Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Zwangerschapstaarten

Prachtige zwangerschapstaarten voor toekomstige moeders!


Zwangerschapstaart met blauwe accenten
€ 89,00 *
Naar taartNaar taart
Zwangerschapstaart met gele accenten
€ 89,00 *
Naar taartNaar taart
Zwangerschapstaart met groene accenten
€ 89,00 *
Naar taartNaar taart
Zwangerschapstaart met roze accenten
€ 89,00 *
Naar taartNaar taart

De perfecte manier om je zwangerschap aan te kondigen!

Het wonder dat de geboorte heet: voor vele koppels en families zowat de belangrijkste en gelukkigste dag van hun leven. De weg naar een nieuw leven is een bijzondere periode, vol met spannende maar gelukkige momenten: je ontdekt je zwangerschap - al dan niet onverwacht -, je vertelt het aan je vriend of man, iets later kondig je het ook aan je ouders en de rest van de familie, en intussen plan je de geboorte en het verdere leven van je kind. Dan wordt je kind geboren: het beste moment van je leven. Tenslotte laat je dit jonge wondertje zien aan je familie en vrienden op een baby shower of baby born. Deze negen maanden zijn een achtbaan van emoties, met veel zalige momenten, maar ook niet steeds makkelijke dagen.

Voor alle speciale momenten die aan de geboorte voorafgaan, of erna komen, kan je tegenwoordig wel familiefeestjes of bijeenkomsten organiseren. Of het nu gaat om een baby born, baby shower, gender reveal feestje, een bijeenkomst om de zwangerschap aan te kondigen, voor alle gelegenheden verbonden aan je zwangerschap zijn goed om een lekker stuk taart te eten! En wat is er dan beter dan een taart die ook nog eens helemaal past bij dat feestje? Vanaf nu vind je hier onze nieuwe zwangerschapstaarten! Onze taartenontwerpers hebben eens goed nagedacht over hoe ze een mooie nieuwe taart konden ontwerpen die volledig geschikt is voor feestjes of bijeenkomsten met het thema zwangerschappen en geboortes. En het resultaat mag er zijn: een design waar alle toekomstige moeders met stralende ogen naar zullen kijken!

Een prachtig design voor een prachtig moment!

Geef toe: het design ziet er ongelooflijk leuk en wondermooi uit. Deze zwangerschapstaarten zijn ontworpen als de buik van een hoogzwangere vrouw, in een mooi kleedje met stippen in je lievelingskleuren: blauw, roze, gele of groen. Daarom zijn deze taarten ook meteen geschikt voor zowel jongens als meisjes, en voor feestje in elke van de vier seizoenen. Met deze coole taart in de vorm van een dikke buik maak je meteen duidelijk welke aankondiging je zal doen op je feestje! De buitenste laag van de zwangerschapstaarten zijn gemaakt uit heerlijk marsepein van het merk Odense, dat bestaat uit de beste Californische amandelen. Wat er binnenin de taart zit, kies je echter helemaal zelf! We hebben namelijk verschillende lekkere smaakcombinaties die je kan nemen voor de vulling van je taart. Je vindt er zeker wel een smaak tussen die jou aanstaat! En ook als je allergisch bent aan gluten: geen probleem. Je kan namelijk ook een heerlijke glutenvrije variant bestellen!

Op zoek naar andere geboortetaarten?

Zijn deze zwangerschapstaarten toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Of had je aan een meer andere, meer klassieke vorm gedacht? Neem dan eens een kijkje tussen onze mooie baby shower taarten of dooptaarten. Deze prachtige taarten passen ook perfect bij doopfeesten, baby showers, enzovoort. Met de juiste taartdecoratie, die je in de categorie Decoratie vindt, tover je de dooptaart tenslotte nog om tot een waar kunstwerk! Dieren en figuren uit marsepein of chocolade, tot zelfs hele decoratiesets; allemaal lekkere en mooie kleinigheden om je dooptaart of baby shower taart te versieren! Als je een groot feest voor veel personen houdt, kan je natuurlijk ook steeds meerdere taarten bestellen. Combineer een aantal zwangerschapstaarten, baby shower taarten of dooptaarten, en presenteer je gasten een prachtige feesttafel om nooit te vergeten!

Bestel dus nu online jouw zwangerschapstaart! Kies je favoriete taart en smaakcombinatie en geef je bestelling door! Wij maken jouw mooie taart voor je klaar en sturen ze je op met UPS of DHL. Je zwangerschapstaart wordt aan je deur bezorgd op je gewenste leverdatum, en vervolgens kan je babyfeest of feestje voor je zwangerschapsaankondiging van start gaan!