Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  PAW Patrol

Die PAW-Patrol Helden eilen zu deiner Geburtstagsparty!

Diese Geburtsparty wird tierisch gut! PAW-Patrol ist eine beliebte Kinder-Serie aus dem Toggo-Universum, in dem Team aus kleinen Hunde-Welpen die Welt vor allem Unheil und Ungerechtigkeiten rettet! Chase und Marshal, ein kleiner Dalmatiner von der Feuerwehr und ein Schäferhund bei der Polizei, bilden ein dynamisches Duo, das die Truppe aus Zuma, Rocky, Katie, Skye, Rubble, Jake, Alex, Ryder und Capt'n Turbot anführen! Gemeinsam toben sich die tierischen Helden in die Herzen der Kinder und ihrer Eltern und garantieren auch auf deiner Party einen riesen Spaß für Groß und Klein! Mit unseren vielen verschiedenen Torten, Cupcakes und sogar Deko-Sets, haben wir von deineTorte.de alles gegeben, um den Fans der kleinen Hunde-Helden von Paw-Patrol eine große Auswahl und schließlich die perfekte PAW-Patrol-Party zu ermöglichen! Greif direkt zu oder stöber durch unsere fröhlich frische Kategorie, die nicht nur Hunde-Freunden ein Lächeln ins Gesicht zaubern wird!

Finde deine Lieblingstorte mit den PAW-Patrol Helden!


Chase en Marshall van PAW Patrol op een met...
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Chase en Marshall van PAW Patrol op...
€ 36,90 *
Naar taartNaar taart
Paw-Patrol taart kaars Skye
PAW-Patrol taartenkaars Chase en Marshall

Dierplezier! Chase en Marshall van PAW Patrol komen rechtstreeks naar je huis! De twee puppies redden de stad Adventure Bay van vele gevaren - Nu hebben ze een jarig kind geroken die met spoed een unieke PAW Patrol Verrassing nodig heeft! Sinds 2013 hebben de PAW-patrouilles al enkele spannende missies en zaken meegemaakt en staan ze nu voor een nieuwe uitdaging die ze zullen beheersen zoals gewoonlijk met vlag en wimpel en soevereiniteit. De levendige kleine boefjes zijn een onverslaanbaar team waarin elke hond een specifieke taak heeft. Dat kunnen we maar al te goed voelen als verjaardags- en taartdeskundigen! Elk kind wil graag het centrum zijn van zo'n cool en schattig reddingsteam als PAW Patrol, die samen de veiligheid van een kustgebied garanderen! In de populaire kinderserie wordt deze rol gespeeld door Ryder, een tienjarige jongen die de groep getalenteerde kleine puppy's leidt! Elk teamlid van PAW PAtrol heeft zijn eigen, specifieke taakgebied waar ze moed kunnen laten zien! Een plezier voor het hele gezin, waar de kleintjes ook iets kunnen leren! Niet alleen staan onze viervoetige metgezellen en beste vrienden van de mens voor veel verschillende taken! Het belangrijkste van alles is de teamgeest en de gevarieerde samenstelling van het team, waarin elke hond, ongeacht hoe groot of klein, zijn persoonlijke sterktes kann ontwikkelen! En juist deze diversiteit en tolerantie lijken sommige volwassenen te missen. Misschien liggen deze kleine viervoeters voor de deur op snuitlengte! Elk van onze taarten is een geweldige traktatie en plezier voor het hele gezin! De Chase en Marshall taartkaars is een uniek gezicht dat de feestvarken, en zeker ook alle gasten van zijn dierbare feest niet zullen vergeten!

Bereidt in een mum van tijd een geslaagd feest! Wij willen niets liever dan dat u en het jarige kind een geweldige dag zullen beleven. Daarom hebben we zo ongeveer alles bedacht wat nodig is voor het perfecte PAW Patrol-verjaardagsfeest! Met onze brede waaier van producten, decoratieve objecten en partij decoratie sets vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde PAW-patrol verjaardag. Bestel deze prachtige cake met de kaars van PAW Patrol bij u thuis en vier de volgende verjaardag met uw vrienden! Onze taarten zijn kleurrijk en groot genoeg voor de onze, en uw eigen creatieve decoratie-ideeën! Als je wilt, kun je eenvoudig een van onze verjaardagstaarten personaliseren met de PAW Patrol-helden en ze bijvoorbeeld gebruiken. Voeg een naam of een groet aan de feestvarken toe! Er is dus al voor een uniek taarthoogtepunt gezorgd!

Maar natuurlijk zijn onze heerlijke taarten met de PAW-Patrol-figuren niet alleen een absoluut hoogtepunt voor verjaardagsfeestjes! Met deze heerlijke kleurrijke taarten met de hondenhelden kun je een kleine of grote fan voor elke gelegenheid een uniek geschenk of een geweldige verrassing geven. In onze winkel is het eenvoudig om uw bestelling aan te passen met slechts een paar klikken! Ons team van banketbakkers en printexperts stelt elke taart op maat samen en past deze aan uw tekst- en schrijfbehoeften aan! Bovendien geeft onze winkel en eenvoudige besteloptie u de mogelijkheid om een wenskaart in te vullen! Wij leveren met onze uitgebreide verzendnetwerk binnen een paar werkdagen naar elk gewenst adres! Hoe klein of groot je woonplaats ook is, wij brengen onze heerlijke taarten echt overal! Er kunnen echter kleine vertragingen zijn in onze koeriers en bezorgdiensten in sommige delen van Duitsland! Van onze Deense partner Odense-Marcipan krijgen we het basismateriaal voor onze vele bedrukte taarten! - De taarten waarop u de PAW Patrol-kaarsen kunt plaatsen, zijn geen uitzondering! De premium-fabrikant levert een unieke marsepein-mix van Californische amandelen, wat staat voor een nobel genot van taarten met een fijne amandelnoot. De marsepein wordt bedrukt met onze eigen ontwikkelde en gepatenteerde kleurenprinters voor voedingsmiddelen. Speciaal ontworpen voor dit doel, garanderen digitale persen scherpe afbeeldingen met duidelijke contouren en volle kleuren voor onze taartverzending. De kleurpigmenten zijn speciaal geselecteerd voor een optimale afdrukresolutie en kleurreproductie zonder afbreuk te doen aan de smaak of voedingsspecificaties. De kleuren zijn onderworpen aan de strenge eisen van de EU voor kleurstoffen voor levensmiddelen. Natuurlijk kun je ook onze kleur opeten. Kies uit verschillende heerlijke taartaroma's: chocoladetaart met chocoladevulling, chocoladetaart met kersenvulling, vanillecake met frambozen-vanille-vulling of vanillecake met citroenvulling en vanillecake met noga-vulling. Onlangs hebben we ook glutenvrije producten aan ons assortiment toegevoegd, die onze selectie voor al onze klanten zouden moeten uitbreiden! Onze meesterworkshop staat garant voor kwaliteit voor het leveren van taarten. Elke verjaardagstaart wordt het hoogtepunt van het feest. Dus ga naar de site en bestel een van onze heerlijke taarten online – dan wordt elk verjaardagsfeest een groot succes!

PAW patrol helden Hier vindt u al onze populaire pasteien met de PAW Patrol Heroes in één oogopslag! De helden van de serie PAW Patrol , Chase en Marshall en zijn vrienden vechten niet alleen samen tegen het misdrijf, maar zijn ook aanwezig op onze taarten als coole, kleurrijke taartkaarsen! Of het nu samen of als een enkel personage is, de dierenvrienden uit de populaire kinderserie zullen je niet teleurstellen! Bovendien bieden de chique taartkaarsen voldoende ruimte om de taart van uw keuze te voorzien van een individuele groet, de naam van het verjaardagskind of een andere tekst naar keuze! Een geweldig cadeau voor een kleine fan kan nu ook een zeer persoonlijke verrassing zijn - met een paar klikken, kunt u het gewenste bericht direct toevoegen wanneer u bestelt in onze winkel!

Naast deze individuele tekstoptie kunt u natuurlijk ook kiezen tussen verschillende formaten, motieven en natuurlijk uw favoriete smaak! Of het nu met of zonder chocolade, citroenachtig of fruitig is, we hebben de juiste cake voor elke smaak die we bij u thuis bezorgen binnen een paar werkdagen - veilig verpakt en snel verzonden, net als al onze andere geweldige cake-opties! De kleine helden van de PAW Patrol-groep kunnen niet wachten! Bestel gelijk online!