Peppa Pig op taarten

Peppa Pig op taarten

Ze is bij iedereen bekend en veel kinderen zijn dol op haar: Peppa Pig. Zij is een varkentje in een rode jurk die in een huis op een heuvel woont met haar ouders Mama Pig en Papa Pig en haar tweejarige broertje George. Peppa Pig gaat naar de kleuterschool en doet van alles met haar vrienden en familie zoals: fietsen (met helm, natuurlijk), verjaardagen vieren, in plassen springen als het regent, en nog veel meer.

Het is niet ongewoon dat Peppa Pig zich met veel enthousiasme in nieuwe alledaagse avonturen stort, al is het maar om de bril van haar vader te zoeken of om te helpen met de tuin. Ook al weet ze soms alles beter en commandeert ze af en toe haar jongere broer George, toch kunnen zowel de jongere als de oudere kijkers niet boos op haar zijn, want alles wat ze doet, bedoelt ze goed. Dit creëert tegelijkertijd een soort verbondenheid en vertrouwdheid bij de kijker met Peppa Pig en haar familie.

Wil je de vrolijkheid en zorgeloosheid van deze tekenfilmserie voor kinderen ook op de verjaardag van uw kleine of misschien al wat grotere Peppa Pig-fan terugzien? Dan is dit de juiste categorie voor jou! Onze prachtige Peppa Pig op taarten zullen een grote, brede glimlach op het gezicht van uw kind toveren. Wat dacht je van onze Peppa Pig verjaardagstaart? Op deze kleurrijke taart doet Peppa wat ze het liefste doet: in modderplassen springen en spelen! Je kunt zelfs de grootte van deze taart kiezen. Vier je het alleen of in een kleine kring met zes of minder mensen? Dan is de cake in grootte S voldoende. Voor meer dan zes gasten, is de M-formaat taart ideaal. Dit omdat het ongeveer 12 porties zijn. Is dat niet groot genoeg voor je? Maak je geen zorgen, we hebben ook een Peppa Pig-taart met twee verdiepingen in ons assortiment! Daarbij heeft de taart ook iets extra's: Peppa Pig speelt niet alleen in in de modderpoel op de taart, maar haar broer George is er ook bij! Verder hebben wij ook nog andere Peppa Pig taarten in ons assortiment zoals onze Peppa Pig Be Happy Taart of onze Peppa Pig Friends Forever Taart. Ben je niet opzoek naar een grote taart maar een wat kleiner hapje? Dan zijn onze Peppa Pig en Vrienden Cupcakes perfect!

Heb je al een andere taart gevonden of er zelf een gebakken en wil je die versieren met Peppa Pig decoraties? Ook daar kunnen wij je bij helpen! In deze categorie vindt je ook onze prachtige Peppa Pig kaars voor op de taart! Peppa Pig is niet alleen op de kaars afgebeeld, maar de kaars heeft ook de vorm van Peppa Pig en is zo gekleurd dat ze precies op haar lijkt! Daarbij brengt ze de jarige zelfs een mooi cadeau in het blauw. Stel je eens voor hoe mooi dat op je verjaardagstaart zou staan! Dus waar wacht je nog op?

Peppa Pig® op verjaardagstaart
Peppa Pig® op verjaardagstaart
€ 46,90
Peppa Pig en Vrienden-Cupcakes
Peppa Pig en Vrienden-Cupcakes
€ 29,90
Peppa Pig Friends Forever-Taart
Peppa Pig Friends Forever-Taart
€ 39,90
Peppa Pig® op twee-verdiepingen taart
Peppa Pig® op twee-verdiepingen taart
€ 84,90
Peppa Pig Be Happy-Taart
Peppa Pig Be Happy-Taart
€ 39,90
Creatieve Peppa Pig-Taart
Creatieve Peppa Pig-Taart
€ 39,90
Peppa Pig taart kaars
Peppa Pig taart kaars
€ 6,19
Peppa Pig Partyset met taart
Peppa Pig Partyset met taart
€ 89,90
Peppa Pig Partyset voor 8 personen zonder taart
Peppa Pig Partyset voor 8 personen zonder taart
€ 38,90
Peppa Pig Partyset voor 16 personen zonder taart
Peppa Pig Partyset voor 16 personen zonder taart
€ 49,90
Peppa Pig Partyset voor 32 Personen - zonder taart
Peppa Pig Partyset voor 32 Personen - zonder taart
€ 85,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

11 productenPeppa Pig op taarten voor onze kleine en grote Peppa Pig fans!Peppa Pig en haar alledaagse avonturen


Het kleine varkensmeisje in de rode jurk - bijna iedereen kent haar en heel veel kinderen zijn dol op haar. Hoe kun je niet van de levendige Peppa Pig houden?
Deze tekenfilmserie voor kinderen, vernoemd naar de hoofdrolspeelster Peppa Pig werd in 2004 voor het eerst uitgezonden op de Britse televisie en bracht vele kinderkijkers enthousiastme, sindsdien is de serie internationaal zo populair geworden dat het programma Peppa Pig in meer dan 20 verschillende talen is vertaald en in meer dan 100 verschillende landen is uitgezonden.
Maar waar gaat deze tekenfilmserie precies over? Peppa Pig woont met haar ouders Mama Pig en Papa Pig en haar vierjarige broertje George in een huis op een heuvel en gaat naar de kleuterschool. Samen met haar familie en vrienden beleeft ze veel alledaagse avonturen, zoals verstoppertje spelen, in de modder en plassen springen, zwemmen en nog veel meer.
Deze kinderserie heeft ook verschillende prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder de BAFTA Children's Awards in 2005, 2011 en 2012 voor beste tekenfilmserie voor kleuters.Peppa Pig taarten online bestellen


Heb je een kleine (of misschien een iets grotere) Peppa Pig fan thuis met een verjaardag op komst? Dan mag je bij het plannen van het verjaardagsfeestje een bijpassende Peppa Pig-taart zeker niet vergeten! Dat is waar wij van pas komen: wij bieden een diversiteit aan taarten en decoraties met het Peppa Pig-thema! Het enige wat je hoeft te doen is rondkijken in deze categorie, een taart vinden met misschien wat decoratie erbij om het feest compleet te maken, deze bestellen en je bent klaar! De perfecte Peppa Pig-thema verjaardagstaart is al geregeld. Wilt u meer weten over onze prachtige Peppa Pig taarten? Kijk dan naar de foto's hieronder!
Onze Peppa Pig een lading luchtige pret naar je verjaardagsfeestje. Het heeft een mooie groene weide met witte bloemen en een modderplas, en in de lucht staat "Fijne Verjaardag" in grote, kleurrijke letters. En raad eens wie er in de modderpoel speelt? Peppa Pig, natuurlijk! U kunt de grootte van deze taart ook aanpassen aan het aantal gasten: Is het meer een kleine viering in een kleine kring? Dan is de taart in maat S met 6 porties geschikt. Is de taart voor meer mensen bestemd of lusten ze nog wat extra cake? Dan is de Peppa Pig op taart in maat M met 12 porties geschikt voor je. Is dat zelfs te weinig voor je? Geen zorgen - wij bieden Peppa Pigook aan! Deze is ongeveer 18 porties groot en heeft nog een bijzonderheid, namelijk: George heeft zich bij zijn zus Peppa en speelt samen met haar in de modder! De figuren van deze twee taarten zijn trouwens niet alleen geschikt als taartversiering. Na het eten van de taart, kun je ze aan de kinderen geven om mee te spelen! Op deze manier zal het feest zeker nog lang herinnerd worden.Taartdecoratie met Peppa Pig


Je hebt al een geweldige taart uit ons assortiment gekozen of er zelf een gebakken en nu wil je hem versieren zodat hij bij het Peppa Pig-thema past? Dan zit je hier in de juiste categorie! Hier vindt je onze unieke text ,die gevormd en gekleurd is om er net zo uit te zien als Peppa Pig. Maar als je beter kijkt, zie je dat Peppa een mooi blauw cadeautje bij zich heeft! Is dat niet lief van haar? Met deze taartkaars wordt je taart gegarandeerd een hele mooie Peppa Pig taart!Hoe zal je Peppa Pig cake smaken


Heb je al een besluit genomen over een geweldige Peppa Pig op taart? Zo ja, dan zul je gemerkt hebben dat je het nog verder kunt aanpassen. Wij kunnen je vijf verschillende smaken aanbieden, zodat iedereen 100% tevreden is met zijn taart.
U heeft de keuze tussen onze klassieke chocoladetaart met de chocolade fudge vulling of de kersenvulling. Beide zijn perfect voor de chocoladeliefhebbers, hoewel de dubbele chocoladevulling waarschijnlijk het meest geschikt is voor Peppa Pig haar favoriete bezigheid - springen en spelen in modderplassen! Natuurlijk kun je ook andere smaken kiezen waar geen chocolade aan te pas komt. Voor de vanille liefhebbers kunnen wij onze delicateVanilletaart aanbieden, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende vullingen. Ten eerste hebben we een verfrissende citroenvulling, die gewoonweg heerlijk in je mond smelt. Maar we hebben ook onze fruitige Frambozenvulling,die perfect is voor de warmere seizoenen, vooral in de zomer. En voor wie het wat romiger en nootachtiger wil, hebben we onze delicate Nougatvulling. Kies je favoriete smaak uit een van onze smaken om van een Peppa Pig op taart jouw perfecte verjaardagstaart te maken!Kwaliteit is onze topprioriteit


Ons doel is om je taart ervaring bij ons zo perfect mogelijk te maken. Daarom garanderen wij niet alleen de hoogste normen in onze productie, maar ook een winkelervaring op onze website die de moeite waard is.
Om bij ons te bestellen, hoeft u uw huis niet eens uit - in onze winkel kun je gewoon een taart of ander product kiezen, vervolgens snel de details zoals smaak en afleveradres selecteren, gemakkelijk online betalen en dan gewoon achterover leunen en wachten. Je taarten online bestellen is een luxe, maar wel een die wij je graag bieden. Omdat niemand belangrijker voor ons is dan onze klanten.
Bij het bakken van je Peppa Pig op taart letten wij ook op de buitengewone kwaliteit. Wij zorgen er niet alleen voor dat onze banketbakkers onze kwaliteitsnormen naleven, maar wij gebruiken ook alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen ODENSE Marsepein uit Denemarken voor de coating van je taart. ODENSE is een Deense hofleverancier, wat ook de topkwaliteit van de marsepein verklaart. Dit garandeert uiteraard de uitzonderlijke smaak en de hoge kwaliteit. Wij hier bij deineTorte drukken deze marsepein vervolgens af met levensmiddelenkleurstof met behulp van onze unieke printers. Met zorgvuldig handwerk bekleden wij vervolgens onze taarten voor je met de koninklijke marsepein. De smaak van de coating en de vulling van je Peppa Pig op taart zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor je taart een unieke smaakervaring wordt.
Om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te handhaven, is feedback uiteraard noodzakelijk. Daarom zijn jou beoordelingen erg belangrijk voor ons! Voel je vrij om ons te vertellen hoe je taart ervaring met ons was. En als je toch bezig bent, stuur ons dan gerust een foto van je taart - wie weet inspireert je foto een andere klant om op een uniek idee voor hun taart te komen!Levering en opslag van uw Peppa Pig taart


Natuurlijk heb je ook zelf in de hand wanneer je Peppa Pig op taart eindelijk aankomt. Onze standaard verzending duurt meestal 1-3 werkdagen. Heb je de taart morgen nodig?, dan ben je met de expressverzending in goede handen. Dit betekent dat je tot een bepaalde tijd heerlijke taarten kunt bestellen voor morgen!
Je hoeft je ook nergens zorgen over te maken tijdens het verzendproces. Onze verpakking is perfect aangepast aan de zoete Peppa Pig op taarten, zodat ze veilig bij je aankomen.
Heb je nog stukken taart over? Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, na productie zijn onze producten minstens zeven dagen houdbaar. De taarten kunnen bij voorkeur het beste op kamertemperatuur bewaard worden in plaats van in de koelkast. Hierbij hoef je je geen zorgen te maken over het extra ruimte te maken in de koelkast. Is dat niet gewoon geniaal?Versieringen voor je Peppa Pig taart


Wil je nog wat extra plezier aan je Peppa Pig op taart toevoegen? Kijk dan eens naar onze taartdecoraties . Wij bieden je eindeloze mogelijkheden aan om je taart precies zo te maken zoals je het altijd al hebt voorgesteld. Een kaars met een schattig beeldje of een kaars met een verjaardagsnummer geeft uw taart echt pit. Een mooie grote taarttopper staat ook altijd geweldig op een heerlijke taart! Of wat dacht je van onze eetbare suiker- en marsepeindecoraties of chocoladedecoraties? We hebben ook een assortiment aan feest sets met verschillende thema's. Wat voor soort decoraties je ook zoekt, je vindt het hier zeker!
Nu wil je waarschijnlijk je taart nog meer versieren, maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Kijk dan eens naar onze taartinspiratie! Veel van onze klanten hebben verschillende en ongewone ideeën bedacht om hun taarten uniek te maken. En ik garandeer je dat jij hetzelfde kan doen! Neem een kijkje en laat je inspireren. Je zult zeker op het perfecte idee komen om van je feest een hit te maken.Wenskaarten voor je eigen Peppa Pig taart


Natuurlijk zijn al deze taarten leuke cadeaus, vooral voor de Peppa Pig fans. Om je geschenk nog persoonlijker te maken, moet je zeker een wenskaart sturen naar de jarige. Je kunt je boodschap erop laten drukken of met de hand laten schrijven. Dit tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000