Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

  Taartenopleggers

Taartenopleggers met foto bestellen!


Vierkante taartenoplegger uit marsepein
€ 13,90 *
Bestel nuBestel nu
Ronde Taartenopleggers uit marsepein
€ 13,90 *
Bestel nuBestel nu
Rechthoekige taartenoplegger uit marsepe...
€ 13,90 *
Bestel nuBestel nu
10 Foto-taartjesoplegger - 8 x 8 cm
€ 13,90 *
Bestel nuBestel nu
Taart gereedschap en ronde taart oplegge...
€ 21,90 *
Bestel nuBestel nu
Taartgereedschap en vierkante taartopleg...
€ 21,90 *
Bestel nuBestel nu
Taarten gereedschap en vierkante taarten...
€ 21,90 *
Bestel nuBestel nu

Taartenopleggers met foto – bedrukt marsepein online bestelen

Je eigen foto of motief op een taartenoplegger – waar hebben ze zoiets?! Dit unieke aanbod bieden wij jullie in onze shop aan. Door onze gepatenteerde printtechnologie is het voor ons mogelijk bijn ieder motief op een oplegger te drukken. Maakt niet of het fondant of marsepein is, de resultaten en de duizenden tevreden klanten spreken voor zich, want deze zijn zeer gedetailleerd. Natuurlijk gebruiken wij alleen voedselkleurstof voor onze druk. Of je nu mini taartopleggers of grote foto-taartopleggers wil, wij hebben het passende voor alle Hobbybakkers onder jullie! Het marsepein van de taartopleggers bestaat uit een heerlijke mix van Californische amandelen, die ook wel bekend staan om hun nobele genot met een fijne semi-zoete amandelnoot. Hoe werkt het allemaal? Kies de grote en de vorm van de oplegger, upload een foto of ontwerp naar eigen keus en voeg er een tekst bij. Nadat u de bestelling heeft verzonden wordt deze door ons bewerkt. De taartenopleggers worden dan veilig en stipt met DHL of UPS op je gewenste leverdatum en gewenste adres geleverd.

Als je op zoek bent naar iets uitzonderlijks en iets dat heel persoonlijk is dan ben je met onze bedrukbare taartenopleggers bepaald niet mis. Vrienden en bekenden zullen zeker verrast zijn met dit uniek cadeau. Zelfs bedrijfsfeesten zijn daarmee haalbaar, omdat we ook je bedrijfslogo op een taartenoplegger drukken kunnen. Dit zal zeker bijdragen tot een mooi feest.

Als je zelf geen amateurbakker bent en je liever geen taart van ons voorbereid wil krijgen dan kunnen we jou ook onze fototaarten aanbieden. Onze taarten in verschillende maten kunnen ook worden bedrukt en worden na jouw bestelling vers voor je gemaakt en ook op je gewenste leverdatum in je lievelingssmaak geleverd.