de print de taarten


Onze foodprinters zijn zeer gespecialiseerde machines voor het afdrukken van voedingsmiddelen. Met deze gepatenteerde printtechnologie worden motieven, foto's en logo's in kleur met hoge kwaliteit op marsepein en fondant afgedrukt. Onze taarten worden dan bedekt met de, op marsepein gedrukte, afbeeldingen. Het bijzondere kenmerk van deze druktechnologie is dat het de afbeeldingen op marsepein en fondant in een bijzonder goede kwaliteit en scherpte kan afdrukken. Het is ook buitengewoon dat de voedingsprinters in zeer grote afmetingen kunnen printen, hierdoor is een topping van meer dan een meter zonder problemen mogelijk.


Voedselkleurstof


De kleuren zijn speciaal uitgekozen om een optimale print en kleurweergave te garanderen, zonder compromissen te sluiten bij de smaak of voedsel-voorschriften. De jeeigentaart.nl kleuren houden zich aan de strenge voorwaarden van de EU voor voedselkleurstoffen. Onze kleurstoffen kun je vanzelfsprekend eten. »

Voedselkleurstof

Motieven/Designers


Uli Stein

Onze motieven worden ontworpen door onze designers en we maken continue nieuwe motieven. We hebben veel taarten van Disney en proberen zoveel mogelijk op de wensen van de klant in te spelen.

Uli Stein

Sune Envall

Sune Envall werkt als kunstenaar, maar ook als industrieel en grafisch ontwerper. Zijn boeken-, magazine covers en illustraties zijn bekend over de hele wereld. Normaal gesproken werkt hij met aquarel en olie kleuren, maar sinds kort heeft hij computer en animatie design aan zijn reeks toegevoegd. Naast zijn kunst is Sune ook een actieve industrieel en grafisch ontwerper, gespecialiseerd in industriële en aftermarkets met ontwerpen voor aluminium banden, auto-onderdelen en bedrijfsprofielen. Zijn klanten zijn grote bedrijven zo als Husqvarna, Thule,Saab, Volvo, Ford, Toyota Racing Department, TOM’s Racing en Chrysler. Sune heeft een grote liefde voor motors, auto’s en schepen.

Sune Envall

Juan Rodrigo Méndez García

"Mexicaan en vanaf de geboorte al creatief ” Zo beschrijft onze taarten ontwerper Rodrigo Mendez zichzelf kort maar krachtig. Al als klein kind heeft hij papier en pen in de hand gekregen, om zijn fantasie de vrije loop te laten. Zo had hij al in zijn jonge jaren een hele verzameling van meer dan 500 nieuwe superhelden! Later werd papier en pen door de computer vervangen. Tijdens zijn studie kreeg hij professionele hulp aan de Guadalajara universiteit, in Mexico. Aansluitend begon hij zijn eigen bedrijf en bood creatieve dienstverlening aan.

Juan Rodrigo Méndez García

Foto’s

Stuur het motief als JPG, GIF of PNG bestand. Upload de foto altijd in de hoogste resolutie. Een optimaal resultaat wordt met minstens 300 dpi bereikt. Wij kunnen ook kleine foto's vergroten, maar dan wordt de kwaliteit van de print slechter.
Let op de vorm van de foto bij de fototaarten!. »

Naar fototaarten »

Torten-Foto Beispiel

Tekst

Bij onze themataarten en taartenopleggers kun je een tekst op de taart laten printen. Dit doen wij helemaal gratis! Je kunt jouw taart dan versieren met een persoonlijke boodschap. Om een optimaal resultaat te krijgen, kun je maximaal 35 tekens op een taart of oplegger laten zetten. Het tekstbericht op de fototaart kun je zelf bewerken in onze beeldeditor.

Belangrijk: Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen over de leesbaarheid van de tekst als je deze niet met een van onze programma's heeft ingevoegd. Als je ons een foto stuurt waar de tekst al is ingevoegd kunnen wij deze niet meer veranderen!

Persönliche Beschriftung der Torte

Beeld-editor

Met het gebruik van onze beeld-editor heb je het maken van je eigen fototaart helemaal in eigen hand. Het maakt niet uit wat je nodig hebt: bijsnijden, draaien, vergroten, verkleinen of een tekst invoegen. Dit is allemaal mogelijk met de beeld-editor. Het beste is nog dat je meteen je eigen fototaart te zien krijgt!

De beeld-editor vind je onder “naar beeld-editor” bij fototaarten S en fototaarten M zoals bij de face-cake M en face-cake L..

Naar fototaarten »

Bildeditor für Fototorten