Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Decoratie

Taart decoratie online bestellen!
Taartdecoratie online bestellen – Versier jouw taart!

Heb je je fantastische taart al uitgezocht of gebakken en ben je nog opzoek naar iets om de taart helemaal af te kunnen maken? Of heb jij nog een kleine fan van rondlopen in huis, die zijn verjaardag binnenkort gaat vieren? Dan ben je bij jeeigentaart.nl op precies het juiste adres! Bij ons vind je namelijk alles wat je nodig hebt om een taart helemaal af te maken en daarnaast ook nog alles om het feest leuk aan te kleden. Dit alles om een overgetelijk feest te kunnen maken!

Of je nu de helden van Disney wilt hebben of Prinsessen, klassiekers zoals smurfen, Superman, Batman of Wonder Women. Zelfs aan de kleinste kinderen is gedacht, wij hebben namelijk Peppa Pig, minions en Paw-Patrol taarten voor jou in de aanbieding. Onze decoratie hebben wij zorgvuldig uitgezocht waardoor wij voor elke gelegenheid en iedere jarige job de juiste decoratie hebben. Dit betekend dus dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan! Door onze verschillende en betrouwbare partners hebben wij de mogelijkheid jullie deze fantastische decoratie-artikelen aan te kunnen bieden! Zoals al eerder gezegd is decoratie een goed idee om je verjaardagstaart op te leuken. Echter is er nog een andere gelegenheid dan een verjaardag die schreeuwt om een taart met decoratie; een bruiloft. Een groot feest met een grote taart heeft natuurlijk veel decoratie nodig om de taart van de grote dag, perfect te maken. De taart is vanzelfsprekend een van de belangrijkste dingen op een bruiloft en is dus van grote waarde. Deze taart met een grote waarde moet met de grootste zorgvuldigheid en liefde gemaakt worden. Wij helpen jullie daar natuurlijk graag bij met onze taartendecoraties, zodat jij je taart naar eigen smaak kunt maken en designen.

Verschillende materialen

In onze decoratie-afdeling, vind je niet alleen veel decoraties, maar ook verschillende materialen om je taart mee te kunnen maken. Wij zorgen voor alles van kaarsen tot suiker & marsepein tot aan taartenbanden en zelfs chocoladedecoraties. Hiermee krijg jij de compelete regie om de taart, Cake-pops of cupcakes zo te decoreren zoals jij wilt.

Party-Sets

Om ervoor te zorgen dat jouw hele feest gaat stralen kun je naast onze taarten ook verschillende party-sets kopen. Wij hebben sets voor zowel volwassenen als voor kinderen. In deze fantastische party-sets vind je alles wat je nodig hebt om het feest prachtig te kunnen versieren. Op deze manier kun je op een heel gemakkelijke manier de perfecte taart maken voor een verjaardags- of kerst- of Verrassingsfeest!

Kaarsen

Elk jaar dat je weer mag vieren is vanzelfsprekend bijzonder. Daarom hebben wij fantastische kaarsen die voor elke aangelegenheid perfect is. Natuurlijk wordt verreweg op verjaardagstaarten het meest kaarsen gezet. Wil je liever toch geen kaars op de taart die je leeftijd verraad? Ook dat is geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook gewoon een kaars kopen met de tekst happy birthday. Heb je een jubileum te vieren bij een sportclub, of neem je juist afscheid bij een club? Dan kunnen wij het je zeker aanraden om een van onze sportkaarsen te bestellen. Wij hebben namelijk voetbal- en basketbalkaarsen en nog veel meer kaarsen. Deze kaarsen kun je allemaal vinden in de categorie ''Figuren-taarten-kaarsen''.

Marsepein en suiker

Voor elke festiviteit hebben wij de beste decoraties in verschillende materialen. Sommige daarvan zijn eetbaar en andere niet. Onze plastic decoraties zijn vanzelfsprekend niet eetbaar. Aan de andere kant hebben wij verschillende decoraties gemaakt van marsepein en suiker. Neem bijvoorbeeld onze dieren uit marsepein of onze suikerrozen. Wanneer je een taart hebt voor een christelijk feest zoals het doopsel of vormsel zijn onze rozen en strikken uitermate populair en geliefd. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en waarvan ze gemaakt worden. Ook hiermee kun je je taart volledig zelf afmaken en hem naar eigen voorkeur bewerken! Voor kindertaarten kun je kleine dieren kiezen om je taart mee te versturen. Elk kind wordt heel blij wanneer hij zijn/haar lievelingsdier op een taart ziet staan. Natuurlijk hebben wij voor bijzondere festiviteiten, zoals Kerstmis of een kerstfeest op jouw bedrijf of vereniging ook verschillende mogelijkheden om taarten te decoreren. Zo hebben wij bijvoorbeeld sneeuwmannen op een kersttaart of heb je toch liever een rendier voor op je taart? Dat kan allemaal bij ons! Waneer iemand geboren wordt, is dat natuurlijk iets heel bijzonders en wonderschoon en het feest wat daarbij hoort vanzelfsprekend ook! Dit is dan ook zeker een van de belangrijkste redenen waarom wij de decoratie artikelen voor dopen en eerste verjaardagen ter beschikking voor jullie hebben gesteld. Wil je graag verdere inspiratie opdoen voor je taarten? Dan kun je ook in de volgende link kijken Suiker en marsepein categorie.

Eigen decoraties voor taart

Aangezien onze leverancier Odense-marsepein uit Denemarken niet alleen aan ons maar ook aan anderen zoals, zelfs aan het Deense koningshuis, marsepein en fondant van top kwaliteit levert, Verkopen wij dit fantastische marsepein ook in een klein pakketje zodat je het thuis ook los kunt gebruiken. Je kunt deze fondant en marsepein in verschillende groottes bestellen in onze winkel. Deze fondant en marsepein zijn uitrolbaar en daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk te bewerken met ons taartengereedschap. Dit gereedschap samen met het in verschillende kleuren verkrijgbaar marsepein en fondant kun je in een pakketje kopen zodat je meteen je eigen creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en zo dus prachtige baksels kunt maken. Met deze fantastische hulpmiddelen kun jij je eigen taartdecoratie heel gemakkelijk zelf maken. En natuurlijk ook nog een extra persoonlijke boodschap erbij doen. Naast onze kwalitatief goede fondant en marsepein hebben wij ook nog eens levensmiddelstiften in verschillende kleuren. Met deze stiften kun je lekker tekenen, schrijven en kliederen op je taart. Deze creaties zijn vanzelfsprekend ook eetbaar. Dit is natuurlijk ideaal om lekker met je kindjes een mooie taart te maken voor een verjaardag. Deze levensmiddelstiftencreaties gaan daarnaast ook nog eens erg goed samen met onze chocoladedecoraties.

Linten

Onze taartlinten zorgen niet alleen voor een heel mooi aanzicht wat ideaal past bij een eventueel door jou bestelde Party-set of wat goed past bij de kleur van de taart. Hiebij kun je kiezen tussen verschillende groottes en kleuren en combineer deze perfect met de taart die je hebt besteld.

Schokoladendekoration

Voor onze bijzondere chocoladedecoraties hebben wij de categorie voor chocoladedecoraties in het leven geroepen. Alle decoraties op deze afdeling zijn natuurlijk eetbaar en gemaakt van chocolade. Vooral voor de echte fashionista's is deze categorie ideaal met onze chocolade schoenen en chocolade handtassen. Deze decoraties kunnen weer op verschillende taarten worden gecombineerd. Zo staan ze erg goed op een deluxe-taart maar is het ook een mooie versiering bij een Handtassentaart of een Make-uptaart waardoor deze taart dan ook weer perfect wordt voor een modebedrijf of fashion-event. Natuurlijk hebben wij hier ook rekening gehouden chocoladeliefhebbers van andere leeftijden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een chocolade baby-schoen. Deze taart kan ook in meerdere gevallen gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een doopfeest.

Cake-Topper

Met beschrijvingen, kroontjes en andere versieringen wordt jouw taart een fantastische combinatie van taart en taartdecoratie. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je de taart wil gebruiken, wij hebben namelijk een erg ruim assortiment voor jou. Door de verschillende mogelijkheden die je hebt om te kiezen, weten wij een ding heel erg zeker. De ideale taart met decoratie vind je bij ons in de webwinkel. Welke combinatie je ook zoekt!

Wenskaarten

Om jouw taart in combinatie met de verschillende decoraties verder te kunnen personaliseren, heb je de mogelijkheid om met een wenskaart nog een extra persoonlijk bericht toe te voegen. Wanneer je dit toevoegd aan de taart en de decoraties dan is het jou onder ook maar enige twijfel gelukt om een taart om te zetten in niet alleen een geschenk maar ook een fantastische herrinering en mooie emotie. Wanneer je je keuze maakt op onze website en de taart gaat samenstellen, dan kun je onder het kopje ''meer opties'' voor een wenskaart kiezen. Hier heb je de keuze of je een kaart laat bedrukken of dat je hem per hand laat beschrijven. In onze decoratie-afdeling vind je verschillende manieren om de taart te kunnen versieren en met deze versieringen wordt de taart zeker een groot succes.

Verdere taartinspiratie

Is inmiddels je creatie een beetje op hol geslagen en zit je al vol met ideeën, maar kun je niet kiezen? Kijk dan gewoon eens bij onze Taartinspiratie. Hier vind je de meest inspirerende beelden, die door onze klanten zijn gemaakt en opgestuurd naar ons. Hier vind je de meest prachtige taarten, voor verschillende gelegenheden, die allemaal prachtig zijn gedecoreeerd en opgemaakt voor welke aangelegenheid dan ook. Naar onze taarten inspiratie pagina kun je verder ook nog inspiratie opdoen op ons Instagram-Account, om je perfecte taart te kunnen ontwikkelen. Wij posten altijd foto's van onze klanten en proberen op deze manier onze passie en levenswijze op beeld vast te leggen. Hier vind je ook verschillende taarten voor verschillende soorten feesten zoals Halloween en Kerst en de daarbij behorende deco-opties. Kijk gerust eens op deze pagina's rond en laat je inspireren door andere klanten die jou al voor gingen!

Houdbaarheid

Wij stellen de hoogste eisen aan onze taarten en dus ook aan de ingrediënten die wij voor onze taarten gebruiken. Het resultaat is er dan ook naar; onze taarten zijn namelijk 7 dagen houdbaar. Dit geldt ook voor onze hoogwaardige decoratie-artikelen die gemaakt zijn van marsepein. Wij hebben dit extra ook voor onze decoratie-artikelen gedaan zodat je het versturen of de verrassing plannen kunt. Bij onze chocoladedecoraties ligt dat net iets anders. Deze heerlijke decoratie is namelijk tussen de 6 en 12 maanden houdbaar. Onze decoraties worden altijd verpakt bij de taart gedaan, zo zijn ze altijd nog wat langer te bewaren indien het feest wat later is. Op deze verpakkingen staan ook altijd nog houdbaarheidsdata, wat betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Je kunt je taart gewoon online bestellen en vervolgens op jouw wensdatum laten leveren. Wij leveren deze decoratie met dezelfde snelheid naar jouw thuis. Dit betekend dus dat het binnen enkele werkdagen bij jou is! Maar onze taarten passen niet alleen bij onze taarten, maar ook passen ze uitstekend bij Cake-pops, brownies, macarons, cupcakes en natuurlijk nog veel meer.

Om jezelf niet te verliezen in ons ruime aanbod van decoraties, hebben wij onze decoratie-afdeling opgedeeld in verschillende categoriën: figuur-kaarsen, getalkaarsen, suiker-marsepein-decoratie, taartenfonteinen, taartenbanden, andere kaarsen, kinderparty-sets en party-sets voor volwassenen. Zoals je dus kunt lezen is het aanbod enorm en dit betekend dat de mogelijkheden bijna geen grenzen hebben (hoogstens de omvang van de taart zelf) - Maar ook daar kunnen wij wel een oplossing voor vinden! Klik dan gewoonweg door onze deco-opties en vindt de ideale combinatie! Onze taarten bieden nog de ruime mogelijk om de taart verder te personaliseren en hem helemaal naar je eigen smaak te kunnen decoreren en ontwerpen.

Decoreer er op los en laat de taart stralen. Het maakt niet uit voor wie de taart is wij hebben voor iedereen de perfecte decoratie-artikelen! Het maakt niet uit of het gaat om een fan van DC of Marvel of een prinses, bij ons is het allemaal te bestellen. Waar wacht je dus nog op? Bestel deze gemakkelijk online en laat deze bij jouw thuis op de gewenste dag leveren!