Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Naked-Cakes

Bestel Naked Cakes online bij u thuis!


Naked Cake klein
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Chocolade Naked Cake - verschillende ...
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart
Naked Cake tweedelig
€ 89,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Chocolade Naked Cake tweedelig
€ 89,90 *
Naar taartNaar taart
Cake Topper Just Married
Naked Cake groot
€ 52,90 *
Naar taartNaar taart
Marsepein Roos Pink (1 stuk)
Suiker roos rood, ongeveer 35 mm (1 stuk)
Marsepein Roos rood (1 stuk)
Suiker roos roze, ongeveer 35 mm (1 stuk)
Naked Cakes als het hoogtepunt van uw feest

Naked Taarten zijn in de mode en worden steeds populairder. Of het nu voor uw verjaardag, uw huwelijk of surprise party is - overal kun je op dit moment de heerlijke Naked Cakes vinden. Wij bij deineTorte.de willen ook op deze trein springen en serveren je daarom onze unieke uw pie-Naked Cakes. Hier kunt u u los laten gaan en u laten inspireren door uw creativiteit. U kunt de taartdecoratie individueel aanpassen aan uw evenement en altijd de juiste cake serveren. Of het nu gaat om bijpassende bloemen en blaadjes of een heerlijke suiker en marsepein decoratie. Hier zijn geen grenzen aan je verbeelding.

Met onze Naked-Cake kun je niet alleen visueel een punt landen, maar ook smaaksgewijs. Heerlijke cakebodem met vanillesmaak, verfijnd met vanille botercreme en frambozenjam maken we van onze Naked Cake een echte smaakervaring en zal deze zeker goed ontvangen worden door al uw gasten!Versier je naakte cake naar je zin!

Bij het versieren van je Naked Cakes kun je vrij werken. Je maakt je cake zoals jij het wilt. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je je cake nodig hebt. Met de bijpassende taartdecoratie maak je een goede indruk op elk evenement en verras je je gasten met ongewone taartcreaties. Je kunt verschillende elementen gebruiken om te versieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleurrijke selectie kleurrijke bloemen? Verschillende cake-toppers vervolmaken uw taart. Ze bevatten liefdevolle berichten of korte berichten bij verschillende gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een liefdevol vormgegeven cake topper "Just Married"? Het is niet nodig om nog meer te zeggen voordat de hongerige gasten zich op de taart kunnen werpen.

Om een ​​liefhebberige blik op je naked-cake te krijgen, kun je ook met verschillende glazuren werken en unieke patronen maken. Een heerlijk chocolade glazuur maakt de hele cake compleet. Je kunt je cake poetsen of een heerlijk effect creëren door een spuitzak of iets dergelijks te gebruiken.
De verpakking en verzending van de Naked Cakes

Net als onze andere cakes, zijn onze naked-cakes veilig verpakt voor transport en rechtstreeks naar uw huis gestuurd. Met een speciaal voor ons gemaakte inlay kan de cake niet wegglijden en komt deze aan op het moment dat u onze productie hebt verlaten. Folie zorgt ervoor dat de crème van de cake de doos niet kan bevlekken en vervuilen. De stevige en liefdevol vervaardigde omdoos beschermt je Naked-Cake tegen invloeden van buitenaf en komt vers bereid en intact aan op het door jou gewenste bezorgadres.

We werken al lang samen met onze partner DHL. Dus we verzekeren u en andere klanten dat punctuele levering op de gewenste datum naar uw gewenste adres verloopt. Zodra je naked-cake uit productie komt, wordt deze liefdevol verpakt in een van onze dozen en meteen geleverd. Dus zijn onze taarten 7-10 dagen onbeweeglijk en blijven vers. Dan heb je nog steeds iets van je heerlijke naked-cake na het grote feest. Het bijzondere aan ons is dat je nu je cake kunt bestellen, die je alleen op een bepaald moment nodig hebt. Het maakt niet uit hoe ver deze afspraak in de toekomst is - of het nu een week, drie maanden of zelfs een jaar is. Met onze betrouwbare leverancier DHL, leveren wij waar u maar wilt. Hier heeft u ook de mogelijkheid om verschillende verzendmethoden te kiezen en deze aan te passen aan uw bestelling.
Wenskaarten en decoratie voor je naakte cake

Als u een overeenkomend bericht voor uw Naked Cake op een cakekaart wilt bestellen, is dit ook mogelijk bij ons. U kunt eenvoudig de optie selecteren bij het bestellen van uw cake en uw gewenste tekst specificeren die vervolgens met de hand wordt geschreven of wordt afgedrukt. Hier kunt u elk bericht verzenden dat u maar wilt. Het maakt niet uit of het een grappige boodschap is of een zoete liefdesverklaring.

Ook bij de decoratie van je Naked Cakes hebben we een grote selectie voor je. Je kunt niet alleen cake toppers op je taart zetten, je kunt ook elke soort taartdecoratie toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijpassend aantal kaarsen voor het jarig kind? Hier bieden we u veel keuzes en verschillende varianten. Voor de kleine taartvrienden onder ons hebben we een grote selectie. Beeldjes en Kaarsen van Mickey Mouse tot Assepoester - we hebben iets voor elke fan.

Als het geen kaars zou moeten zijn, hebben we iets voor elke suiker- en marsepein-fan! Het maakt niet uit in welke vormen en kleuren, we hebben het! Viert u een feest met het motto "Dieren"? Dan hebben we voor jou kleine schattige dieren gemaakt van marsepein, die je als een hoogtepunt op je Naked-Cake kunt plaatsen. Ze maken de cake zowel visueel als smaakvol af. Vier je je Babyshower-feest en zoek je de perfecte taartversiering voor je Naked- Cake? Dan hebben we een kleine selectie van zoete marsepeinbaby's voor je. Bovendien kunt u uw cake versieren met heerlijke rozen van suiker in verschillende kleuren en uw gasten verrassen met een unieke cake.

Wil je van je naked-cake een eenhoorn maken? Dan kun je dat doen met een van onze zoete eenhoornsets. Inbegrepen zijn oren en hoorn en afhankelijk van de grootte van de set suiker en marsepein rozen. Zo kun je van een eenvoudige Naked-Cake je eigen, zeer persoonlijke eenhoorn toveren en het verjaardagskind en de gasten een echt unieke eenhoorn serveren.

Om je locatie rond de taart perfect te versieren, krijg je ook verschillende pary-sets met verschillende decoraties voor elk soort feest. Of het nu gaat om een ​​themafeest of een huwelijksfeest - voor elke gelegenheid bieden wij u de perfecte decoratie voor uw locatie, om een ​​onvergetelijk feest te organiseren.
Inspiratie voor meer

Online zul je verschillende inspiraties vinden om je eigen naked-cake te versieren. Zelfs verse bessen geven je cake een speciaal tintje en zijn een echte aanrader, vooral voor fruitliefhebbers! Als u vooral veel gasten wilt bedienen, heeft u ook de mogelijkheid om een ​​Naked Cake met meerdere lagen te bestellen. 2 smakelijke vloeren voor veel hongerige gasten. Elke verdieping kan in jouw stijl worden ingericht. Poedersuiker maakt het resultaat compleet en tovert fijn wit "stof" op je taart. Zelfs heerlijke taartversieringen gemaakt van lichte of donkere chocolade kunnen de kers op de taart zijn. Ze zijn niet alleen een mooie decoratie, maar smaken ook heerlijk en onderstrepen de heerlijke smaak van vanille en framboos.

Je naked-cake heeft geen regels en geen grenzen. Je kunt je droomtaart met weinig moeite maken en een onvergetelijk feest oproepen. Je creativiteit kent geen grenzen. Op het einde heb je een echt unieke taart. Je feest wordt een hoogtepunt met je naked-cake!