Naked-Cakes

Je kunt nu eenvoudig jouw naked cakes bestellen!

Zelf geen zin om je taart te bakken, maar wil je je taart zelf versieren en verfraaien? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij JeeigenTaart hebben wij de perfecte oplossing voor iedereen die gewoon een taart wil hebben zonder bakken: de naked cakes! In ons assortiment hebben we verschillende soorten naked taarten om jouw feestje nog beter te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de naked cake vanille of van de naked cake chocolade?We hebben de naked cakes ook in twee en zelfs in drie lagen. Zo heb je de naked cake chocolade in twee lagen en in drie lagen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de naked cake vanille in zowel twee lagen als drie lagen.
Naked cakes zijn zo speciaal, omdat je deze naked taarten geheel persoonlijk kunt maken met behulp van onze taartdecoratie. Hier vind je allemaal leuke stukken voor op jouw naked taarten. Dit is ook juist het mooie aan naked cakes, want je kunt zo ontzettend veel kanten op met deze naked taarten.
Dus waar wacht je nog op? Scrol snel naar onder, waar je je eigen naked cakes bestellen kunt!

1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Naked Cake verschillende maten
Naked Cake verschillende maten
€ 41,90
Chocolade Naked Cake - verschillende groottes
Chocolade Naked Cake - verschillende groottes
€ 41,90
Chocolade Naked Cake tweedelig
Chocolade Naked Cake tweedelig
€ 104,90
Naked Cake Tweedelig
Naked Cake Tweedelig
€ 104,90
Chocolade Naked Cake drie lagen
Chocolade Naked Cake drie lagen
€ 199,90
Naked Cake drie lagen
Naked Cake drie lagen
€ 199,90
NIEUW
Taart met Pokémon®-taarttopper
Taart met Pokémon®-taarttopper
€ 49,90
Chocolade Naked Cake maat L
Chocolade Naked Cake maat L
€ 104,90
Naked Cake maat L
Naked Cake maat L
€ 104,90
Naked Cake groot
Naked Cake groot
€ 62,90
Cake Topper love
Cake Topper love
€ 9,39
Cake Topper Just Married
Cake Topper Just Married
€ 9,39
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel lila-blauw
Gedroogde bloemen eucalyptus en lavendel...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus, gipskruid en roze Lavendel
Gedroogde bloemen taartdecoratie met Eucalyptus,...
€ 20,90
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en gipskruid lila
Gedroogde bloemen deco-set - eucalyptus en lila...
€ 20,90
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en gipskruid
Gedroogde bloemen taartdecoratie - eucalyptus en...
€ 20,90
Kleurrijke suiker sprinkles - 80g
Kleurrijke suiker sprinkles - 80g
€ 3,99
Suiker sprinkles met pastelkleuren - 80g
Suiker sprinkles met pastelkleuren - 80g
€ 3,99
Suiker Sprinkles oceaan 100g
Suiker Sprinkles oceaan 100g
€ 3,99
Verjaardag Suiker Sprinkles - 80g
Verjaardag Suiker Sprinkles - 80g
€ 3,99

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen
Naked cakes bestellen als hoogtepunt van jouw feest

Naked cakes zijn trendy en worden steeds populairder. Of het nu voor jouw verjaardag, huwelijk of surprise party is - overal kun je op dit moment heerlijke naked taarten vinden. Wij bij jeeigentaart.nl willen hier ook aan meedoen en serveren je daarom onze unieke naked cakes. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en je laten inspireren door je eigen creativiteit of die van anderen. Je kunt de taartdecoratie individueel aanpassen aan jouw evenement en altijd de juiste naked cake serveren. Of het nu gaat om bijpassende bloemen en blaadjes of een heerlijke suiker- en marsepeindecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleurrijke suiker sprinkles of de verjaardag suiker sprinkles? Voor naked taarten zijn er geen grenzen aan je verbeelding.

Met onze naked cakes kun je niet alleen visueel een statement maken, maar ook qua smaak. Door onze heerlijke cakebodem met vanillesmaak, verfijnd met vanille botercreme en frambozenjam maken we van onze naked cakes een echte smaakervaring en zal deze zeker goed ontvangen worden door al jouw gasten!Versier je naked taarten naar eigen wens!

Bij het versieren van je naked cakes ligt de bal bij jou. Je maakt je cake zoals jij het wilt. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je de naked taarten nodig hebt. Met de bijpassende taartdecoratie maak je een goede indruk op elk evenement en verras je je gasten met ongewone taartcreaties. Je kunt verschillende elementen gebruiken om te versieren. We hebben ook verschillende cake-toppers voor op jouw naked cakes. Ze bevatten liefdevolle berichten of korte berichten bij verschillende gelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een liefdevol vormgegeven ''Just Married'' cake-topper? Of misschien is de ''oh baby'' cake-topper of de ''Mr. & Mrs.'' cake-topper wel iets voor jou? Daarnaast hebben we ook nog gedroogde bloemen voor op jouw naked taarten. Met al deze decoratie is het niet nodig om nog meer te hoeven zeggen voordat de hongerige gasten zich op de naked taarten werpen.

Om een ​​liefhebberige blik op je naked cakes te krijgen, kun je ook met verschillende glazuren werken en zo unieke patronen maken. Een heerlijk chocoladeglazuur maakt de hele cake compleet. Je kunt je cake poetsen of een heerlijk effect creëren door een spuitzak of iets dergelijks te gebruiken.
De verpakking en verzending van de naked cakes

Net als onze andere cakes, zijn onze naked cakes veilig verpakt voor transport en worden ze rechtstreeks naar jouw huis gestuurd. Met een speciaal door ons gemaakte inlay kan de cake niet wegglijden en komt deze veilig bij jou thuis aan. De folie zorgt ervoor dat de crème van de naked taarten de doos niet kan bevlekken en vervuilen. De stevige en liefdevol vervaardigde verpakkingsdoos beschermt je naked cake tegen invloeden van buitenaf en komt vers bereid en intact aan op het door jou gewenste bezorgadres.

In Nederland worden onze naked cakes met UPS geleverd. In zeldzame gevallen kan het zijn dat er bij UPS vertraging optreedt. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om de naked cakes een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de naked taarten nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS niet in het weekend levert.
Wenskaarten en decoraties voor jullie naked cakes

Als je een overeenkomend bericht voor jouw naked cakes op een wenskaart wilt bestellen, is dit ook mogelijk bij ons. Je kunt eenvoudig de optie selecteren bij het bestellen van jouw cake en je gewenste tekst invullen op de JeeigenTaart-wenskaart, die vervolgens wordt afgedrukt. Hier kun je elk bericht verzenden dat je maar wilt. Het maakt niet uit of het een grappige boodschap is of een zoete liefdesverklaring.

Ook bij de decoratie van je naked cakes hebben we een grote selectie voor je. Je kunt niet alleen cake-toppers op je taart zetten, maar je kunt ook elk soort taartdecoratie toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijpassend aantal taartkaarsen voor de gelukkige? Hier bieden we je veel keuzes en verschillende varianten. Voor de kleine taartvrienden onder ons hebben we een grote selectie. Beeldjes en Kaarsen van Mickey Mouse tot Assepoester - we hebben iets voor elke fan.

Als het geen kaars zou moeten zijn, hebben we ook iets voor elke marsepein- en suikerdecoratie-fan! Het maakt niet uit in welke vormen en kleuren, we hebben het! Viert u een feest met het motto "Dieren"? Dan hebben we voor jou kleine schattige dieren gemaakt van marsepein, die je als een hoogtepunt op je naked-cakes kunt plaatsen. Ze maken de naked taarten zowel visueel als smaakvol af. Vier je je Babyshower-feest en zoek je de perfecte taartversiering voor je Naked- Cake? Dan hebben we een kleine selectie van zoete marsepeinbaby's voor je. Bovendien kunt je jouw naked cakes versieren met heerlijke suikerrozen in verschillende kleuren en jouw gasten verrassen met een unieke cake.

Wil je van je naked cakes een eenhoorn maken? Dan kun je dat doen met een van onze zoete eenhoornsets. Inbegrepen zijn oren en hoorn en afhankelijk van de grootte van de set suiker- en marsepeinrozen. Zo kun je van eenvoudige naked cakes je eigen, zeer persoonlijke eenhoorn-cake maken en het verjaardagskind en de gasten een echte, unieke eenhoorn serveren.

Om je locatie rond de taart perfect te versieren, hebben we ook verschillende partysets met verschillende decoraties voor elk soort feest. Of het nu gaat om een ​​themafeest of een huwelijksfeest - voor elke gelegenheid bieden wij jou de perfecte decoratie voor jouw locatie, om een ​​onvergetelijk feest te organiseren.
Inspiratie voor meer

Online zul je verschillende inspiratiebronnen vinden om je eigen naked cakes te versieren. Zelfs verse bessen geven je naked taarten een speciaal tintje en zijn een echte aanrader, vooral voor fruitliefhebbers! Als je vooral veel gasten wilt bedienen, heb je ook de mogelijkheid om een ​​naked cake met meerdere lagen te bestellen. Twee of drie smakelijke lagen voor veel hongerige gasten. Elke laag kan in jouw stijl worden ingericht. Poedersuiker maakt het resultaat compleet en tovert fijn wit "stof" op je taart. Zelfs heerlijke taartversieringen gemaakt van lichte of donkere chocolade kunnen de kers op de naked taarten zijn. Ze zijn niet alleen een mooie decoratie, maar smaken ook heerlijk!

Je naked cakes hebben geen regels en geen grenzen. Je kunt je droomtaart met weinig moeite maken en een onvergetelijk feest ervan maken. Je creativiteit kent hierbij geen grenzen. Op het einde heb je een zeer unieke taart. Je feest wordt een hoogtepunt met je eigen naked cakes!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000