Star Wars op taarten

Taarten met Star Wars figuren!

Star Wars op taarten! Elke absolute Star Wars fan is hier in ons galactische taart-universum! Het is de lekkerste taartenoorlog op ons ruimtestation, zoals de Dode Ster in Star Wars. De sterrenoorlog wordt bij ons krachtig gevierd, omdat zo’n wonder niet voor niets zoveel Oscars heeft gewonnen als "Beste Film" . Alle Star Wars fans zijn van harte uitgenodigd om zijn/haar Star Wars dag op 4 mei zo mooi mogelijk te maken een stralende sfeer op te roepen voor elke vriend van hem/haar. Als Star Wars taartenliefhebbers en als fanatici van de Millenium Falcon willen we je meenemen op een galactische reis waarin je altijd een held bent. Met onze Star Wars figuren op taarten hebben we je de kans gegeven om als woordvoerder te staan aan de donkere kant van de kracht of aan de goede kant als een onwankelbare Jedi-Knight. Alleen bij ons wordt je galactische Star Wars feest een onvergetelijke Star Wars ervaring van je leven!
"May the fourth be with you" - is een van de meest Populaire woordspelletjes die Star Wars dag tot leven heeft gebracht. We houden van elke Star Wars film en willen je hier bij ons laten zien hoeveel we om deze filmserie geven. Vanwege de donkere kant van de kracht hebben we veel Darth Vader taarten gemaakt. Onze ongelooflijk smakelijke Universum taarten worden thuis vergezeld door Darth Vader. Het fictieve universum is een van de meest spectaculaire en creatieve ideeën van George Lucas . Hij is een van de beste scenarioschrijvers, regisseurs en producenten die ooit heeft bestaan. We zijn deze persoon veel dank verschuldigd en hebben onze Star Wars categorie aan hem opgedragen. We willen je ervan overtuigen dat Star Wars een van de beste filmseries is die er bestaat. De complexe verhaallijn verwart nog steeds veel Star Wars kijkers. Je moet deze personen verrassen met een Star Wars filmmarathon en de Stormtroopers naar huis lokken. Met onze smakelijke en galactische taarten blijven jouw gasten tot het einde toe enthousiast over de Star Wars saga.
We hebben ons taartenrijk voor iedereen smakelijk gemaakt, zodat jouw persoonlijke Star Wars op taart precies jouw goede of slechte kant vertegenwoordigt.
"Luke, ik ben je vader." – De beste en meest beknopte filmcitaat ooit! Darth Vader leidt met zijn donkere kracht en zwarte helm bijna elke taart bij ons.
Als geheime basis heeft onze taarten rebellie zich comfortabel gemaakt om de meest creatieve en heerlijke Star Wars op taarten te bakken. Maar het taartenrijk heeft zich tot dusver opgebouwd en vond de basis van de laserzwaardvrienden. Onze taarten-keizer heeft er vele Stormtroopers naartoe gestuurd, zodat ze van alle kanten met veel smaken kunnen aanvallen. De X-42 vlammenwerper wordt erg populair in de sterrenoorlog. Met onze unieke Star Wars op taarten laten we iedereen wegsmelten! De favoriet onder onze smaken is de chocoladebom, die door de beste smokkelaar Han Solo en zijn beste vriend de Wookie Chewbacca in je smaakpapillen wordt getransporteerd. Dus bereid je voor op een galactisch avontuur. Het pad naar succesvolle vernietiging moet geduldig zijn, omdat de vele stervernietigers het moeilijk maken. We willen je helpen bij duel van Endor en je ondersteunen met onze ongelooflijk heerlijke galactische taarten.
Als je de levendige aanval nodig hebt in plaats van een chocoladebom, kies dan voor een raketwerper met citroen. Met de zoetzure citroensmaak verdoof je voorlopig je vijanden en neem je ze mee op een fruitige reis. Onze heerlijke citroentaart is echter niet de enige die frisheid en fruit brengt. We raden je daarom aan om niet te twijfelen aan de favoriete smaak van de Ewoks, omdat ze ook moedig de Rebellie-Alliance steunden. Met al onze Star Wars figuren op onze heerlijke taarten, kies je het perfecte wapen om je vrienden specifiek te ontmoeten en verrassen.

Moge de kracht met je zijn en geniet van je taart!
1. Selecteer taart
2. Kies maat
3. Kies de smaak
4. Geniet van de gewenste datum
Filter producten

Filter producten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • € 19-€ 79
  • € 79-€ 119
  • € 119-€ 199
Baby Yoda® op taart
Baby Yoda® op taart
€ 44,90
Darth Vader® op Space taart
Darth Vader® op Space taart
€ 44,90
Darth Vader® op twee-verdiepingen ruimtestation taart
Darth Vader® op twee-verdiepingen ruimtestation ...
€ 144,90
Star Wars Partyset - inclusief taart
Star Wars Partyset - inclusief taart
€ 89,90
Stormtrooper in teddybeervorm
Stormtrooper in teddybeervorm
€ 104,90
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
Zwarte luxe Taart - dubbele hoogte
€ 64,90
Star Wars Lichtzwaarden (12 Stuk)
Star Wars Lichtzwaarden (12 Stuk)
€ 6,29
Star Wars kaarsen
Star Wars kaarsen
€ 6,19
Naar de taartendecoratie Momenteel uitverkocht
Partyset Star Wars voor 8 Personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 8 Personen - zonder taart
€ 38,90
Partyset Star Wars voor 16 personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 16 personen - zonder taart
€ 49,90
Partyset Star Wars voor 32 personen - zonder taart
Partyset Star Wars voor 32 personen - zonder taart
€ 85,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

11 producten


Porties voor elke Jedi-Knight

De ronde ruimte taart heeft een diameter van 26 cm en is goed voor 12 personen. De grotere taart is tweedelig en tweemaal zo hoog. Hier krijg je niet alleen meer taart, maar ook meer genot. Bij aankomst plaats je de kleine ronde taart van 18 cm op de grotere taart en je ruimtestation is klaar! De grote ruimtestation is verkrijgbaar in 36 porties. De schattige teddy trooper taart heeft de vorm van een teddybeer en is voor 30 personen. Tel je krijgers op je feest om erachter te komen welke taart het beste geschikt is.

Galactisch heerlijke smaken

Wat betreft de smaken, is onze chocoladecake de absolute klassieker. Maar wacht? Onze cakes zijn bedekt met een ongelooflijke botercrème en veranderen in geweldige taarten! De zoete smaak van de chocoladecake met chocoladevulling schiet je meteen de ruimte in! De chocoladecake is ook verkrijgbaar als fruitige variant, namelijk met kersenvulling! Door de combinatie van fruit en chocolade bevordert dit je tot een kersachtige manier van leven! Onze lichte cake is bereid met fijne vanille. De vanillecake met nougatvulling is een van onze nieuwste smaken. De combinatie van donkere nougat en hazelnoten is een fascinerende ervaring voor het gehemelte. Er zijn nog meer fruitige variaties van taarten om uit te kiezen. De met citroen gevulde vanillecake is perfect voor de warmere dagen. De vanillecake met frambozenvulling is een groot succes en een van de zoetere smaken. We bereiden ook de frambozenvariëteit in glutenvrij om voor getroffen coeliakiepatiënten een plezier te doen! (Op dit moment zijn de glutenvrije taarten niet beschikbaar.)

Marsepein met een buitenaards design

Onze fenomenale marsepein is het beste aan onze super taarten! De marsepein wordt namelijk door onze partner uit het mooie Denemarken geleverd. Odense-marsepein heeft een nobele amandelnoot en is ongelooflijk soepel. Deze marsepein wordt niet alleen door ons gevierd, maar ook in de Deense koninklijke familie. Sinds het begin van Jeeigentaart gebruiken we uitsluitend Odense marsepein voor onze taarten. De hoge kwaliteit in smaak en consistentie vinden wij erg belangrijk. Daarom gebruiken we goed gekozen voedsel kleurstoffen voor onze unieke kleurenprinters. De kleur van het voedsel verandert in geen geval de smaak van de marsepein. Onze baanbrekende printtechnologie kan printen van 3 cm tot 110 x 75 cm op marsepein of op fondant worden geprint! De printkwaliteit is erg hoog en het motief is voor elke maat helder en scherp.

Maak jouw persoonlijke Star Wars op taart

Klik op "Meer opties"!
Kies je favoriete Star Wars op taart en personaliseer de taart met een opvallende tekst. Jouw teksts wordt door onze Jeeigentaart-team op een perfecte maat en kleur bedrukt. Afhankelijk van hoe lang uw tekst zal zijn, moet het worden aangepast aan de ronde vorm. Je hebt maximaal 35 karakters. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de zin "Moge de kracht met je zijn" nemen en jouw gewenste naam schrijven. Speciaal voor jou, hebben we de tekst erop gezet in een passende Star Wars stijl. Ga los met de 35 karakters en laat je creativiteit de vrije loop! Als dat niet genoeg voor je is, kun je een wenskaart erbij bestellen. Op de wenskaart kun je een tekst schrijven van maximaal 300 karakters en kiezen of je het liever bedrukt of handgeschreven wilt hebben. Onder deze functie vind je ook kleine kleurrijke kaarsjes in verschillende hoeveelheden.

Houdbaarheid van de taarten

Onze taarten zijn ongelooflijk lekker en hebben een unieke uitstraling. De houdbaarheid van onze taarten is gegarandeerd tot 10 dagen. Echter moet de taart op kamertemperatuur bewaard worden. Hierdoor blijft de marsepein van buiten mooi glad en blijft de taart luchtig. Als je filmavond langer duurt dan een dag, dan ben je met onze Star Wars op taarten goed voorbereid. Kijk direct na ontvangst van de goederen in de roze en witte doos van ons en verwijder voorzichtig de huishoudfolie. Zo worden er geen sporen achter gelaten op je taart. Je kunt de taart het beste in de doos laten totdat het beschermd blijft tegen lucht en niet kan uitdrogen.

Decoratie tegen de duistere kracht

Star Wars fan artikelen zijn over de hele wereld bekend. Een erg belangrijke zijn de grandioze lichtzwaarden! Zonder Star Wars taart kun je geen Star Wars feest vieren. Daarom hebben we ook Star Wars lichtzwaarden als decoratie. In totaal zijn er 12 lichtzwaarden. De laser is in blauw, groen en rood. De figuren bij de taarten zijn allemaal van plastic en allemaal klaar om met je te spelen! Of het nu goed of slecht is, de beslissing is aan jou!
Wil je de twee keer zoveel kracht geven dan Luke Skywalker? Hiervoor hebben we Darth Vader als taartenkaars. Dit zal je figuur zeker helpen om de duistere krachten te versterken! In onze deco-shop hebben we ook andere mooie decoratie voor jouw feest. Van suiker en marsepein hebben we schattige diertjes of ongelooflijk mooie bloemen. Voor de feestruimte hebben we speciale party sets. Hiermee kun je de tafel versieren. Voor de taart hebben we nog andere kaarsen in de aanbieding. Tal van cijferkaarsen of andere geweldige karakters gemaakt van was. Anders vind je ook mooie cake-toppers met verschillende opschriften, zoals "Happy Birthday"! Er is ook natuurlijk heerlijke chocolade decoratie in onze shop.
Kijk maar eens rond!

Levering van jouw Star Wars op taarten

Onze Star Wars op taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Star Wars op taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging© 2012 Lucasfilm Ltd.

Aanbevolen leeftijd: 3 + jaar

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000