Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Taarten met Planes

Vlieg de race van je leven! Dat is het motto van onze Planes held Dusty. Het met hoogtevrees gestrafte spuitvliegtuig Dusty heeft maar één grote droom: races vliegen en winnen. Dit vergt echter een lange en moeilijke training, want alleen dan heeft Dusty de kans om te winnen bij de grootste vliegrace van het jaar. Daarom vind je onze helden uit "Planes de film" alleen vliegen tussen de wolken op een van onze taarten. Want hard trainen loont natuurlijk, en dat is de enige manier om de belangrijkste race van het jaar te winnen.
Maar ook zijn goede vrienden en helpers zijn natuurlijk niet per ongeluk verdwaald op onze Planes taarten. Ze testen het heuvelachtige terrein voor Dusty om hem tips en trucs te laten zien over hoe hij de steile hellingen en diepe valleien het beste kan beheersen. Dit omdat Dusty’s vrienden er natuurlijk alles aan doen om hem te helpen in de grote race! Ook jij kunt Dusty nu helpen zich voor te bereiden op zijn grote race door onze Planes taarten in heel Nederland te bestellen en Dusty te helpen zijn vliegvaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe landschappen te leren kennen.

Je kunt onze Planes taarten ook gemakkelijk laten bedrukken met de naam van je favoriete vliegtuig, het jarige kind of met je felicitaties. Zo wordt onze taart met de helden van Planes de film een eyecatcher op het verjaardagsfeestje van je kinderen. Je zoon of dochter zal vooral blij zijn met de vliegtuigfiguren op de taarten, want die worden natuurlijk niet alleen met de taart gegeten, maar kijken er alvast naar uit om in de kinderkamer te spelen. Vervolgens kun je Dusty en zijn vrienden vergezellen naar onverwachte hoogten. Er is maar één probleem dat vaak wordt vergeten. En inderdaad, onze held uit Planes de film heeft hoogtevrees. Hoe kan hij het verslaan zodat hij nog steeds kan winnen in zijn belangrijkste race? Alleen een echte held kan zijn angsten overwinnen en al zijn dromen waarmaken. En dat is precies wat Dusty doet om de race te winnen ondanks startproblemen en snel naar je verjaardagsfeestje te gaan. Dusty is dus duidelijk een held.
Helaas heeft het waaghalsvliegtuig soms de neiging om een ongeluk te krijgen. Hij vertelde ons dat hij per ongeluk een hele schuur in brand had gestoken en dat deze alleen kon worden gedoofd dankzij zijn goede vrienden. Daarna besloot hij, naast zijn grote droom, racepiloot te worden, zijn vreugde die hem altijd uit de problemen helpt iets terug te geven, en lid te worden van de brandweereenheid van zijn stad. Maar dat is niet zo eenvoudig als gedacht. Het water verdelen op het juiste moment en oppassen dat er niemand anders geraakt word. Dusty wil zijn vrienden tenslotte ook niet nat maken. Maar het grootste probleem hier is zijn hoogtevrees. Want om een groot vuur te blussen moet je heel hoog vliegen en in één keer het hele vuur raken. Maar Dusty zou Dusty niet zijn als hij zijn hoogtevrees niet overwon ten voordele van anderen en de hele stad zou redden.

Versla je hoogtevrees en word een echte held met onze Planes taarten!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Planes - Dusty vliegend op wolken taart
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Planes - Dusty, Chupacabra & Echo vliegen ...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Planes helden op twee-verdiepingen berg ...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht

    Planes-Taarten online bestellen

    Hier vind je de juiste Planes-taart voor jouw feestje! Wordt met je film held Dusty een piloot en vlieg met hem door de lucht! Kies voor de Dusty vliegen op wolken taart of de twee verdiepingen taart met de held Dusty, Chupa & Echo. Op beide taarten kun je een naam laten drukken. Dit is een super cadeau voor elke kinderverjaardag!


    Plastic figuur hierboven:
    Bullyland®
    © Disney/Pixar
    Aanbevolen leeftijd: 3 + jaar
    Taarten met Figuren online bestellen