Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Suiker & Marsepein decoratie

Taart decoratie uit marsepein en suiker online bestellen!

Of het nu een jongen of een meisje is, groot of klein. Onze taart decoratie gemaakt van marsepein en suiker heeft voor ieder wat wils. Heb je je taart al gekozen maar je wilt deze personaliseren of mis je nog de finishing touch van je perfecte taart? Onze enorme selectie van taartversieringen gemaakt van marsepein en suiker maken het makkelijker voor jou om je taart mooier en speciaal te maken. Of je nou de leuke decoratie op de taart zet of de tafel ermee versiert.

Je vindt hier wat je zoekt, of het nu gaat om een verjaardag, babyfeestje of een ander feest. Om het decoreren iets makkelijker voor je te maken bieden wij ook sets aan waarin je de mooiste decoraties kunt vinden gerelateerd aan één onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld de baby deco-set gebruiken met de roze baby taart en de baby-set voor meisjes. Voor degenen onder jullie die de taart wat klassieker willen houden, zijn er ook rozen van marsepein en fondant beschikbaar. Maar het beste van alle decoraties is: Ze zijn eetbaar! Ze zien er dus niet alleen geweldig uit, ze smaken ook heerlijk.

Wat zou een taart zijn zonder decoratie? Of je de taart nu zelf bakt of al bij ons koopt, onze superlekkere marsepein en suikerdecoraties zijn de absolute hit. Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze smaken ook heerlijk. En dat is nou juist het mooiste aan deze decoraties, je kunt ze samen met je taart eten. Niet alleen de kinderen zijn dol op deze lekkernijen, maar ook volwassenen. Vooral de creatieve mensen onder jullie kunnen hier stoom afblazen met de decoraties. Wil je dit jaar een dieren themafeest vieren? Dan heb je genoeg versieringen in de vorm van een dier om een hele dierentuin op de taart te maken. Of je nu op zoek bent naar een schattige lachende olifant of een schattige kleine muis, je vindt hier alles. In lijn met de kerstperiode hebben we natuurlijk ook vreemde figuren om je taart mee te versieren. Zoals een kerstman of een creatieve kerst-eland. Met deze "kerst" geef je je taart de finishing touch. Natuurlijk hebben we ook iets voor de belangrijkste dag van ouders. Onze baby party-sets zijn geweldig voor een geslaagd babyfeestje. Afhankelijk van het geslacht kun je hier ook kiezen welke kleur je liever zou willen. Hier vind je taart decoraties voor een doop, bruiloft of soortgelijke speciale gelegenheden. Voor degenen onder jullie die het meer klassiek en elegant willen zonder veel franjes, zijn er natuurlijk adembenemende decoraties beschikbaar. Zoals mooie rozen of hartjes. Je kunt ook strikken krijgen in roze, wit of blauw. In deze categorie vind je ook veel meer creatieve en unieke decoraties. Neem de tijd en kijk hier rustig rond. Want wat is er mooier dan mooie decoratie die je ook kunt eten? Deze decoraties zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor taarten maar ook voor muffins, kleine taartjes of gewoon op tafel. Je kunt ze natuurlijk ook mooi inpakken en dan cadeau doen. Deze superzoete suiker- en marsepein figuren zijn gemakkelijk voor alles te hebben. In geen geval mag je ze missen!
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Suiker roos rood, ongeveer 35 mm (1 stuk)
    Marsepein muis
    € 4,50 *
    Naar de taartendecoratieNaar de taartendecoratie
    Momenteel uitverkocht
    Heks uit marsepein
    Marsepein bij
    Marsepein Roos rood (1 stuk)
    Marsepein Roos Pink (1 stuk)
    Suiker roos Wit, ongeveer 35 mm (1 stuk)
    Baby met deken van marsepein, groen
    Beer van marsepein met hartje

    Taart decoratie uit marsepein en suiker online bestelen!

    Heb je jouw persoonlijke taart gekozen en samengesteld? Maar mis je nog de kers op de taart? Dan ben je helemaal goed in deze categorie! Hier heb je veel keuze uit klassiek marsepein en suiker decoratie! Voor kleine kinderen is er bijvoorbeeld een bijpassend babypakket, geschikt voor jongens en meisjes. Voor de volwassenen onder ons adviseren wij onze marsepein rozen, suikerrozen, marsepein harten en gelukskevertjes aan. Al onze decoratie is eetbaar en kun je dus super gebruiken om jouw taart te versieren. Veel plezier met het decoreren van jouw taart!