Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cupcakes

Cupcakes met foto online bestellen

Van cupcakes is bekend dat ze opvallen en recht in de ogen springen. De stapels room op de cupcakes zijn het kenmerk dat niet moet worden verward met muffins. Het verschil tussen cupcakes en muffins is de consistentie van het deeg, de hoeveelheid suiker en het uiterlijk. Muffins zijn bekende taarten in een kleine, ronde vorm. Wanneer het deeg wordt gebakken, behoren muffins tot gebakken goederen en de vaardigheid ligt tussen cakes en brood. Het deeg van de muffins heeft grote poriën en bijvoorbeeld noten zinken niet naar de bodem van het formulier vanwege het zware deeg. Muffins hebben meestal een paddenstoelvorm of barsten open aan de bovenkant. De paddestoelvorm ontwikkelt zich snel wanneer het deeg nog steeds boven de vorm uitkomt en zich verspreidt. Het openbarsten is goed te herkennen aan het gebarsten deeg op de koepel. De cupcakes zijn van bovenaf niet te zien, want ze zijn versierd met allerlei versieringen. Cupcakes worden meestal versierd met een stapel room, botercrème of andere glazuren (ook wel glazuur of glazuur genoemd). De decoratie is meestal erg uitgebreid en je wilt in de eerste plaats de mooie cupcakes niet eten. Door het ongelooflijk verleidelijke uiterlijk van de cupcakes vergeet je alle zorgen van de wereld. Maar als je van de cupcakes geniet, merk je dat hun textuur luchtig en erg zoet is. Hier hebben de Amerikanen zich weer van de goede kant getoond en een creatie uitgevonden die overal in de Verenigde Staten te koop is. In elk café of restaurant in de VS vind je de lekkere cupcakes op de menukaart. In tegenstelling tot Europa werd de trend al snel gevestigd in Amerika en zijn cupcakes tegenwoordig een bekend dessert geworden. De kleine 'cupcakes' worden steeds freakier en gekker versierd. De cupcake toppings hebben geen grenzen en kunnen twee keer zo groot zijn als het daadwerkelijke cakebeslag. Wij van jeeigentaart hebben gekozen voor cupcakes met een fondant topping. Het kleine label wordt door ons individueel bedrukt. Het motief van onze cupcakes is gemengd en gemotiveerd voor alle gelegenheden. Voor verjaardagsfeestjes, lentegevoelens, romantische dagen, griezelige dagen, kerst of andere mooie feesten die voor je in het verschiet liggen, bieden wij je heerlijke cupcakes met een passend motief. Je kunt hier rondkijken om erachter te komen welke van onze zoete cupcakes je het lekkerst vindt.

De foto-cupcakes zijn onze favorieten onder de cupcakes, omdat ze perfect zijn voor familiefeesten, themafeesten of zelfs als weggeefacties op beurzen. Upload eenvoudig uw gewenste afbeelding met onze afbeeldingseditor. Alle cupcakes hebben een diameter van 8 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Onze producten zijn allemaal bedekt met een suikerzoete fondanttopper. Het motief of de foto is op de fondant gedrukt. De smaak van de fondant en de cupcakes gaan heel goed samen. Dankzij onze afgewerkte verpakking zijn de cupcakes erg handig en kunnen ze perfect verdeeld of afgehaald worden. We houden ons aan ons zorgvuldige cupcake-recept, dat we van tijd tot tijd onderhouden en vernieuwen. Elke cupcake wordt met de grootste zorg door onze jeeigentaart banketbakkers met de hand bereid en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    9 Foto Cupcakes
    Letter- Cupcakes
    Harten Cupcakes
    Cupcakes met eetbare inkt stiften
    € 29,90 *
    Naar de cupcakesNaar de cupcakes
    Momenteel uitverkocht
    Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
    NIEUW!
    Verjaardag cupcakes
    NIEUW!
    Flamingo Cupcakes
    Flower Power Cupcakes, 9 Stuks
    Bibi & Tina Cupcakes
    9 Emotie-Cupcakes

    De kleine taartjes die hun oorsprong vinden in de Verenigde Staten, hebben de naam cupcakes, omdat het deeg oorspronkelijk in een kop (englisch cup) werd gebakken. Deze variant is de traditionele manier van bakken, maar tegenwoordig bakken ze de cupcakes op een andere manier. Tegenwoordig heb je cupcake bakblikken waar je papieren bakvormpjes in moet steken. Zo ontstaat er ook een mooie tradtionele cupcake. Wat ook een leuk weetje is dat er een groot verschil is tussen cupcakes van muffins. Muffins verschillen qua zoetheid en qua topping. Afgezien van dit kleine maar fijne verschil zijn cupcakes waarschijnlijk de beste manier om aan je dierbaren te geven. Deze kleine taartjes zijn perfect als klein cadeautje of als give-away voor je dierbaren. Elke cupcake is handgemaakt en wordt met de grootst mogelijke zorg gebakken. Ook voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

    Door onze mooie verpakking kan je de cupcakes gelijk als cadeau weggeven of gelijk als cadeau laten leveren. Je kan voor iedere gelegenheid bij ons cupcakes bestellen. Maakt niet uit of het kerst, halloween, valentijnsdag of een verjaardag is. Hier kun je op een makkelijke en creatieve manier cupakes online bestellen. Dus als je haast hebt of nog last minute iets moet kopen voor een bepaald evenement dan ben je bij ons precies goed!

    Onze luchtige, gedrukte cupcakes kun je in vier verschillende smaken bestellen: chocolade, marmer, citroen en bosbessen. Je kunt je eigen foto uploaden en die wordt op heerlijk Deens Odense-marsepein bedrukt. De cupcakes hebben een diameter van 8 cm en een hoogte van 3,5 cm. In een verpakking zitten negen cupcakes. Bestel gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat de cupcakes op de gewenste datum bij het gewenste adres aankomen.