoorbeeld uit de rijbewijstaart of de vele felicitatie- en vakantietaarten van de Duitse cartoonist. De perfecte taarten en motieven voor alternatieve en laterale denkers die zichzelf en hun geliefden een beetje brutaal plezier willen gunnen. Met een Uli Stein taart is er gegarandeerd iets om over te lachen op jouw volgende feest!

De Uli Stein fototaarten!

Als deze kant-en-klare motieven niet persoonlijk genoeg voor je zijn, hebben we iets heel speciaals voor je voorbereid; de fototaart!Hier heb je de volledige vrijheid om te kiezen welke foto en welk motief in de grappige Uli Stein lijst moet worden afgedrukt! Hier heb je de mogelijkheid om zelf deel uit te maken van het motief en naast de tekstmogelijkheden zelfs jouw lievelingsfoto of een geheel door uzelf gecreëerd motief te uploaden en te bestellen voor het aanstaande verjaardagsfeest of de surprise! Een heel speciale traktatie die zeker zal worden herinnerd door de jarige en je feestgasten! Wanneer krijg je anders de kans om je eigen gezicht of dat van je vrienden op te eten? De fototaarten zijn net zo gemakkelijk te maken en te uploaden als een bestelling als de eerder beschreven tekstoptie! Bij het bestellen klikken zowel de bedieningspanelen als een korte uitleg over onze fototaarten vanzelf open. Zolang de foto die je kiest groot genoeg is, kunnen onze grafisch ontwerpers en printexperts de perfecte op maat gemaakte Uli Stein fototaart voor je produceren met een leuke, door Uli Setin gesigneerde lijst en deze binnen een paar werkdagen bij je laten bezorgen!


Dus waar wacht je nog op? Bestel het lekkerste en makkelijkste alternatief voor de klassieke verjaardagstaart online! Met grappige Uli Stein motieven en unieke opties om je eigen taart te ontwerpen volgens je individuele wensen!
Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000