Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taarten met Prinsessen

Prinsessen taarten


Stapeltaart (2 verdiepingen) met 3...
€ 79,90 *
Naar taartNaar taart
Sofia het Prinsesje-taart
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart
Frozen Elsa op sneeuwvlok taart
€ 47,90 *
Naar taartNaar taart
Prinsessen taart met Arielle
€ 36,90 *
Naar taartNaar taart
Prinsessenpop-taart in groene jurk
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Prinsessenpop-taart in paarse jurk
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Eenhoorntaart
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Blauwe Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele...
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Lila Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart

Smaakrichtingen

In onze webshop hebben wij een grote hoeveelheid aan verschillende smaakrichtingen die meehelpen aan het bevredigen van ieders wensen voor de taart. Wij hebben namelijk niet alleen zoete smaakrichtingen zoals Chocoladetaart met chocoladevulling, maar ook lekker fruitige soorten zoals onze Vanilletaart met framboosvulling. Deze combinatie van de vanillietaart met de framboosvulling kan ook gluten vrij worden gemaakt, zodat ook prinsessen met een glutenallergie van onze heerlijk, zoetig en fuitige taarten kunnen genieten.

Individualisering

Onze Taarten met prinsessen laten zich ook uitstekend lenen als een verjaardagscadeau. Hier heb jij nog de mogelijkheid om je taart aan te passen aan jouw individuele wensen en de taart zo nog persoonlijker te maken. Deze dingen kunnen zowel op de taart als op een wenskaart kan staan. Bedenk jouw text of inhoud en wij laten het deze text op jouw wenskaart drukken. Je hebt de mogelijkheid om tussen 2 varianten een keuze te maken. De eerste keuze die wij je aanbieden betreft een kaart die wij met tekst kunnen laten bedrukken. Op deze manier kun jij op de inhoud en structuur van je wenskaart letten en volledig naar wens maken. Maar wij bieden jou ook als tweede mogelijkheid om jouw kaart met de hand te laten schrijven. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw kaart er Elegant en met passend design uit ziet. Dit allemaal zodat het precies bij onze taarten met prinsessen past en je hare majesteit kunt verblijden. Wil jij graag nog een korte groet of bericht of naam op de taart willen,is dat bij ons ook geen enkel probleem. Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan om jouw taart te laten beschrijven. Hier heeft u 35 tekens voor om een persoonlijke wens of de naam van de jarige job te late drukken.

Decoraties

Standaard bieden wij jou nog eens extra de mogelijkheid om nog Verjaardagskaarsen bij de taart te bestellen. Deze kaarsen bieden wij in verschillende sets aan zodat je het getal kan aanpassen aan de leeftijd van de jarige job. Dit zijn overigens niet de enige kaarsen die wij aanbieden. Wij hebben namelijk ook nog eens de extra gespecialiseerde kaarsen, die jij passend bij het thema van de taart in onze decoratie-afdeling kunt kopen. Wij beschikken ook niet alleen maar over getalkaarsen maar ook over figuurkaarsen. Op deze manier kun je er voor zorgen dat nog meer prinsessen op jouw Taarten met Prinsessen dansen en de verjaardag van de jarige prinses nog mooier maken.

Op onze decoratie-afdeling vind je ook nog verdere artikelen, die zeer passend zijn bij onze taarten neem bijvoorbeeld onze Cake-Topper. Hier kun je niet alleen een "Happy Birthday"-groet op jouw taart zetten, maar ook een prinesseskroon kopen, die de perfecte sfeer van het prinsessenfeest onderstrepen.

Bovendien hebben wij ook decoraties die eetbaar zijn. Onze Chocoladedecoraties zijn bijvoorbeeld uitermate geliefd bij onze klanten. Hier hebben wij niet alleen maar chocolade hartjes of iets in die categorie, maar ook wat meer extravagante decoratie, zoals onze chocolade handtas of schoen, die uitstekend bij het prinsessen thema passen. Marsepein en suikerdecoraties vind je ook in onze online shop onder het kopje decoraties. Hier hebben wij verschillende producten. Werkelijk waar alles tussen Marsepeinrozen en marsepein- of suikerfiguren. Figuren van leine dieren of mensen hebben wij natuurlijk ookin onze online winkel. Deze zouden ook erg goed passen op de verschillende taarten van ons. Het lievelingsdier of de favoriete helden op jouw taart met prinsessen brengen maken kinderogen aan het stralen.

Alleen het beste van het beste

De reden waarom wij het best van het beste hebben is natuurlijk onze marsepein. Onze partner Odense marsepein levert niet alleen ons de beste Marsepein kwaliteit, maar levert ook aan Deense koningshuis. Wat kan er nu passender zijn voor jouw taarten met prinsessen, als marsepein die ook door het Deense koninghuis wordt gebruikt? Alleen het beste marsepein omhult onze taarten, zodat wij met een gerust hart kunnen zeggen dat de qualiteit die gegeven is ook werkelijk passend is voor onze taarten. Bovendien worden niet alleen onze taarten met deze marsepein omhult maar kun je deze marsepein ook als pakket los bij ons in de online winkel kopen.

Wij bieden jou onze marsepein aan om apart te kopen zodat je ook thuis je in je eigen huis je eigen creaties kan maken met deze marsepein. Wij bieden twee verschillende groottes in pakketten aan. Eenmaal 200g en een maal 250g pakket. Bovendien kun je bij ons ook nog eens verschillende kleuren uitkiezen. Om ervoor te zorgen dat goed aan de slag kunt met de marsepein hebben wij een set met handige gereedschappen samengesteld, waarmee jij de marsepein zonder problemen kunt bewerken. Hier kun je ook de complete set bestellen. Hier vind je dan onze zeven verschillende marsepeinsoorten en de gereedschappen. Hier kun je de grootte ook weer zelf bestellen, of je graag 200g of toch liever de 250g hebben wilt.

Video-Guides

Wij hebben jou ook Video-Guides ter beschikking gesteld, waarmee je zoveel mogelijk antwoorden krijgt op jouw vragen. Op onze Youtube-Kanal vind je hier alle informatie over. Om op de hoogte te blijven van ons bevelen wij je aan om Facebook-Seite te bezoeken. Daar vind je altijd de nieuwst updates en foto's van verschillende producten.

Houdbaarheid en levering

Nadat onze taarten geproduceerd zijn, zijn ze ongeveer 10 dagen houdbaar.Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om vroegtijdig jouw taart met prinsessen op te slaan. Zo kun je alles op je gemak voorbereiden, zodat jouw verrassing lukt en goed ijn werk zal doen. Om jouw taart optimaal te bewaren, bevelen wij je een temperatuur van 20 graden celsius aan. Dus in de regel normale kamertemperatuur. Belangrijk is dat de taart ongekoeld bewaard wordt omdat de taart dan hard wordt en dan hebben ze niet meer de optimale smaakbeleving.

Zoek een taart met prinsessen uit die bij jou past, pas deze aan naar jouw eigen wensen, zoek jouw leveradres en leverdatum uit en wij zorgen voor de rest en sturen jouw je taart met z'n alle, indien gewenst ook met wenskaart, naar jouw feest! – Kies jou verstuurmanier uit en wanneer de taart aan moet komen. Wij leveren met DHL en UPS en dat zelf ook op zaterdag/b>.

Dus waar wacht je nog op? Bestel snel je eigen magische taart op onze website.

Plastic- figuren boven:
Bullyland®
© Disney
Leeftijdsaanbevling: 3+ jaar