Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cake-Toppers

Cake-Toppers

Wil je je geweldige taart een decoratief hoogtepunt geven? Dan zijn de cake toppers precies wat je zoekt. Ze geven je taart een speciaal 3D taart effect, geschikt voor verschillende gelegenheden. De cake toppers kunnen eenvoudig op de taart worden gelegd. Kies tussen thema’s zoals verjaardag, Moederdag of voor je grote liefde voor Valentijnsdag. Je kunt de Cake-Topper ook meerdere keren gebruiken omdat ze gemaakt zijn van kunststof. Als alternatief kun je ook de kroon kiezen om van je taart een prinses te maken.

We bieden veel verschillende cake toppers die je kunt kiezen om je taart te versieren. We zorgen voor de juiste sfeer voor je evenement en hebben veel taart decoratie in elke kleur. Voor de belangrijkste gelegenheden hebben we ook de belangrijkste felicitaties met onze cake toppers. Ook voor onze cake toppers hebben we verschillende designs. Hierbij hebben we niet alleen kunststof gebruikt, maar ook simpele materialen zoals hout en draad. Zo kunnen we een wimpelontwerp maken dat geschikt is voor de verjaardag. Omdat kaarsen altijd populair zijn, hebben we ook cake toppers als kaarsen. Hier is onze "Happy Birthday" taart kaars een perfect voorbeeld. Decoratie hoeft niet altijd eetbaar te zijn, maar kan ook gewoon mooi zijn. Decoratie mag niet ontbreken op je evenement - Het oog eet tenslotte ook!

Als je je taart wilt weggeven, moet je er rekening mee houden dat decoratie altijd goed wordt ontvangen. In onze decoratiewinkel vind je niet alleen eetbare decoraties, maar ook decoraties die passen bij je taart en je thema. Onze cake toppers werken hier geweldig, als een verrassend effect. Geschenken passen niet alleen in decoraties, maar ook in letters. Je kunt bij onze taarten een tekst schrijven met 35 tekens en de naam van de ontvanger of een persoonlijke begroeting laten afdrukken. Maar je kunt ook meer tekst en dus een persoonlijker bericht achterlaten. Met wenskaarten heb je de mogelijkheid om een herinnering aan de avond en het cadeau te creëren. Hier heb je twee verschillende manieren om je wenskaarten te laten schrijven. Enerzijds kun je ze natuurlijk gewoon laten drukken, waardoor je meer structuur krijgt en meer nadruk legt op de inhoud. Je kunt de kaart ook met de hand laten schrijven. Hier zorg je dan voor meer elegantie en let je op een passend ontwerp voor je taarten. De juiste begroeting of tekst hoort altijd bij een cadeau. Bij ons heb je de mogelijkheid om je bericht persoonlijk op te stellen en vervolgens te kiezen tussen de ontwerpen.

Onze taarten zijn er in verschillende smaken. Hier heb je de keuze tussen zoete, maar ook fruitige combinaties. Onze chocolade cake met de chocoladevulling is erg populair, net als onze vanille cake en frambozenvulling combinatie. Deze zijn zelfs glutenvrij verkrijgbaar zodat we ervoor kunnen zorgen dat ook gluten-intolerante gasten kunnen genieten van onze taarten. Net zo verschillend als de smaken zijn, kun je ook variëren tussen de maten. Onze taarten zijn één verdieping, twee verdiepingen maar ook drie verdiepingen en variëren in formaten S, M en L . Hier heb je natuurlijk verschillende porties en kun je alles aanpassen aan je feest en het aantal gasten. Wanneer je een taart met meerdere verdiepingen bestelt, is het belangrijk dat je decoratie overeenkomt met de verschillende verdiepingen. Je kunt dus stoom afblazen in onze decoratiewinkel en de juiste cake toppers bestellen voor je taarten die je boodschap kunnen overbrengen.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Taartenkaars, Happy Birthday Goud
    NIEUW!
    Flamingo Cake-Topper
    € 3,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Taart decoratie set, Eenhoorn - Grote set
    Taartdecoratie, roze eenhoorn - kleine set
    Cake Topper Zilver Roze
    Taartenkaars, Happy Birthday Pink
    Cake Topper Love, roze
    € 14,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Cake topper moederdag
    € 14,90 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Taartenkaars, Happy Birthday Gekleurd
    € 4,50 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht

    Cake-Toppers online bestellen

    Je hoeft niet meer te wachten, de Cake Topper zijn de laatste jaren uitgegroeid tot zeer trendy decoratie-accessoires en je hebt de jouwe absoluut nodig voor je verjaardagsfeestje! Verschillende stijlen, verschillende kleuren, aan te passen aan de smaak, evenementen en taarten van al onze klanten!