Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Prinses Lillifee taarten

Prinses Lillifee taarten!

Prinses Lillifee is al jaren thuis in de kinderkamers! Met praktische accessoires, knuffels zoals de eenhoorn Rosalie en vooral de prachtige prentenboekverhalen betovert ze jong en oud. Dit omdat deze de wensen en gedachten van de kinderen weerspiegelt: ze zijn op zoek naar vriendschap, houden van de natuur en zijn altijd behulpzaam. Precies op tijd voor de zomer hebben we de prinses met magische dieren- en jungle motieven in onze winkel gebracht, zodat je binnenkort je volgende grote verjaardag of Lillifee fan feest met haar kunt vieren!

Want eindelijk zijn ook de populaire Lillifee taartmotieven van Coppenrath Verlag beschikbaar op onze heerlijke taarten! Vanaf nu kun je haar verhaal niet alleen lezen in het prentenboek "Prinses Lillifee in de dierenkliniek" , maar ook delen met je vrienden. Er is voor ieder wat wils in onze kleine taartselectie van Lillifee en haar vrienden in de jungle! De kleine Lillifee heeft eindelijk besloten dat ze ook op onze taarten wil komen. Een prinses Lillifee taart zou het hoogtepunt zijn op de verjaardag van je dochter, je vriendin of je kleine zusje. Want wie houdt er niet van kleine Lillifee? Ze betovert ons gewoon met haar ongelooflijk unieke karakter en we konden de kans om een prinses Lillifee taart te maken gewoon niet missen. Maar één taart werd er meteen meerdere, omdat we de kleine Lillifee zo absoluut schattig vinden. Prinses Lillifee staat zelfs op cupcakes! En hoe kan het ook anders? Bijna al onze prinses Lillifee taarten zijn roze. De kleur doet gewoon denken aan een fantasiewereld waarin elke droom echt kan uitkomen. Omdat we Lillifee allemaal zo kennen. Dromerig, speels en bijna helemaal roze. Maar ook de liefde voor de natuur en de liefde voor dieren komen heel duidelijk naar voren op onze prinses Lillifee taart. Waar je ook kijkt, prinses Lillifee vindt het gewoon fijn om omringd te zijn door de natuur en wat er buiten gebeurt. We kennen de kleine Lillifee sinds 2004 en het is eindelijk tijd om thuis een prinses Lillifee taart te bestellen. Het is heel makkelijk! Scroll eenvoudig een beetje naar beneden en bekijk ons leuke assortiment Lillifee taarten en cupcakes. Natuurlijk weten we dat het soms erg moeilijk kan zijn om één van de schattige taarten te kiezen. Neem dus de tijd en neem je eigen beslissing. Maak je geen zorgen, prinses Lillifee vliegt niet weg zonder jou!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Betoverende cupcakes met prinses Lillifee
    Prinses Lillifee taart in de jungle
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinses Lillifee taart in mintgroen
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinses Lillifee taart met luipaard patroon
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart

    Je prinses Lillifee taart is slechts een paar klikken verwijderd!

    Heb je altijd al prinses Lillifee willen zijn? Als een kleine bloemen fee, wonend in een bloesemkasteel omringd door een prachtig landschap? Dan zullen deze taarten je hart zeker sneller laten kloppen.
    Deze meisjesdromen die echt waar zijn gekomen laten alle kleine en grote prinsessen opletten. Als je de kleine prinses Lillifee niet kent, is dit geen probleem, aangezien deze suikerzoete en hoogwaardige geïllustreerde taarten gewoon bij elk prinsessenfeest horen! Het hoeft niet eens een van onze roze taarten te zijn die typisch overeenkomen met prinses Lillifee, maar je kunt ook een mooie prinses Lillifee taart in mintgroen kiezen. Je kunt zelfs kiezen tussen coole patronen. Enerzijds is er een prachtige taart met jungle motief , die de omgeving weerspiegelt waar prinses Lillifee woont. Aan de andere kant hebben we een coole taart met luipaard patroon , die past bij de diervriendelijkheid van de prinses en waarmee je je feestgangers zeker kunt verrassen. Precies zoals je wilt! De toppers van onze prinses Lillifee taarten zijn gemaakt van de fijnste marsepein van het merk Odense uit Denemarken en passen daarom perfect bij het prinsessen pakket . De afbeeldingen op de taarten zijn ook 100% eetbaar, dus bijt er gerust in!