Eetbare inkt stiften

Eetbare inkt stiften online bestellen

Met onze eetbare inkt stiften kan iedereen nu thuis een taartdesigner worden! Of het nu gaat om een creatieve activiteit voor het volgende kinderverjaardagsfeestje of om een persoonlijk cadeau voor iemand te ontwerpen – wij leveren de basis met onze eetbare suiker stiften gemakkelijk en direct bij jou thuis! Met de 8 verschillende kleurstiften kun je je creativiteit vrije loop laten en je eigen kunstwerk maken. Ontwerp je eigen meesterwerk met onze set van een taart of 9 cupcakes en 8 kleurrijke eetbare inkt stiften. Een geweldig idee voor grote en kleine kunstenaren/kunstenaressen en je fantasie heeft zeker geen grenzen. Of je nu een dromerige bloemenweide, een persoonlijke boodschap of een kleurrijke dierenwereld wilt toveren, met onze kleurstiften teken je gemakkelijk voedsel en zorg je zo voor een highlight op je volgende evenement. Met onze eetbare inkt stiften ben je niet alleen een fantastische taartdesigner, ze bieden je ook een geweldige activiteit samen met vrienden of familie. Of het nu voor het volgende verrassingsfeestje is, het kinderverjaardagsfeestje of voor een gezellige tv-avond met de vrienden, het schilderen van eten is een waar genot voor elke leeftijdsgroep en voor elke gelegenheid! Dit zorgt niet alleen voor een gedeelde ervaring , maar ook voor een suikerzoete traktatie die je zelf hebt gemaakt. Snacken is dus dubbel zo leuk! Als je de cupcakes klaar wilt hebben voordat je gasten komen, is dat ook een geweldig idee! Want zo kun je elke feestgast een heel persoonlijke cupcake aanbieden met een individuele boodschap. Voor je volgende feest mogen onze eetbare inkt stiften niet ontbreken! Onze eetbare suiker stiften bestaan uit een set van 8 verschillende kleuren. De levering bevat de kleuren rood, roze, geel, bruin, groen, oranje, blauw en zwart. Elke taartdesigner zou dus zijn/haar favoriete kleur moeten hebben. De stiften hebben elk een smalle en brede punt, waardoor de eetbare kleur eenvoudig te schilderen is. Je kunt fijne lijnen en contouren tekenen, grotere gebieden vullen en je kleurrijke kunstwerk eenvoudig naar je persoonlijke voorkeur ontwerpen. Ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau? Onze eetbare inkt stiften in een set met witte taart of witte cupcakes zijn ook een prachtig cadeau voor een van je dierbaren! Dus je hebt een heerlijke lekkernij en een gedeelde ervaring, waarbij creativiteit in één vereist is!

Onder "Meer opties" kun je een gratis tekst met een maximum van 35 karakters aan je taart toevoegen. Bovendien kun je ook een taartenlint kiezen uit veel verschillende kleuren, die ons team zorgvuldig om je taart zal binden. Zo kun je een kleur kiezen voordat je begint met schilderen! Onze andere set bevat 9 cupcakes met eetbare inkt stiften. De heerlijke cupcakes worden gelegd met een dun fondant- oppervlak, waarop je vervolgens je kleurrijke kunstwerk kunt toveren. Uiteraard hebben we ook verschillende smaken in ons assortiment, waar je zelf je persoonlijke cupcakes uit kunt kiezen. Deze zijn de smaken chocolade, citroen, chocolate chip, appel-kaneel en bosbes. De levering bevat altijd 9 cupcakes van één soort. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je precies wilt schilderen met onze eetbare suiker stiften. Of het een taart, cupcakes, cake pops of iets heel anders is, is aan jou.
Lebensmittelstifte
Lebensmittelstifte
€ 16,99
Taart met eetbare inkt stiften
Taart met eetbare inkt stiften
€ 49,90
Cupcakes met eetbare inkt stiften
Cupcakes met eetbare inkt stiften
€ 34,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

3 producten


Eetbare inkt stiften online bestellen

Met onze eetbare inkt stiften kan iedereen zijn eigen taart ontwerpen. Leuk als creatieve bezigheid voor kinderfeestjes of leuk als een origineel en persoonlijk cadeau. Wij leveren de stiften en andere benodigdheden direct aan huis. Met de 8 verschillende kleuren kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en een eigen unieke taart maken. De stiften hebben een smalle en een dikke punt, waarmee de eetbare inkt eenvoudig aangebracht kan worden. Onze eetbare inkt stiften zijn in een set te verkrijgen met een witte taart of met witte cupcakes.

Levering van jouw eetbare inkt stiften

Onze eetbare inkt stiften bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw eetbare inkt stiften te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000