Skip to Store Area:

Menu Overzicht

Emoticon taarten

Emoticons zover het oog reikt! Je raadt het waarschijnlijk al, want deze categorie draait helemaal om de grappige emoticons. Iedereen gebruikt ze elke dag bij het schrijven van berichten en ze zijn een integraal deel geworden van onze communicatie. Sommige emoticons worden nu zelfs gebruikt in offline communicatie. De kleine emoticons worden steeds populairder voor brieven of om snel iets te vertellen. Dus waarom niet gewoon je gevoelens tonen met een van onze emoticon taarten? Omdat er niet altijd veel woorden nodig zijn om de gevoelens correct uit te drukken, is soms een heel simpele foto voldoende. Wil je bijvoorbeeld iemand vertellen hoeveel je van hem of haar houdt? Hiervoor moet je geen roman schrijven, geen liefdesbrieven meer schrijven, geen mixtapes opnemen en geen liedjes meer componeren. Een hart op een taart zegt alles wat er gezegd moet worden. Of was je met je vrienden bij een bijzonder cool festival en had je de tijd van je leven? Wat dacht je van onze taart met box emoticon om dit moment nieuw leven in te blazen en samen de tijd te vieren. Dus je kunt echt weer losgaan. Maar natuurlijk zijn er niet alleen mooie gevoelens die worden overgebracht door een emoticon. Dus met onze emoticon taarten hebben we ons niet alleen gericht op het positieve. Omdat je ook je relatie met iemand met negatieve gevoelens kunt versterken. Stuur onze huiltaart naar een goede vriend die je in lange tijd niet hebt gezien of aan je grootouders, die in een heel andere stad wonen, om te laten zien hoeveel je ze mist en dat je ze graag weer zou zien. Natuurlijk kun je ook verdrietig zijn. Je kunt nu gemakkelijk je gevoelens tonen en uiten met een van onze emoticon taarten.
Maar genoeg van de negatieve gevoelens. Onze taarten worden voornamelijk gebruikt om vreugde te verspreiden en speciale evenementen te vieren. Bijvoorbeeld het eindexamen van je beste vriend. Laat hem eenvoudig zien hoe trots je op hem bent en dat al zijn inspanningen zijn vruchten hebben afgeworpen met onze emoticon nerd taart. Of laat je collega zien hoeveel je haar werk waardeert en dat ze er altijd voor je is en helpt waar ze maar kan. Maar ze werkt ook veel te veel. Je kunt dit allemaal perfect uitdrukken met onze meisje achter computer emoticon taart. En tijdens je lunchpauze kun je zelfs samen genieten van een heerlijk stuk taart.

In deze categorie vind je alleen onze zeer bijzondere sachertaart. Trouw aan het Oostenrijkse model worden de sachertaarten natuurlijk ook door ons gemaakt. Omdat het originele recept voor de sachertaart op klassieke wijze uit Wenen komt. Daar wordt het gemaakt met een heerlijke laag jam, het verplichte materiaal en de speciale chocoladecoating. Deze taart is vooral populair bij chocoladeliefhebbers. Om je gevoelens bijzonder goed over te brengen, drukken we niet zoals gewoonlijk de grappige motieven op onze Odense marsepein, maar op fondant. De kleuren zijn bijzonder helder.

Druk dus al je gevoelens uit met onze emoticon taarten en deel ze met anderen! Foto’s zeggen tenslotte meer dan 1000 woorden!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Emoticon Sachertaart verdrietig
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart lachen
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart blij
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart leedvermaak
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon sachertaart: meisje achter...
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon sachertaart: nerd
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart huilen
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart kus
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Emoticon Sachertaart verliefd
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht
    Sachertaart met hartvorm
    € 21,90 *
    Naar taartNaar taart
    Momenteel uitverkocht

    Emoticons-taarten online bestellen

    We leveren voor elke gelegenheid de juiste emoticon taart in de juiste maat. Ben je geen grote fan van zoveel marsepein? Dan is de emoticon sachertaart perfect voor jou. Dit omdat deze geweldig zijn voor een kleine gelegenheid of als een klein geschenk. Kortom, sachertaarten bestaan uit een heerlijke massa sacher, die vergelijkbaar is met de Weense massa. Maar de sachermassa bevat ook cacao of chocolade. Onze sachertaart bevat een bijzonder smakelijke en fruitige kersenvulling. In combinatie met de chocolade smaakt het gewoon fantastisch. Om de taart te perfectioneren, is deze aan het einde bedekt met chocolade. Maar we zouden jeeigentaart.nl niet zijn als we geen coole eetbare print voor de taarten hadden ontworpen. Op deze emoticon taarten zijn de coolste en meest opvallende eetbare prints, die geschikt zijn voor elke gelegenheid.