Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Zwangerschapstaarten

Prachtige zwangerschapstaarten voor toekomstige moeders!

De zwangerschapstest is positief? Wat mooi! Het wonder van een bevalling. Misschien wel het mooiste wat er is. Na een zwangerschap jullie eigen kind kunnen begroeten. Dan kan het grote avontuur beginnen met jullie kleine wonder. Groot- en schoonouders die staan te trappelen om de kleine te zien, enthousiaste vrienden en oom en tantes die niet kunnen wachten om het kleine drempeltje te zien. En al was het als moederszijde niet jouw eerste zwangerschap, elke keer blijft toch weer bijzonder, speciaal en uniek! Na 9 maanden is het toch fijn als de baby gezond en al op de wereld gezet is. De familie zal hem dan ook zeker vol met liefde begroeten!

Wil jij de ouders verrassen? Of wil je als ouders zijnde een feest geven ter ere van een succesvolle zwangerschap? Het team van je eigentaart.nl heeft daarvoor een selectie aan zwangerschapstaarten gemaakt die passend is voor elke fase van de zwangerschap! Of het nu ten einde is van de zwangerschap of ter viering van het begin of juist voor een babyshower? Het kan namelijk allemaal! Naast magische, kleine luxe taarten in je favoriete kleur of grote, kleurrijke babytaartjes voor ieder geslacht, zijn er nu onze nieuwe, unieke baby buiktaartjes in verschillende kleuren! Onze banketbakkers hebben met uiterste zorg nagedacht over de vorm, grootte en samenstelling van onze zwangerschapstaarten. Met de kleuren blauw, roze, groen en geel passen de zwangerschapstaarten bijna in elke sfeer voor een babyshower of voor een kleine jarige bijvoorbeeld. De taarten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een lust voor de maag!

Het zwangerschapsverlof is aangevraagd en goed gekeurd. Nu is het een tijd om een feestje te organiseren. Nu willen jullie als toekomstige vader en moeder het geslacht niet weten en weet je niet wat te doen met de kleuren? Maak je niet ongerust! Wij hebben ook nog de neutrale groene zwangerschapstaart en de gele zwangerschapstaart! Perfect als jullie er samen voor hebben gekozen om tijdens de zwangerschap het geslacht nog niet te willen weten!

We hebben natuurlijk ook met zorg nagedacht over de bezorging van de zwangerschapstaart. Want je wilt natuurlijk wel dat deze goed wordt bezorgd! De taart wordt veilig bezorgd op de voorkeur van jouw bestemming in een grote doos. De taart is uiteraard in alle smaken te bestellen en binnen enkele werkdagen in huis. Dus kies jouw voorkeur qua afleveradres en je hoeft je nergens meer druk om te maken en kunnen jullie samen genieten. Zo kan het vieren van een zwangerschap of een nieuw leven op de meest mooie manier gedaan worden! Naast onze taarten hebben wij ook nog een decoratie set voor baby feestjes. Perfect als je nog op zoek bent naar wat feestelijke decoratie naast een zwangerschapstaart!

Onze zwangerschapstaarten zijn vrij multifunctioneel. Je kunt deze geven aan een aanstaande moeder of gewoon meenemen naar een babyshower. De aanstaande moeder en vader zullen positief verrast zijn met niet alleen een schitterende, maar ook een heerlijke taart. Het zal elk zwangerschapsfeestje helemaal af maken.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Zwangerschapstaart met blauwe accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Zwangerschapstaart met gele accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Zwangerschapstaart met groene accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Zwangerschapstaart met roze accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart

    De perfecte manier om je zwangerschap aan te kondigen!

    Het wonder dat de geboorte heet: voor vele koppels en families zowat de belangrijkste en gelukkigste dag van hun leven. De weg naar een nieuw leven is een bijzondere periode, vol met spannende maar gelukkige momenten: je ontdekt je zwangerschap - al dan niet onverwacht -, je vertelt het aan je vriend of man, iets later kondig je het ook aan je ouders en de rest van de familie, en intussen plan je de geboorte en het verdere leven van je kind. Dan wordt je kind geboren: het beste moment van je leven. Tenslotte laat je dit jonge wondertje zien aan je familie en vrienden op een baby shower of baby born. Deze negen maanden zijn een achtbaan van emoties, met veel zalige momenten, maar ook niet steeds makkelijke dagen.

    Voor alle speciale momenten die aan de geboorte voorafgaan, of erna komen, kan je tegenwoordig wel familiefeestjes of bijeenkomsten organiseren. Of het nu gaat om een baby born, baby shower, gender reveal feestje, een bijeenkomst om de zwangerschap aan te kondigen, voor alle gelegenheden verbonden aan je zwangerschap zijn goed om een lekker stuk taart te eten! En wat is er dan beter dan een taart die ook nog eens helemaal past bij dat feestje? Vanaf nu vind je hier onze nieuwe zwangerschapstaarten! Onze taartenontwerpers hebben eens goed nagedacht over hoe ze een mooie nieuwe taart konden ontwerpen die volledig geschikt is voor feestjes of bijeenkomsten met het thema zwangerschappen en geboortes. En het resultaat mag er zijn: een design waar alle toekomstige moeders met stralende ogen naar zullen kijken!

    Een prachtig design voor een prachtig moment!

    Geef toe: het design ziet er ongelooflijk leuk en wondermooi uit. Deze zwangerschapstaarten zijn ontworpen als de buik van een hoogzwangere vrouw, in een mooi kleedje met stippen in je lievelingskleuren: blauw, roze, gele of groen. Daarom zijn deze taarten ook meteen geschikt voor zowel jongens als meisjes, en voor feestje in elke van de vier seizoenen. Met deze coole taart in de vorm van een dikke buik maak je meteen duidelijk welke aankondiging je zal doen op je feestje! De buitenste laag van de zwangerschapstaarten zijn gemaakt uit heerlijk marsepein van het merk Odense, dat bestaat uit de beste Californische amandelen. Wat er binnenin de taart zit, kies je echter helemaal zelf! We hebben namelijk verschillende lekkere smaakcombinaties die je kan nemen voor de vulling van je taart. Je vindt er zeker wel een smaak tussen die jou aanstaat! En ook als je allergisch bent aan gluten: geen probleem. Je kan namelijk ook een heerlijke glutenvrije variant bestellen!

    Op zoek naar andere geboortetaarten?

    Zijn deze zwangerschapstaarten toch niet helemaal waarnaar je op zoek bent? Of had je aan een meer andere, meer klassieke vorm gedacht? Neem dan eens een kijkje tussen onze mooie baby shower taarten of dooptaarten. Deze prachtige taarten passen ook perfect bij doopfeesten, baby showers, enzovoort. Met de juiste taartdecoratie, die je in de categorie Decoratie vindt, tover je de dooptaart tenslotte nog om tot een waar kunstwerk! Dieren en figuren uit marsepein of chocolade, tot zelfs hele decoratiesets; allemaal lekkere en mooie kleinigheden om je dooptaart of baby shower taart te versieren! Als je een groot feest voor veel personen houdt, kan je natuurlijk ook steeds meerdere taarten bestellen. Combineer een aantal zwangerschapstaarten, baby shower taarten of dooptaarten, en presenteer je gasten een prachtige feesttafel om nooit te vergeten!

    Bestel dus nu online jouw zwangerschapstaart! Kies je favoriete taart en smaakcombinatie en geef je bestelling door! Wij maken jouw mooie taart voor je klaar en sturen ze je op met UPS of DHL. Je zwangerschapstaart wordt aan je deur bezorgd op je gewenste leverdatum, en vervolgens kan je babyfeest of feestje voor je zwangerschapsaankondiging van start gaan!