Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Poppenprinses

Poppen-taart


Zeemeermin pop-taart
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Prinsessenpop-taart in groene jurk
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Prinsessenpop-taart in blauwe jurk
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Prinsessenpop-taart in roze jurk
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Prinsessenpop-taart in paarse jurk
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Prinsessenpop-taart in gouden jurk
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Prinsessenpop-taart in paarse jurk
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Prinsessenpop-taart in groene jurk
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart

Prinsestaart voor een prinsessenfeestje

Eindelijk hebben we de eer om de langverwachte prinses-taart met een pop te presenteren! De prinsestaart zal op het verjaardagsfeest de droom zijn van de kleine prinses en prins. De taarten zijn al populair geworden bij allerhande kinder- en prinsessenfeesten. Misschien zag je een prinsescake op Pinterest of Instagram die je zou willen bestellen voor het verjaardagsfeest? Nu hebt u de mogelijkheid om de taart in uw favoriete kleur te bestellen met levering aan huis door heel Duitsland. De taart is perfect voor het verjaardagsfeest met de prinses, evenals de doop of baby shower.

De prachtige prinses taart met pop is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren op de jurk. De marsepeinen jurk is versierd met onze prachtige patisserieën met een prachtig patroon van suikerkogels op de bodem. Misschien herken je het parelpatroon van onze populaire deluxe cakes? Nu heb je de mogelijkheid om je verjaardag te vieren met een heerlijke taartprinses met hetzelfde prachtige luxe patroon en compromisloos vakmanschap. Je kunt ook zelf de haarkleur kiezen - heb je liever een blonde of brunette prinses? Hier zie je de taart in roze, blauw, goud, paars en groen. Wat wordt je favoriete prinses? Wat je ook kiest, het wordt een magische taart die je volgende verjaardagsfeest onvergetelijk zal maken.

Onze prinsessentaarten zullen zeker het hoogtepunt zijn van elk verjaardagsfeestje van een kleine prinses, waardoor elke verjaardagsgast het gevoel krijgt in sprookjesland te zijn. De prinses taart is de blikvanger van elke verjaardagstafel.

Wil je je geliefde vriendin gelukkig maken en een licht in je ogen leggen? Dan zijn onze prinsessentaarten het perfecte geschenk dat jouw vriendin weer als een kleine prinses zal doen voelen. En niet alleen omdat ze erg goed smaakt, maar ook omdat ze er heel mooi uitziet in haar jurk, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Of nodig je vrienden uit voor een gezellige avond en verras ze met een prinsescake. Onze prinsescake zal elke prinses verrukken en haar gasten zeker inspireren.

Onze prinsessencake is verkrijgbaar in verschillende kleuren en haarkleuren en geeft je de mogelijkheid om je verjaardagstafel te vullen met meer dan alleen een taart. Combineer onze prinses taart voor je verjaardagsfeest, je verjaardagstaarten zullen er niet hetzelfde uitzien. Door ons decor in de winkel heeft u de mogelijkheid om uw prinsescake opnieuw individueel te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je prinsessencake volgens je eigen fantasie. Misschien vindt u geweldige ideeën om uw prinsestaart te verfijnen voor het verjaardagsfeest op Instagram of Pinterest. Of combineer je prinsessencake met een van onze andere taarten om een ​​sprookjesachtig landschap op je verjaardagstafel te creëren.

De bestelling is snel en online en is slechts een paar klikken verwijderd! We bezorgen de direct bij u aan de deur met DHL Express. In plaats van zelf een taart te bakken, organiseer je het verjaardagsfeestje van je prinses in alle rust. De kinderogen zullen schitteren, niet alleen omdat onze taarten wonderbaarlijk goed zijn, maar ook omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken!

Kies uit onze heerlijke vullingen en gebak.