Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cupcakes

Cupcakes met foto online bestellen


9 Foto Cupcakes
Letter- Cupcakes
Harten Cupcakes
Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
9 Emotie-Cupcakes
9 groene Chubby Unicorn cupcakes
Cupcakes met eetbare inkt stiften
Flower Power Cupcakes, 9 Stuks
I Amor U Cupcakes, 9 stuks
9 roze Chubby Unicorn cupcakes

De kleine taartjes die hun oorsprong vinden in de Verenigde Staten, hebben de naam cupcakes, omdat het deeg oorspronkelijk in een kop (englisch cup) werd gebakken. Deze variant is de traditionele manier van bakken, maar tegenwoordig bakken ze de cupcakes op een andere manier. Tegenwoordig heb je cupcake bakblikken waar je papieren bakvormpjes in moet steken. Zo ontstaat er ook een mooie tradtionele cupcake. Wat ook een leuk weetje is dat er een groot verschil is tussen cupcakes van muffins. Muffins verschillen qua zoetheid en qua topping. Afgezien van dit kleine maar fijne verschil zijn cupcakes waarschijnlijk de beste manier om aan je dierbaren te geven. Deze kleine taartjes zijn perfect als klein cadeautje of als give-away voor je dierbaren. Elke cupcake is handgemaakt en wordt met de grootst mogelijke zorg gebakken. Ook voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Door onze mooie verpakking kan je de cupcakes gelijk als cadeau weggeven of gelijk als cadeau laten leveren. Je kan voor iedere gelegenheid bij ons cupcakes bestellen. Maakt niet uit of het kerst, halloween, valentijnsdag of een verjaardag is. Hier kun je op een makkelijke en creatieve manier cupakes online bestellen. Dus als je haast hebt of nog last minute iets moet kopen voor een bepaald evenement dan ben je bij ons precies goed!

Onze luchtige, gedrukte cupcakes kun je in vier verschillende smaken bestellen: chocolade, marmer, citroen en bosbessen. Je kunt je eigen foto uploaden en die wordt op heerlijk Deens Odense-marsepein bedrukt. De cupcakes hebben een diameter van 8 cm en een hoogte van 3,5 cm. In een verpakking zitten negen cupcakes. Bestel gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat de cupcakes op de gewenste datum bij het gewenste adres aankomen.