Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Party-sets voor volwassenen

Party-sets voor je themafeest!

Laat het feest beginnen! – Met onze party-sets speciaal voor de volwassen verjaardag. Natuurlijk kennen we ook de situatie wanneer de verjaardag net om de hoek is en de vreugde langzaam aan het overnemen is.

Aan de andere kant, de stress die gepaard gaat met een juiste verjaardagsfeestje. Vrienden en familieleden moeten worden uitgenodigd, maaltijden moeten worden gepland, spelletjes voor volwassenen moeten worden uitgedacht en er moet versiering worden georganiseerd. Misschien moet je een thema bedenken voor je feest en je eigen locatie boeken. Wat je verjaardag ook mag zijn, we weten dat het organiseren van zo’n feest veel moeite kost. Daarom willen we niet alleen zorgen voor het bakken van je taart, maar het ook voor jou makkelijker maken om je feestlocatie in te richten met een party-set voor volwassenen. We hebben veel taart decoratie samengesteld, zodat elke taart op je feest een hit wordt. Je hoeft alleen maar zelf het thema te bedenken om de juiste party-set voor volwassenen te vinden. Je kunt natuurlijk ook gewoon even rondkijken en je laten inspireren door onze party-sets. Ook voor elke party-set voor volwassenen vind je in onze online shop de juiste taart en voor sommigen is de taart zelfs inbegrepen. Zo kun je bij ons het verjaardagspakket voor thuis bestellen en je volledig concentreren op de mooie en grappige kanten van je verjaardag.
Je kunt bijvoorbeeld leuke spelletjes voor volwassenen bedenken die passen bij je verjaardagsthema. Uiteraard vind je hiervoor ook de juiste inspiratie in onze party-sets. Wat dacht je bijvoorbeeld van het matchen van onze Minnie Mouse party-set met een spel waarbij je de stemmen raad van de personages? Download eenvoudig de stemmen van Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun vrienden, speel ze uit voor je gasten en het raden begint. Wie herkent de meeste stemmen? Of een ronde "Stad, land, voetballer" die overeenkomt met onze voetbal party-set? Alleen echte voetbalexperts kunnen hier winnen. Je kunt natuurlijk ook samen met je gasten, om onze verjaardag met punten te matchen, een knutselspel spelen. Een spel voor volwassenen kan er ook prachtig op worden getoverd. Laat je fantasie de vrije loop. Je kunt bijvoorbeeld tegen elkaar strijden en de mooiste decoratie kiezen. Of elk van je gasten krijgt maar één knutselitem, zodat de decoratie altijd rondgaat en je als team moet samenwerken. Als je het leuk vindt, kun je in deze periode natuurlijk ook een absoluut spreek- en communicatieverbod uitspreken. Wat voor grappige decoratie ontstaat wanneer een van je gasten een vorm maakt en de ander niet weet wat hij ermee moet doen? Je kunt natuurlijk ook een dobbelspel spelen bij de Star Wars -marathon. Gooi eenvoudig een dobbelsteen en zie welke film je hierna gaat kijken en beleef de hele serie in een geheel nieuwe compositie. Vooral voor niet-kenners is veel plezier gegarandeerd. Je kunt ook "Wie ben ik?" met mensen die net ouders zijn geworden die passen bij onze baby party deco-set spelen.

Zoals je kunt zien, zijn er bijpassende spelletjes voor volwassenen voor al onze party-sets. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef een onvergetelijke dag of avond met je vrienden en familieleden met lekker eten, geweldige decoratie, veel plezier en natuurlijk een paar cadeautjes!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Deco-set "Bruiloft"
    Deco-set "Kerstmis"
    € 19,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    NIEUW!
    Partyset Star Wars voor 32 personen - taart...
    NIEUW!
    Partyset Star Wars voor 16 personen - taart...
    NIEUW!
    Partyset Star Wars voor 8 Personen - zonder...
    NIEUW!
    Star Wars Partyset - inclusief taart
    Minnie Maus Partyset - inclusief taart
    Decoratieset "Vrolijk kerstfeest"
    Deco-set ''Verjaardag met punten''
    Deco-set "Baby Party"

    Party-sets voor volwassenen online bestellen!

    Ben je op zoek naar een party-set voor je feest en moet je nog veel regelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten party-sets aan voor verschillende soorten feestjes. Als je dus een party-set snel nodig hebt kun je die snel bestellen bij ons. Je hoeft nu niet meer van winkel naar winkel te haasten om een party-set te vinden. Maakt niet uit voor welke taart, bij ons ben je aan het juiste adres om een mooie party-set te bestellen. Je kan allerlei party-sets bij ons vinden! Deze party-sets kunnen wij zelfs op je gewenste leverdatum leveren, waardoor je geen stress meer hebt dat je iets mist op je feest! Onze party-sets bevatten papierborden, bestek, feesthoedjes, bekers en nog veel meer aan. Zo heb je alles compleet in 1 set, wat super handig is!