Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Beterschap

Beterschapstaarten online bestellen!

Ben je op zoek naar een manier om beterschapswensen over te brengen aan een van jouw dierbaren en de moeilijke tijd een beetje gemakkelijker te maken? Wat dacht je van een beterschapstaart?
Onze gezondheid is het belangrijkste bezit dat we kunnen behouden en we zijn ervan afhankelijk om ons leven volledig te benutten. Als we mensen om ons heen hebben die zich op dit moment niet goed voelen of een operatie hebben ondergaan, is het vooral belangrijk dat we onze steun en genegenheid tonen onze dierbaren bijstaan. Wat dacht je van een mooi gebaar, niet alleen om een paar mooie woorden en bereidheid te geven, maar ook om iets zoets te serveren en de wonden te laten genezen met een heerlijk stukje beterschap taart? Iedereen heeft behoefte aan versterking en beterschapswensen moeten altijd van harte worden gegeven. Als we de zwaksten zijn, hebben we de meeste genegenheid en liefde nodig die we van onze bekendste mensen kunnen krijgen om onszelf te versterken. Een leuk gebaar in de vorm van een heerlijke taart om snel weer beter te worden is de beste manier om een glimlach op de gezichten van de zieke of herstellende te toveren. Ga zitten met de persoon die deze aanmoediging het meest nodig heeft bereid de nodige en gebruikte vreugde voor, praat over een heerlijk stuk taart en geniet samen van de gezelligheid. Beterschap is vaak een veel gesproken en vluchtige uitdrukking die je in het dagelijks leven aan iedereen doorgeeft die niet 100 procent gezond is. In de meeste gevallen zijn extra toewijding en inzet vereist om deze oppervlakkige woorden meer betekenis en belang te geven. Zoiets als een taart is daarvoor geweldig. Wat dacht je van iets zoets op de zoete taart? Onze teddy beterschap taart garandeert voor een brede glimlach op ieders gezicht, ongeacht hoe slecht of energieloos de persoon zich ook voelt na de operatie. Als de persoon op dit moment in het ziekenhuis ligt en je wilt voorkomen dat het eentonige dagelijkse leven hen stoort, breng dan wat kleur en verheldert de humeur met een efficiënte hoeveelheid beterschapswensen in de vorm van een heerlijke onweerstaanbare taart! Het is heel erg vervelend voor elke zieke om in bed te zitten en niet veel anders te kunnen doen. Dan neemt het verlangen naar vrijheid toe en ontstaat de frustratie. Wat dacht je van de klassieker van Uli Stein en de vogel, het symbool van vrijheid om te ontwerpen op een van onze taarten. Daarom bieden we onze beterschap – Uli Stein taart aan.
Uiteraard bieden we jullie bij onze beterschapstaarten veel mogelijkheden aan voor individualisering. Neem bijvoorbeeld onze bloesem taart, waarin ruimte wordt geboden voor een leuke boodschap. Andere taarten waarbij dit ook mogelijk is, zijn onze "Keep Calm and…" taarten. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, wit en roze. Mocht dat niet genoeg zijn, bestel dan gerust onze mooie wenskaarten, die we voor jullie kunnen bedrukken of elegant en zorgvuldig met de hand schrijven.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Fototaart in kleurige bloemenkader
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint...
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    "Keep Calm and.."-taart, blauw
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    "Keep Calm and.."-taart, groen
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    "Keep Calm and.."-taart, rood
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    "Keep Calm and.."-Taart, wit
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    "Keep Calm and.."-Taart-roze
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    #CelebrateLife-taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Beterschap - Uli Stein
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Beterschap taart Teddy
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart

    Je kent iemand die ziek is en wilt hem beterschap wensen of iemand een goed herstel toe wensen? Dan hebben wij precies waarnaar jij opzoek bent. Als de arts het toelaat kunnen wij een van onze mooie beterschapstaarten aanbieden. Deze leuke verrassing zal hem/haar helpen herstellen. Het leven heeft zijn bittere kant, maar ook zijn zoete kant. Toen je liefde en mededogen, zodat diegen die ziek is weet dat je aan hem/haar denkt en dat je hem/haar ondersteund bij het herstel in deze zware tijd.

    Onze taarten zijn in verschillende maten en smaken te bestellen. Heb je grote honger en heb je veel porties nodig? Dan moet je niet bang zijn dat je met onze taart te weinig porties zult hebben. Wij kunnen namelijk taarten produceren tot wel 43 porties. Je hoeft ook niet bang te zijn dat diegene het niet zal lusten. Wij bieden namelijk vier verschillende smaken aan, vanille/citroen, vanille/framboos, choco/choco en choco/kers. Kies een van onze heerlijke beterschapstaarten en het ziek zijn is al snel vergeten. Onze taarten kan je ook nog personaliseren met een leuke tekst. Met een persoonlijke boodschap steek je jouw vriend of vriendin, vader of moeder een hart onder de riem!