Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Poppenprinses

Poppen-taart

Als klein kind droomde je gegarandeerd van een sprookjesland en speelde je met je poppenhuis. Nu heb je de kans om met de poppen-taart naar deze plek te gaan. Als je een geliefde vriendin een plezier en een onvergetelijk moment wilt geven, dan is de poppen-taart precies wat je zoekt. Het smaakt niet alleen lekker, maar het ziet er ook magisch uit. Organiseer een thema-poppenavond met onze poppen-taarten en nodig je vriendinnen uit voor een heerlijk evenement dat je zal bekoren! Verras je vriendinnen met de poppen waarmee je toen in het poppenhuis speelde!

De geschiedenis van de poppen is bijna net zo oud als de geschiedenis van de mensheid. De pop is waarschijnlijk het meest bekende en universele speelgoed waar niet alleen meisjes maar ook jongens mee kunnen spelen. Voor sommigen zijn de poppen trouwe metgezellen, voor anderen souvenirs of verzamelobjecten. Waar je ook naar toegaat, de pop is een trooster, loyale kameraad en metgezel. Tegelijkertijd helpt ze om met moeilijke situaties om te gaan en laat ze je glimlachen. Heb je als klein kind altijd al gedroomd van een poppen-taart ? Dan kan je droom nu uitkomen! De prachtige poppen-taarten zijn nu namelijk ook bij ons verkrijgbaar! Laat je betoveren door onze magische poppen-taarten en breng jezelf of een klein prinsesje veel plezier! De aanblik van de poppen in de vorm van een taart schittert in de ogen van kleine kinderen. Of het nu op een verjaardags- of poppenfeestje is, de poppen-taart zal voor een hemelse sfeer zorgen! Deze zijn nu verkrijgbaar in verschillende designs en verschillende haar- en huidskleuren. Om deze reden vindt iedereen voor elke gelegenheid de perfecte poppen-taart volgens zijn/haar ideeën! Sinds enkele jaren worden poppen-taarten steeds populairder en zijn ze het hoogtepunt van elk taartfeest!

Traditioneel wordt er met heel veel verschillende soorten poppen gespeeld. Voor onze poppen-taart hebben we voor de Barbiepop gekozen. Dit komt doordat deze pop de schoonheid van een echte prinses het beste weerspiegelt. Bij ons kunnen de poppen in de vorm van taarten echter wel uitgeprobeerd en opgevreten worden. Tegelijkertijd bieden wij je aan om jouw verjaardagstafel te voorzien van meer dan één taart. Laat je sprookjesachtige fantasie de vrije loop en combineer je verjaardagsfeestje met onze buitengewone poppen-taarten. Je verjaardagstafel zal iets magisch hebben. Je kunt je taart ook versieren met onze decoratie artikelen en het een speciale flair geven. Op deze manier wordt jouw poppen-taart persoonlijk gemaakt. Natuurlijk kun je onze poppen-taarten ook combineren met andere gebakjes uit ons assortiment en een geweldig sprookjeslandschap creëren.

Er wordt traditioneel met poppen gespeeld en er zijn verschillende soorten poppen. We hebben de Barbiepop gekozen voor onze poppenkoekjes, omdat deze de schoonheid van een echte prinses het beste weerspiegelt. Bestel je poppenpakket heel eenvoudig en snel via onze online shop en de poppen-taart wordt bij je thuisbezorgd met UPS/DHL Express. Wat wordt je lievelingspop? De prachtige poppen-taart zorgt voor een magische en onvergetelijke feest! Laat het bakken aan ons over en organiseer in alle rust jouw sprookjesfeest, waardoor de harten van kinderen sneller gaan kloppen! Breng je favoriete poppen uit het poppenhuis tot leven!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Zeemeermin pop-taart
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Prinsessenpop-taart in groene jurk
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Prinsessenpop-taart in blauwe jurk
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Prinsessenpop-taart in roze jurk
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Prinsessenpop-taart in paarse jurk
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Prinsessenpop-taart in gouden jurk
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinsessenpop-taart in roze jurk
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinsessenpop-taart in blauwe jurk
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinsessenpop-taart in paarse jurk
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Prinsessenpop-taart in groene jurk
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart

    Prinsestaart voor een prinsessenfeestje

    Eindelijk hebben we de eer om de langverwachte prinses-taart met een pop te presenteren! De prinsestaart zal op het verjaardagsfeest de droom zijn van de kleine prinses en prins. De taarten zijn al populair geworden bij allerhande kinder- en prinsessenfeesten. Misschien zag je een prinsescake op Pinterest of Instagram die je zou willen bestellen voor het verjaardagsfeest? Nu hebt u de mogelijkheid om de taart in uw favoriete kleur te bestellen met levering aan huis door heel Duitsland. De taart is perfect voor het verjaardagsfeest met de prinses, evenals de doop of baby shower.

    De prachtige prinses taart met pop is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren op de jurk. De marsepeinen jurk is versierd met onze prachtige patisserieën met een prachtig patroon van suikerkogels op de bodem. Misschien herken je het parelpatroon van onze populaire deluxe cakes? Nu heb je de mogelijkheid om je verjaardag te vieren met een heerlijke taartprinses met hetzelfde prachtige luxe patroon en compromisloos vakmanschap. Je kunt ook zelf de haarkleur kiezen - heb je liever een blonde of brunette prinses? Hier zie je de taart in roze, blauw, goud, paars en groen. Wat wordt je favoriete prinses? Wat je ook kiest, het wordt een magische taart die je volgende verjaardagsfeest onvergetelijk zal maken.

    Onze prinsessentaarten zullen zeker het hoogtepunt zijn van elk verjaardagsfeestje van een kleine prinses, waardoor elke verjaardagsgast het gevoel krijgt in sprookjesland te zijn. De prinses taart is de blikvanger van elke verjaardagstafel.

    Wil je je geliefde vriendin gelukkig maken en een licht in je ogen leggen? Dan zijn onze prinsessentaarten het perfecte geschenk dat jouw vriendin weer als een kleine prinses zal doen voelen. En niet alleen omdat ze erg goed smaakt, maar ook omdat ze er heel mooi uitziet in haar jurk, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

    Of nodig je vrienden uit voor een gezellige avond en verras ze met een prinsescake. Onze prinsescake zal elke prinses verrukken en haar gasten zeker inspireren.

    Onze prinsessencake is verkrijgbaar in verschillende kleuren en haarkleuren en geeft je de mogelijkheid om je verjaardagstafel te vullen met meer dan alleen een taart. Combineer onze prinses taart voor je verjaardagsfeest, je verjaardagstaarten zullen er niet hetzelfde uitzien. Door ons decor in de winkel heeft u de mogelijkheid om uw prinsescake opnieuw individueel te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je prinsessencake volgens je eigen fantasie. Misschien vindt u geweldige ideeën om uw prinsestaart te verfijnen voor het verjaardagsfeest op Instagram of Pinterest. Of combineer je prinsessencake met een van onze andere taarten om een ​​sprookjesachtig landschap op je verjaardagstafel te creëren.

    De bestelling is snel en online en is slechts een paar klikken verwijderd! We bezorgen de direct bij u aan de deur met DHL Express. In plaats van zelf een taart te bakken, organiseer je het verjaardagsfeestje van je prinses in alle rust. De kinderogen zullen schitteren, niet alleen omdat onze taarten wonderbaarlijk goed zijn, maar ook omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken!

    Kies uit onze heerlijke vullingen en gebak.