Partysets voor volwassene

Partyset voor volwassenen!

Laten we dit feestje beginnen! Met onze party sets speciaal voor volwassenen. Want natuurlijk kennen we ook hoe de situatie is als de verjaardag eraan komt en de vreuge langzaam de overhand neemt.

Maar aan de andere kant begint ook de stress die gepaard gaat met een verjaardagsfeestje. Vrienden en familieleden moeten worden uitgenodigd, de catering moet worden geregeld, er moeten spelletjes voor volwassenen worden bedacht en er moeten decoraties worden gezocht. Misschien moet je ook een thema bedenken voor je feest en een eigen locatie afhuren. Wat voor soort verjaardag je ook zal vieren, we weten dat het organiseren van zo'n feestje veel inspanning vergt. Daarom willen we niet alleen meer zorgen voor het bakken en leveren van de taart, maar ook de inrichting van uw feestlocatie vergemakkelijken met een partyset voor volwassenen. We hebben veel taartdecoraties voor u samengesteld zodat elke taart op uw feestje een hit wordt. Je hoeft alleen maar zelf het thema te bedenken om het juiste feestje te organiseren. Natuurlijk kunt u ook gewoon rondkijken en u laten inspireren door onze partysets. Voor elke party set voor volwassenen kunt u de juiste taart vinden in onze online shop en bij sommige is zelfs de taart inbegrepen. Zo kunt u bij ons dus een allround zorgeloos verjaardagspakket bestellen en u concentreren op de mooie en grappige kanten van uw verjaardag.

Zo kunt u bijvoorbeeld leuke spelletjes voor volwassenen organiseren die passen bij uw verjaardagsthema. Uiteraard vindt u hiervoor de juiste inspiratie in onze partysets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk gokspelletje voor bij onze Minnie Mouse partyset? Download gewoon stemmonsters van Minnie Mouse, Mickey Mouse en hun vrienden, speel ze af voor je gasten en het leuke gokspelletje begint. Wie zal de meeste stemmen herkennen? Of een ronde van "stad, land, voetballer" die past bij onze voetbal partyset "? Alleen echte voetbalexperts kunnen hier winnen. Natuurlijk kunt u samen met uw gasten ook nog mooie extra decoraties maken, passend bij onze ''verjaardag met punten''. Een spel voor volwassenen kan hier ook prachtig voor worden gemaakt. Laat je fantasie de vrije loop. U kunt bijvoorbeeld een wedstrijd houden en de mooiste decoratie kiezen. Of u kunt elk van uw gasten slechts één item geven, zodat de decoraties altijd worden doorgegeven en u als een team moet samenwerken. Als je het grappig vindt, kun je natuurlijk een verbod instellen op praten en communiceren tijdens de wedstrijd. Ik vraag me af wat voor grappige versiering er ontstaat als een van je gasten een mal uitknalt en de ander niet weet wat hij er aan moet plakken? Je kunt ook een dobbelspel spelen bij de Star Wars Marathon. Gooi de dobbelstenen om te zien welke film je nu gaat bekijken en beleef de hele serie in een compleet nieuwe compositie. Veel plezier is gegarandeerd, vooral voor degenen die niet bekend zijn met het spel. Natuurlijk kun je ook "Wie ben ik?" spelen met mensen die net ouders zijn geworden om onze Baby Party Dekoset te evenaren.

Zoals u kunt zien, zijn er voor elk van onze partysets bijpassende spellen voor volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef een onvergetelijke dag of avond met je vrienden en familie met lekker eten, geweldige decoratie, veel plezier en natuurlijk wat cadeautjes!

Super Mario Partyset incl. taart
Super Mario Partyset incl. taart
€ 89,90
Pokemon Partyset met taart
Pokemon Partyset met taart
€ 89,90
Mickey Mouse partyset incl. taart
Mickey Mouse partyset incl. taart
€ 89,90
Partyset "Babyshower Pink"
Partyset "Babyshower Pink"
€ 20,90
Partyset "Babyshower Blue"
Partyset "Babyshower Blue"
€ 20,90
Star Wars Partyset - inclusief taart
Star Wars Partyset - inclusief taart
€ 89,90
Minnie Mouse Partyset - inclusief taart
Minnie Mouse Partyset - inclusief taart
€ 89,90
Voetbal partyset - inclusief taart
Voetbal partyset - inclusief taart
€ 82,90
Pokemon party set voor 32 personen - zonder taart
Pokemon party set voor 32 personen - zonder taart
€ 85,90
Pokemon party set voor 16 personen zonder taart
Pokemon party set voor 16 personen zonder taart
€ 49,90
Pokemon Partyset voor 8 personen zonder taart
Pokemon Partyset voor 8 personen zonder taart
€ 38,90
Partyset Minnie Mouse voor 32 Personen - zonder taart
Partyset Minnie Mouse voor 32 Personen - zonder...
€ 85,90
Partyset Minnie Mouse voor 16 Personen - zonder taart
Partyset Minnie Mouse voor 16 Personen - zonder...
€ 49,90
Partyset Minnie Mouse voor 8 Personen - zonder taart
Partyset Minnie Mouse voor 8 Personen - zonder...
€ 38,90
Partyset Star Wars voor 32 personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 32 personen - zonder taart
€ 85,90
Partyset Star Wars voor 16 personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 16 personen - zonder taart
€ 49,90
Partyset Star Wars voor 8 Personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 8 Personen - zonder taart
€ 38,90
Mickey Mouse Partyset voor 32 personen - zonder taart
Mickey Mouse Partyset voor 32 personen - zonder...
€ 85,90
Mickey Mouse Partyset voor 16 personen - zonder taart
Mickey Mouse Partyset voor 16 personen - zonder...
€ 49,90
Mickey Mouse Partyset voor 8 personen - zonder taart
Mickey Mouse Partyset voor 8 personen - zonder...
€ 38,90
Voetbal partyset voor 32 personen – zonder taart
Voetbal partyset voor 32 personen – zonder taart
€ 85,90
Voetbal partyset voor 16 personen – zonder taart
Voetbal partyset voor 16 personen – zonder taart
€ 49,90
Voetbal partyset voor 8 personen – zonder taart
Voetbal partyset voor 8 personen – zonder taart
€ 38,90
Super Mario Partyset voor 32 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 32 personen - zonder...
€ 85,90
Super Mario Partyset voor 16 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 16 personen - zonder...
€ 49,90
Super Mario Partyset voor 8 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 8 personen - zonder...
€ 38,90
Deco-set "Kerstmis"
Deco-set "Kerstmis"
€ 20,90
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Party-set rosé goudkleurige verjaardag
Party-set rosé goudkleurige verjaardag
€ 26,90
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Party-set Gouden verjaardag
Party-set Gouden verjaardag
€ 26,90
Naar de taartendecoratie Momenteel niet op voorraad

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

29 producten

Voor de perfecte decoratie

Naast onze taarten bieden we ook geweldige party sets aan om het volwassen verjaardagsfeestje naar een hoger niveau te tillen en het volledige potentieel ervan te benutten. Ook perfect geschikt voor elke verjaardagstaart, die wij u in een kleurrijke en prachtige verscheidenheid aanbieden. De tijd verstrijkt elke dag en vooral op volwassen leeftijd kan dit ons zorgen baren. Maar in ieder geval moet het geen reden tot bezorgdheid zijn, maar eerder een veel grotere stimulans om te vieren, te groeien, zich te ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid op zich te nemen, en het dagelijks leven in je eentje aan te kunnen. Ideaal voor onze taarten voor volwassenen. Uw feesten moeten zeker de aandacht trekken en iets bijzonders zijn. Vaak is een prachtige taart niet genoeg. De versiering moet zowel passen als het belangrijkste kenmerk van het verjaardagsfeestje en als het u niet lukt om uzelf te versieren of als u het comfortabeler wilt hebben, bieden wij u onze eigen versieringssets aan, die perfect zijn gemaakt voor het versieren van het verjaardagsfeestje voor een volwassene. De decoratiesets bestaan uit confetti verpakkingen in bijpassende kleuren, mooie taarttoppers die je op de taarten kunt plaatsen om ze die speciale toets te geven, slingers die je over de tafel waarop de taart zit kunt hangen en, afhankelijk van het thema, bieden we ook verschillende essentiële feestaccessoires aan. Zo bevat onze Star Wars Party Set bijpassende bekers, borden, rietjes, servetten, feesttassen, tafelkleden, slingers en ballonnen in bijpassende ontwerpen! Wacht dus geen seconde en help jezelf met onze grote selectie aan party sets voor de volwassen verjaardag en versier het feest. Dit is de enige manier om van het verjaardagsfeestje een echte blikvanger te maken en lang in het geheugen van alle gasten te blijven hangen. Een mooie omgeving is ook het innerlijke gevoel, dus versier alles met onze party sets om iedereen zich goed te laten voelen op het feest. Elk detail maakt een verschil, daarom bieden wij u zoveel mogelijk kleine accessoires en onderdelen in onze sets aan. Wilt u een verscheidenheid aan kleuren of wilt u het thema van uw feest of taart benadrukken, kijk dan eens rond in ons assortiment en kies voor de perfecte party set voor uw aankomende feest of verjaardagsfeestje.

Luxe taarten

Voor iedereen voor wie onze luxe fototaarten nog niet genoeg zijn, hebben we een breed scala aan andere luxe taarten in ons aanbod. Onze Deluxe Taarten worden gekenmerkt door hun dubbele hoogte, waardoor ze er nog eleganter uitzien en heerlijke smaakexplosies zoals de Rainbow Cake mogelijk maken. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of een babyfeest, wij hebben voor elke gelegenheid de juiste taart. Een bijzonder hoogtepunt is de eenhoorntaart. Het is het hoogtepunt op elk feestje! Onze eenhoorntaart wordt geleverd met bedrukte wimpers en een bloemenmanen, die u thuis kunt afmaken. De taart wordt geleverd met veel decoratieartikelen, zoals de typische hoorn, kleine oortjes en diverse marsepeinrozen en eetbare bloemen, waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Elk van deze taarten zal echt uniek zijn.

Een even groot hoogtepunt is onze babyfeesttaart. Of het nu gaat om roze voor een meisje, blauw voor een jongen of groen voor een neutraal feestje, we hebben voor elke smaak de juiste babyfeestcake. Bijzonder lief is de slapende baby bovenop, die elk hartje laat smelten en die je helemaal niet wilt eten, hoewel hij gemaakt is van de lekkerste fondant. De baby is verkrijgbaar in verschillende huidtinten, zodat aan elke smaak wordt voldaan. De taart kan ook worden geïndividualiseerd, want u kunt een tekst naar keuze invoeren, die wij speciaal voor u tot een wimpel maken. Als u geen tekst invoert, maken we gewoon de tekst Baby Shower in de kleur die bij uw taart past.

Wij bieden ook handtascakes met patronen, luxe make-up cakes, luxe poppenprinsessencakes en nog veel meer. Kom dus langs en laat je inspireren door onze luxe taarten!

De creatieve bakker

Als je je taart zelf wilt bakken is dat natuurlijk ook geen probleem. Je kan dan alles wat je nodig hebt voor jouw taart gemakkelijk bij ons bestellen. Het overheerlijke Odense marsepein wat we op onze eigen taarten gebruiken, kan je nu ook bij ons bestellen. Net zoals het Odense fondant, dat overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Om ervoor te zorgen dat je taart er ook perfect uitziet na al de moeite die je in het bakken hebt gestopt, raden we aan om onze fondantstrijker te gebruiken. Het Odense marsepein wordt geleverd in verpakkingen van 200 gram. Het Odense fondant wordt geleverd in een verpakking van 250 gram. Ook het benodigde gereedschap kan je bij ons in een moeite door meebestellen. Mocht je de taart al helemaal klaar hebben, maar je toch nog iets bijzonders en individueels aan de taart wilt toevoegen, dan kan je op onze taartenoplegger een plaatje of motief naar jouw keuze laten printen. De taartenoplegger leveren we in een ronde vorm maar ook in een rechthoekige en vierkante vorm. Als je zelf iets op je taart wilt schrijven, dan kan je met onze eetbare inktstiften zelf een persoonlijke zin of een afbeelding op de taart schrijven of tekenen. Om niks los te hoeven kopen, hebben we al verschillende taartgereedschapsets voor je samengestelt. In onze videos kan je zien hoe je jouw persoonlijke taartenoplegger op je taart aanbrengt. Deze videos zijn beschikbaar voor elke vorm van de oplegger die we aanbieden (rond, vierkand en rechthoekig). Daarbij kan je ook gelijk ons bekende kussenpatroon leren en namaken. Mocht je nog niet zeker weten hoe je je taart eruit wilt laten zien of welke vorm je graag kiest, dan raden we je aan om eens een blik te werpen op onze inspiratiepagina.

Videoguides

Het duurt jaren voordat je een professionele bakker bent. Maar met de tips en tricks die we je in onze videoguides laten zien, ben je al een eind op weg om in een paar simpele stappen je eigen professionele taart in elkaar te toveren. Ons team heeft er lang erover nagedacht welke stappen je moet volgen en welk gereedschap je nodig hebt om een goedgelukte zelfgebakken taart te maken.

Levering van jouw partyset voor volwassenen

Onze partysets voor volwassenen bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw partyset voor volwassenen te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging

Decoratie

Is je taart naar jouw gevoel nog een beetje te saai of heb je het gevoel dat er iets mist bij je taart? Om de puntjes op de i te zetten, kan je eens een keer een kijkje nemen bij onze taartendecoratie. Met de coolste taartenlinten staat je taart nog meer in de spotlights en met ons suiker- en marsepeinwerk wordt je taart een echte eye-catcher op je feest. Ook moet je hoe dan ook eens een keer kijken bij een onze caketoppers. Nog een voordeel van deze caketoppers. Na afloop van het feestje kan je hem heel makkelijk behouden als een herinnering aan een leuke dag. Als je geen zin hebt om zelf de decoratie uit te kiezen, dan besparen we je die moeite graag door middel vam een van onze taartendecoratiesets. Zo past bijvoorbeeld de decoratieset kleurrijke verjaardag perfect bij vele taarten.

Wenskaarten

Natuurlijk kan je de taarten ook als cadeau versturen. Om je cadeau nog persoonlijker te maken, is het aan te raden om een wenskaart bij te voegen voor de jarige. Op dit kaartje kan je je persoonlijke boodschap laten drukken of de boodschap door ons team op de kaart laten schrijven. Waar wacht je dus nog op? Zoek een leuke taart uit en verras je vrienden met een heerlijke taart!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000