Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  overig

Hier vind je onze hele bijzondere, buitengewone en spannende taarten. Er is niets normaal aan deze categorie, omdat alle taarten individueel zijn ontworpen en met liefde zijn geselecteerd door onze taart-ontwerpers. Ze ondergaan een lang proces totdat ze in deze speciale categorie speciale vormen terechtkomen. Ben je de standaard taarten zat? Dan is deze categorie de juiste plek voor jou. Hier zie je zeker geen ronde of vierkante taarten, maar alleen onze meest bijzondere taarten. De taarten in deze categorie hebben echter maar één ding gemeen: hun ongebruikelijke vorm, zodat je, in tegenstelling tot onze andere categorieën, taarten zult vinden met veel verschillende thema’s en motieven. Doe eens een keer wat anders dan anders en laat jouw gasten versteld staan met onze bijzondere vormen!

In deze categorie vind je bijvoorbeeld onze T-shirt taarten over het onderwerp werk. Is uw beste vriend bijvoorbeeld dokter of verpleegster ? Dan vind je hier de perfecte taart om diegene te verrassen als je slaagt voor het examen of op je verjaardag. Of is een van uw gezinsleden werkzaam bij de politie? Je kunt bij ons de meest bijpassende taart bestellen! Slechts een paar klikken en uw taart wordt rechtstreeks bij u of bij de voorkeurspersoon bezorgd!

Een ander belangrijk moment in het leven van een schoolkind is de eerste heilige communie of bevestiging. Beide evenementen vinden plaats in totaal verschillende leeftijdsgroepen, maar het kruis vindt zijn plaats in zowel de katholieke als de evangelische kerk. Het kruis dient over het algemeen als een symbool van het christendom, ongeacht tot welke denominatie u behoort. Daarom hebben we naast onze klassieke communie- en bevestigingstaarten natuurlijk ook speciale kruis taarten voor u ontwikkeld en in deze geweldige categorie geïntegreerd. Er is natuurlijk ook een andere manier om te vieren. Met mousserende wijn en champagne. Dit is natuurlijk vooral populair op oudejaarsavond, maar een glas mousserende wijn hoort ook bij andere gelegenheden en verjaardagen. Maar als de simpele fles mousserende wijn nog niet ongebruikelijk genoeg voor je is en je hebt genoeg van standaard, dan zit je ook goed in deze categorie. Hier hebben we nog meer taarten in speciale vormen. Onze champagnecakes in roze of groen zullen u verrassen met hun wel heel bijzondere champagnevulling en zijn een heerlijk alternatief voor het standaard glas mousserende wijn en uw gasten zullen niet alleen versteld staan van deze taarten, maar ze ook nog eens hartstikke lekker vinden!

Dus waar wacht je nog op? Voor elke gelegenheid vind je de juiste taart. Nodig je vrienden en familie uit en laat de creatieve taarten zien aan je gasten. Ze zullen de bijzondere vormen van onze taarten zeker buitengewoon vinden!

Een uitgebreide selectie mooie taarten in andere vormen wacht op je!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Bouwvakker taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Brandweerman taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Champagne taart roze/pink
    € 79,00 *
    Naar taartNaar taart
    Champagne taart vert/groen
    € 79,00 *
    Naar taartNaar taart
    Dokter taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in kruisvorm, verschillende...
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kerstboomtaart
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kruis taart, verschillende kleuren
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Politie taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Speelgoedtaart
    € 79,00 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten in bijzondere vormen

    Hier vind je taarten in bijzondere vormen