Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  nijntje taarten

nijntje-taarten

Vier je feestje samen met nijntje! De nijntje-taarten zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn door de nieuwe recepten ook nog eens heel erg lekker. Er zijn drie verschillende varianten, dus er zit er vast één bij die geschikt is voor jouw feestje. Bestel nu heel eenvoudig je nijntje-taart online.

nijntje taart wit
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
nijntje taart geel
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
nijntje taart rood
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart


Taarten van nijntje online bestellen!

In 1955 tekende Dick Bruno voor het eerst nijntje, een lief klein konijntje. Ze verscheen voor het eerst in kinderboeken, maar kreeg later ook haar eigen tv-serie. Inmiddels is nijntje wereldwijd bekend en geliefd. Veel kinderen herkennen zich in nijntje en de avonturen die ze samen met haar vriendjes beleeft. De verhalen zijn dan ook vertaald naar heel veel andere talen.

Het eenvoudige maar kleurrijke design van deze nijntje-taarten zal je kind ongetwijfeld veel plezier doen en misschien voor jou ook wel mooie herinneringen oproepen. Je vindt de taarten terug in het wit, geel of oranje, met telkens een ander plaatje van nijntje erop. Die prent drukken we op onze zalige eetbare prints uit marsepein van het merk Odense, die je taart omhullen. Voor elke gelegenheid kan je bovendien wel een nijntje-taart bestellen: verjaardagen, kinderfeestjes, enzovoort. Kies een van de verschillende formaten uit, passend bij jouw feest, zodat je zeker weet dat niemand iets tekort zal komen! Geef je een kleiner, gemoedelijker feestje voor maximum 6 personen? Onze kleine (S) nijntje-taarten zijn daarvoor perfect geschikt! Of geef je een groot feest voor meer dan 40 personen? Uit onze grootste nijntje-taarten van drie verdiepingen haal je ongeveer 43 porties. Bij elk formaat staat ook aangegeven voor hoeveel personen de taart ongeveer is! Welke smaak je wilt, bepaal je ook helemaal zelf. Voor de vulling van de taart kan je namelijk kiezen uit onze verschillende smaakcombinaties. Er zit zeker wel iets tussen wat je lekker vindt. Als jij, of iemand van je gasten, glutenintolerant is, hebben we zelfs een glutenvrije variant die je als vulling voor je nijntje-taart kan kiezen!

Nog net niet helemaal overtuigd? Of wil je je nijntje-taart decoreren? Als je nog taartdecoratie zoekt om je taart extra te versieren, dan kan je terecht bij onze categorie Decoratie voor leuke deco-artikelen zoals marsepeinen figuurtjes, kaarsen, suikerroosjes, en nog veel meer. Wacht niet langer en bestel hier je favoriete verjaardagstaart van nijntje online!

Is je kind een grote fan van cartoonfiguren en tekenfilms, maar zijn onze nijntje-taarten toch niet waarnaar je op zoek bent? Geen probleem, we hebben namelijk nog een volledige, uitgebreide categorie waar je zeker de gepaste verjaardagstaart vindt! Bij onze Taarten met figuren kan je kiezen uit een heel ruim aanbod aan taarten met tekenfilmfiguren, superhelden en cartoons. De plastic figuren die erbij worden geleverd zijn niet alleen het toppunt van je taart, maar ook nog eens leuk voor je kind om achteraf als speelgoedje te gebruiken!

Bestel nu je nijntje-taart eenvoudig en snel online. Via UPS bezorgen we dan je bestelling op je gewenste leverdatum bij jouw thuisadres of een ander adres naar keuze!