Super Mario op taarten

Super Mario op taarten

Bestel online bij ons juw Super Mario Kart op gebak met unieke Super Mario Coin Racers als actiefiguur. Jouw Super Mario figuren op verjaardagstaarten hebben wij voor jou op verschillende racebanen en autobanen gezet. Onze ultieme Mario Kart op taarten kun je zelf online ontwerpen en thuis naar wens bestellen. Maak je eigen Super Mario-feestje met Mario en Luigi als taartversieringen het grootste Nintendo-spektakel. Met je eigen Mario Kart op graslandbaan taart of Mario Kart op sterrenbaan taart, kun je elk Mario Kart level perfect aan met volle energie. Super Mario op taarten zijn wereldwijd een van de populairste verjaardagstaarten geworden en wij willen jou helpen je eigen persoonlijke Super Mario Kart op taart te maken. Al onze Super Mario Coin Racers op taarten zijn op verschillende racebanen geplaatst, zodat jij je Super Mario-feestje live kunt bekijken en er thuis van kunt genieten. Nodig je vrienden uit voor een race en eet er een heerlijke Mario Kart op wereldbaan twee lagen taart of zelfs een Mario Kart op wereldbaan met drie lagen. Voor verjaardagen zijn onze Super Mario-taarten absolute waanzin. Maak je Nintendo-spelavond nu nog mooier en bestel een heerlijke Super Mario op taart online.

Wij bakken verse en leuke Super Mario op taarten, omdat we zelf van racen houden en altijd de hoogste inzet leveren om op de eerste plaats te eindigen. Koop gewoon je gewenste Super Mario Coin Racer op racebaan cake en pit Mario tegen Luigi in een snelweg race. Of je nu de racebaan uit je hoofd kent of alle sluipweggetjes, alleen bij ons kun je jouw gepersonaliseerde Super Mario taart ontwerpen. Je kiest je smaak met onze Mario Kart op de autobaan taarten en wij bakken ze vers volgens jouw exacte specificaties. Voor een nog persoonlijker verjaardagstaart met Super Mario Coin Racer als personage, kunt je jouw naam of de naam van de jarige toevoegen. Wij drukken je gewenste inscriptie met voedselkleurstof op jouw op maat gemaakte Super Mario op taart. Laat de Mario Kart on Track-taarten gewoon bezorgen voor je Super Mario-feestje en eet ze samen met je vrienden op. De populairste Super Mario op taart is natuurlijk de chocoladetaart met chocolade fudge-vulling. Dit is waar je vol gas gaat om je absolute beste Super Mario feest te maken door ons je gepersonaliseerde Mario Kart op taart met chocolade te laten bakken. Chocolade maakt gelukkig en moet gedeeld worden met alle Super Mario fans. Dus ontwerp nu je eigen Super Mario Kart Deluxe-taart en laat hem net op tijd bezorgen voor het Mario-evenement!

Mario Kart® op sterrenbaan taart
Mario Kart® op sterrenbaan taart
€ 44,90
Mario Kart® op graslandbaan taart
Mario Kart® op graslandbaan taart
€ 44,90
Mario Kart® op wereldbaan twee lagen taart
Mario Kart® op wereldbaan twee lagen taart
€ 83,90
Super Mario Partyset incl. taart
Super Mario Partyset incl. taart
€ 89,90
Mario Kart® op wereldbaan met drie lagen
Mario Kart® op wereldbaan met drie lagen
€ 149,00
Super Mario Partyset voor 8 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 8 personen - zonder...
€ 38,90
Super Mario Partyset voor 16 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 16 personen - zonder...
€ 49,90
Super Mario Partyset voor 32 personen - zonder taart
Super Mario Partyset voor 32 personen - zonder...
€ 85,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

Super Mario op taarten voor de echte Super Mario fan!


Vier een echt Super Mario feest!

Wie kent niet de Italiaanse, kleine, vrolijke loodgieter met zijn blauwe tuinbroek en felrode t-shirt, rode pet met een grote "M" erop, donker haar en een opvallende snor die Mario heet? Hij is Nintendo's populairste figuur en tevens hun mascotte. Geen wonder dus dat er al vele videospelletjes met Mario in de hoofdrol zijn uitgegeven, waarvan er in totaal meer dan 295 miljoen exemplaren zijn verkocht.
Het eerst spel waar Mario als hoofdpersoon te zien was, was het arcadespel genaamd Mario Bros, dat in 1983 werd uitgebracht. Dit spel was zo’n succes dat vanaf dat moment veel meer Mario-spellen werden gemaakt, waarvan de meeste behoren tot het genre van Jump n' Run, die ook vaak platformspellen of kortweg platformers worden genoemd. De naam verwijst naar het feit dat het belangrijkste element in deze spellen het precieze springen is, wat een zeer groot publiek aanspreekt gezien de eenvoud hiervan maar er toch genoeg uitdaging in zich heeft om interessant te blijven. Dit is heel goed te zien in de hoofdreeks van Mario-spellen: in de overgrote meerderheid van de spellen springen Mario en zijn broer Luigi van object naar object, verzamelen munten en komen verschillende vijanden tegen, zoals de Koopa's, die op schildpadden lijken, om hun doel te bereiken: prinses Peach bevrijden uit de gevaarlijke klauwen van Bowser.
Zoals velen waarschijnlijk al weten, is Mario Bros niet het enige spel dat mateloos populair is bij Mario fans. Een andere reeks spellen die zeer populair en bekend is, is Mario Kart. In deze spellen nemen Mario, Peach, Luigi en andere personages uit het Super Mario-universum een pauze van het voortdurend springen en vechten en stappen ze in verschillende voertuigen, zoals miniatuurraceauto's en -motoren, om hun vaardigheden te tonen op verschillende racecircuits. Het eerste spel in de Mario Kart serie werd in 1992 uitgebracht voor het Super Nintendo Entertainment System, of SNES, en veroverde al snel de harten van gamers van jong tot oud. Van alle titels van Mario Kart zijn inmiddels meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het een van de succesvolste racespellenreeksen van dit moment is. Het wordt vooral gekenmerkt door het feit dat de graphics zeer kleurrijk zijn en aan tekenfilms doen denken, waardoor het vooral jongere spelers aantrekt. Een andere noemenswaardige feature zijn de item boxes die op verschillende plaatsen op de circuits verschijnen: deze geven spelers unieke vaardigheden die hen kunnen helpen te om tegenstanders in te halen.

Proef en maak je Super Mario op taart

Heb je je favoriet van de actievolle Super Mario-thema-taartontwerpen al gevonden en besloten over een taart? Dan ben je ook van harte welkom om een smaak te kiezen die je bijzonder aanspreekt. We hebben vijf verschillende smaken om uit te kiezen, dus iedereen zal blij zijn met zijn taart, zowel visueel als qua smaak.
Ben je op zoek naar een chocoladeachtige smaaksensatie? Dan is onze chocoladetaart met chocolade fudgevulling of chocoladetaart met kersenvulling iets voor u. Beide zijn perfect voor chocolade fans! Natuurlijk hebben we niet alleen smaken voor Chocolade fans maar ook voor vanille liefhebbers! Daarom hebben wij speciaal voor jou onze delicate vanillecake in de aanbieding, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende vullingen. Eerst hebben we een verfrissende citroenvulling die gewoon in je mond zal smelten. Maar we hebben ook onze fruitige frambozenvulling, die perfect is voor het seizoen, vooral in de zomer. En voor wie het graag wat romiger en nootachtiger heeft, is er onze delicate nougatvulling. Er is echt voor elk wat wils! Waarom probeer je niet eens al onze smaken te proeven? Het is gegarandeerd een smaaksensatie voor u!

Versier je Super Mario op taart!

In onze decoratiewinkel vind je natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om jouw Super Mario op taart nog individueler te maken. Onze decoratiewinkel is zeer goed ontwikkeld en heeft een groot assortiment. Daaronder zijn natuurlijk ook allerlei taartdecoraties, zoals kaarsen. Hier hebben we niet alleen de gebruikelijke nummers-kaarsen, maar ook figuren-kaarsen. Maar we hebben natuurlijk ook eetbare decoraties. Bijvoorbeeld, onze chocolade-decoraties zijn erg populair en zijn geschikt als versiering voor vrijwel elke taart. Hier hebben we onder andere chocolade harten, maar ook meer extravagante dingen, zoals chocolade schoenen. Met onze suiker- en marsepeindecoraties kun je niet fout gaan, want hier heb je de mogelijkheid om figuurtjes en diertjes te bestellen die prachtig zouden staan op jouw Super Mario op taart. Natuurlijk richten wij ons ook op hoge kwaliteit als het gaat om Super Mario figuurtjes. Een plastic beeldje dat jouw taart versiert, kan niet alleen je taart versieren: het is ook een prachtig stuk speelgoed voor je dochter of zoon! Wij vinden het prachtig om de ogen van kinderen te zien oplichten, dus we proberen er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ze dat ook doen. Na de avond kun je het beeldje ook prachtig op de plank zetten of de tafel versieren. Zo kun je jezelf deze avond vol actie altijd herinneren en jouw cadeau nog meer aandacht geven.

Kwaliteit is belangrijk voor ons

Onze marsepein is niet alleen ongelooflijk lekker, maar ook van hoge kwaliteit. Onze partner Odense uit Denemarken, die ons deze hoogwaardige ruwe pasta levert, is namelijk de leverancier van het Deense Koninklijk Hof, wat de topkwaliteit van de marsepein verklaart. Jouw taart wordt liefdevol met de hand bekleed met de bedrukte marsepein, zodat het motief op de taart er ook na het bekleden nog prachtig uitziet. Waarom probeer je het niet zelf: bestel een Super Mario op taart en geniet ervan! Na productie hebben onze taarten een houdbaarheid van 10 dagen. Dit betekent dat ze, wanneer ze bij je aankomen, nog ongeveer 7 dagen kunnen worden gegeten. Onze taarten worden niet gemaakt met room of vers fruit om een zo lang mogelijke houdbaarheid te garanderen. Je kunt ze dus iets eerder bestellen om er zeker van te zijn dat ze zeker op je feest aanwezig zullen zijn. Het is echter belangrijk dat je de taart op de juiste manier bewaart: je moet de taart op kamertemperatuur bewaren en niet in de koelkast. Door de kou in de koelkast kan de vulling van de taart hard worden en de druk op de marsepein door de condens die zich daar vormt.Levering van jouw Super Mario op taart

In Nederland worden onze Super Mario op taarten met UPS of DHL Express geleverd. Om teleurstellingen op de grote dag te voorkomen, raden we je aan om je Super Mario op taart een werkdag eerder te laten leveren, dus 2 werkdagen voordat je de taart nodig hebt. Zo ben je er altijd zeker van dat je de taart op tijd in huis hebt. Houd er wel rekening mee dat UPS en DHL Express niet in het weekend leveren.


Wenskaarten voor jouw super mario op taart

Natuurlijk zijn al deze taarten geweldige geschenken. Om je cadeau nog wat persoonlijker te maken, moet je zeker een wenskaart naar de jarige sturen. Je kunt jouw boodschap erop laten drukken of met de hand laten schrijven. Zo voeg je een echt persoonlijke boodschap toe aan je cadeau dat zeker een glimlach op het gezicht van de jarige zal toveren!

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000