Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  nijntje taarten

Nijntje-taarten

Vier je feestje samen met nijntje! De nijntje taarten zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn met de nieuwe receptuur ook nog eens heel erg lekker. Er zijn vier verschillende varianten, dus er zit er vast één bij die geschikt is voor jouw feestje. Bestel nu heel eenvoudig je nijntje taart online.

nijntje taart wit
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
nijntje taart geel
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart
nijntje taart rood
€ 33,90 *
Naar taartNaar taart


Taarten van Nijntje online bestellen!

In 1955 begon Dick Bruna te schrijven aan de kinderboekjes over Nijntje, een schattig tekenfilmkonijntje, waarvan hij er al meer dan 124 heeft geschreven. Al sinds 1992 is het Nijntje, het lief klein konijntje, bovendien te zien op televisie. Met haar simpele maar schattige ontwerp doet Nijntje - samen met haar vriendjes knorretje, oma pluis, willemijn, enzovoort - de harten van haar jonge kijkertjes al jarenlang smelten. Intussen is Nijntje al over de hele wereld bekend en een internationaal icoon voor cartoonfiguren en kindertekenfilms. De boeken en series werden dan ook vertaald naar heel wat andere talen, en ons lieve konijntje Nijntje staat daarin meestal bekend onder een andere naam, namelijk “Miffy”.

Het eenvoudige maar kleurrijke design van deze Nijntje-taarten zal je kind ongetwijfeld veel plezier doen en misschien voor jou ook wel mooie herinneringen oproepen. Je vindt de taarten terug in het wit, geel of oranje, met telkens een ander plaatje van Nijntje erop. Die prent drukken we op onze zalige eetbare prints uit marsepein van het merk Odense, die je taart omhullen. Voor elke gelegenheid kan je bovendien wel een Nijntje-taart bestellen: verjaardagstaarten, kinderfeestjes, enzovoort. Kies een van de verschillende grootten uit, volledig passend bij jouw feest, zodat je zeker weet dat niemand van je gasten iets tekort zal komen! Houd je een kleiner, gemoedelijker feestje voor maximum 6 personen? Onze kleine (S) Nijntje-taarten zijn daarvoor perfect geschikt! Of geef je echter een groot feest voor meer dan 40 personen? Uit onze grootste Nijntje-taarten van drie verdiepingen haal je ongeveer 43 porties. Bij elke grootte staat dus ook steeds aangegeven voor hoeveel personen de taart ongeveer is! En wat zich onder het marsepein bevindt bepaal je ook helemaal zelf. Voor de vulling van de taart kan je namelijk kiezen uit onze verschillende smaakcombinaties, er zit zeker wel iets tussen dat je lekker vindt. Als jij of iemand van je gasten glutenintolerant is, hebben we zelfs een glutenvrije variant die je als vulling voor je Nijntje-taart kan kiezen!

Nog net niet helemaal overtuigd? Of wil je je Nijntje-taart iets sierlijker maken? Als je nog taartdecoratie zoekt om je taart extra te versieren, dan kan je terecht bij onze categorie Decoratie voor leuke deco-artikelen zoals marsepeinen figuurtjes, kaarsen, suikerroosjes, en nog veel meer. Wacht niet langer en bestel hier je favoriete verjaardagstaart van Nijntje online!

Is je kind een grote fan van cartoonfiguren en tekenfilms, maar zijn onze Nijntje-taarten toch niet echt waarnaar je op zoek bent? Geen probleem, we hebben namelijk nog een volledige, uitgebreide categorie waar je zeker de gepaste verjaardagstaart vindt! Bij onze Taarten met figuren kan je kiezen uit een heel ruim aanbod aan taarten van Disney-figuren, superhelden en cartoons. De plastic figuren die erbij worden geleverd zijn niet alleen het toppunt van je taart, maar ook nog eens leuk voor je kind om achteraf als speelgoedje te gebruiken!

Bestel nu je Nijntje-taart eenvoudig en snel online. Via UPS of DHL bezorgen we dan je bestelling op je gewenste leverdatum bij jouw thuisadres of een ander adres naar keuze!