Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Cijfer taart

Cijfer taarten

Wil je met een taart eens wat anders doen, hou je van opvallende taarten en wil je op een originele manier laten zien hoe oud je bent geworden? Wees gerust. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze cijfertaarten zien er niet alleen hartstikke goed uit, ze zijn ook nog eens hartstikke lekker! En hoe leuk is het om op jouw feest met een taart te laten zien hoe oud je bent geworden? Leeftijd is hier natuurlijk een belangrijke factor. Van baby’s tot ouderen, iedereen heeft de mogelijkheid om zijn leeftijd met een taart te laten zien. Je hebt namelijk de mogelijkheid tussen 0 - 9 of 10 -99! Elke leeftijd vier je namelijk maar 1 keer, dus elke leeftijd is daarom ook het vieren waard! Kijk daarom nu bij onze cijfertaarten en bestel ze op tijd voor jouw verjaardag.

Je kunt jouw voorkeurs-cijfertaarten aanpassen naar jouw wens. De taart is namelijk te kiezen in jouw favoriete kleur. Het cijfer zal omlijnd worden met dezelfde kleur van jouw kleur en de taart zal ook omlijnd worden in de kleur van jouw voorkeur. En de keuze is reuze! We hebben 16 verschillende kleuren qua linten en 13 verschillende kleuren voor het frame. Elke cijfertaart is beschikbaar in de dubbele versie. De favoriet is onze deluxe cijfertaart! Deze is ook verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De taart wordt nog specialer gemaakt omdat deze afgemaakt wordt met aan de zijkant het bekende kussenpatroon. Dit patroon wordt ook nog eens versierd met prachtige parels die met de hand worden toegevoegd. Alle cijfertaarten zijn twee keer zo hoog en hebben twee keer zoveel vulling. Ben je meer van de feestelijke versieringen? Dan hebben wij de cijfertaarten ook nog in een ballonnen variant!

Voor de kleinere feestvierders onder ons, hebben wij ook nog cijfertaarten met iconische figuren uit de films Cars en Frozen. Die kun je hieronder ook allemaal bekijken in ons assortiment! De kleinere feestvierders zullen helemaal versteld staan dat de taart hun leeftijd weergeeft, maar ook nog eens laat zien wat hun favoriete figuur is. Wil je de taarten nog verder decoreren? Dat kan ook nog. Neem een kijkje bij onze decoraties!

Er staat natuurlijk al een tijdje vast hou oud je gaat worden! Ben je alleen nog op zoek naar een geschikte taart? Zoek dan niet verder en doe eens wat anders dan anders. Bestel een cijfertaart en laat aan iedereen zien dat je er trots op bent hoe oud je al geworden bent. En dat er nog vele jaren mogen volgen natuurlijk. Geniet samen met jouw geliefden en dierbaren van onze heerlijke en schitterende lekkernijen. Laat ze niet alleen sprakeloos achter omdat je er nog zo jong uitziet voor je leeftijd, maar ook omdat je met een fantastische cijfertaart bent gekomen. Zo origineel ook! Dus plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat jouw cijfertaart op tijd wordt geleverd en dat je met je dierbaren kunt genieten en trots kunt laten zien hoe oud je bent geworden! Ga dan nu over op het bestellen van jouw cijfertaart.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    0-9
    Cijfer taart, verschillende kleuren
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Cijfer-fototaart, verschillende kleuren
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Cijfertaart met Minnie Mouse figuur
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Deluxe cijfertaart, verschillende kleuren
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Deluxe cijfer-fototaart, verschillende...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Verjaardag cijfer taart
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    0-9
    Verjaardag cijfertaart
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    10-99
    Dubbele cijfer taart, verschillende kleuren...
    € 119,00 *
    Naar taartNaar taart
    10-99
    Dubbele Birthday cijfer taart
    € 119,00 *
    Naar taartNaar taart
    10-99
    Dubbele verjaardag-cijfer-taart
    € 119,00 *
    Naar taartNaar taart

    Online te bestellen cijfertaarten voor jouw verjaardag of jubileum!


    Je houdt van extravagante taarten en je wilt de wereld laten zien hoe lang je er al bent? We hebben voor elke smaak een individuele Cijfertaart! Jouw feest is een enorme blikvanger met een taart in de vorm van jouw leeftijd. Leeftijd speelt hier een grote rol. Van peuter tot de volwassene, alle hebben de keuze tussen een groot aantal taarten! De taarten zijn verkrijgbaar van 0 - 9 of 10 - 99! Kortom, je kunt jong zijn of oud, er is altijd een perfecte taart voor jou. De grote mogelijkheid voor personalisering van je eigen taart heeft geen grenzen. Je eigen foto, je eigen tekst en dan nog de kans om onze taarten met onze leuke decoratie te versieren. Dat is uniek! De viering zal een absoluut plezier zijn! Onze cijfertaarten zijn ook beschikbaar als fototaart. Upload de juiste foto en stem deze af op het geselecteerde cijfer. Je kunt onze klassieke taart in jouw favoriete kleur hebben. Het cijfer wordt omrand in de gewenste kleur en er wordt een band van dezelfde kleur rond de cake geplaatst. We hebben 16 verschillende kleuren aan taartenlinten en 13 kleuren voor het frame. We hebben ook elk ontwerp van cijfertaarten in de dubbele versie. Onze favoriet in deze categorie is de prachtige Deluxe taart. De taart is niet alleen gemaakt met aandacht voor de door jou gekozen kleuren, maar hier heb je het beroemde kussenpatroon aan de zijkanten van de taart. Het kussenpatroon is versierd met parels. Met de Deluxe taart zul je alle ogen laten stralen. De parels zijn geselecteerd in de door jou gewenste kleur. Er is tenslotte niets leuker dan vieren hoe lang je er al bent! Maak er een groot feest van met een grote en unieke taart! Je wordt maar één keer … !

    Grootte met portie-aantallen

    Onze cijfertaarten zijn enorme lekkernijen! Het portienummer bij de taarten is afhankelijk van het cijfer. Het aantal vormen 0, 5 en 8 levert ongeveer 16 porties op. Het cijfer 1 is ongeveer voor 12 personen. De resterende nummers 2, 3, 4, 6, 7 of 9 geven jou in totaal 14 delen. Met de dubbele cijfertaarten kun je op deze manier je eigen porties berekenen en kijken of de taart genoeg is voor je feest. Als je meer zoete desserts nodig hebt, bekijk dan onze kleine zoetigheden die we aanbieden. Heerlijke cupcakes, cakepops, brownies of taartjes worden gegarandeerd geliefd op jouw feest!

    Smaken en groottes

    Zachte chocolade, knapperige kersen, unieke nougat, zoete frambozen of verse citroen! We hebben onze smaken zorgvuldig geselecteerd en geperfectioneerd. Alle taartliefhebbers zullen hier iets vinden. Onze chocoladetaart met chocoladevulling is de favoriet onder onze taarten. De donkere, delicate chocolade en cacaopoeder zorgen ervoor dat de taart een chocoladedroom wordt. Niemand kan de chocolade weerstaan. De chocoladetaart met kersenvulling is voor diegenen die de voorkeur geven aan een fruitig gerecht als toetje. De rode kersen verspreiden een fruitige ervaring met de variëteit. De combinatie van fruit en chocolade is als een oneindige strijd in je mond. Beide harmoniëren goed met elkaar, en zo ontstaat de heerlijke chocoladetaart met kersvulling. Evenals bij chocolade bakken we ook met vanille. Onze vanille taart met citroenvulling is erg populair voor de warme dagen. De sterke, verse citroen laat iedereen glimlachen. We bieden deze vanilletaart ook met een heerlijke frambozenvulling. De kleine zoete frambozen vermengen zich met witte chocolade en maken een hemelse taart. Deze taart is ook verkrijgbaar als een glutenvrije taart. Onze nieuwste variëteit aan taarten is de vanilletaart met nougatvulling. Het is bedoeld voor alle seizoenen van het jaar. De donkere nougatmassa en de lichte biscuitbodem creëren een perfecte combinatie en smaken samen ongelooflijk lekker!

    Marsepein en patroon

    Onze marsepein is koninklijk en onbeschrijflijk smeuïg. We werken samen met onze partner uit Denemarken. Het Odense marsepein wordt ook gegeten door de Deense koninklijke familie! De kwaliteit van het marsepein is erg belangrijk voor ons, omdat we deze individueel moeten afdrukken en testen. We verwerken het marsepein bij ons en rollen deze zorgvuldig uit. Nadat het een perfecte dikte heeft, drukken we het patroon af dat jij gekozen hebt. Het marsepein moet altijd smeuïg blijven. Elke stap van verwerking van het marsepein gaat door een erg strikte kwaliteitscontrole. Nadat het is afgedrukt, verpakken we de uiteindelijke taart. De cijfertaarten worden bovendien met fijne accenten verwerkt. Het hierboven afgebeelde nummer is afgedrukt op een marsepein-label en op de taart geplaatst. De patronen voor de taarten worden klassiek gehouden en zijn gemaakt door onze banketbakkers die zorgvuldig de taarten maken. Het marsepein heeft een lichtbeige kleur en is perfect in de smaak voor onze taarten.

    Printen met levensmiddelen

    We werken met onze speciale levensmiddelprinters en verwerken alleen kwalitatief goede levensmiddelkleuren. De druk op het marsepein is door onze printinnovatie zeer scherp en duidelijk. De groottes variëren van een Cake-Pop opdruk in fondant tot grote taartenopdrukken in marsepein. De grootste druk die kwalitatief mogelijk is, ligt bij een opdruk van 110 x 75 cm. De gekozen ingrediënten die we gebruiken is van Odense-Marsepein en is het meest geschikt voor de opdruk van taarten. De levensmiddelkleuren vermengen zich niet tussen elkaar en laten jouw foto er ongelofelijk mooi uitzien op het marsepein. De print is voor elke taart uniek en wordt bij ons met aandacht verwerkt. Onze printmachines zijn ook voor fondant opdrukken geschikt. Het witte fondant ziet er met de druk beeldschoon uit. De kwaliteit van de druk is buitengewoon goed! Geniet vol vreugde van een taart met een bijzonder scherp en mooi uiterlijk.

    Verpakking en verzending

    Onze taarten worden veilig verpakt. Voor elke unieke vorm en grootte in ons taarten assortiment gebruiken we onze op maat aangepaste verpakkingen. De taarten worden allemaal in dezelfde afdeling ingepakt. De taarten worden eerst met vers behoudend folie afgedekt, zodat ze niet uitdrogen. Daarna, worden de taarten vastgezet met speciaal karton, waardoor de taarten gegarandeerd niet verschuiven kunnen. Voorzichtig worden de ingepakte taarten in onze wit-roze gestreepte verpakkingen gelegd. En alles is gereed voor levering ! Alle producten worden door onze partner UPS opgehaald. Met behulp van de kleine kalender bij het bestellen heb je een beter overzicht voor wanneer te bestellen en met welke levering.

    Tekst op jouw taart

    Klik eenvoudig op ‘meer opties’ en je vindt het tekst vak om je eigen tekst in te vullen voor op de taart. De tekst kan maximaal 35 tekens bevatten. De tekst wordt individueel aangebracht op de taart. Lees alsjeblieft ook altijd de informatiepunten door, zodat er geen misverstanden kunnen zijn. Je kunt bij producten van ons een eigen foto nemen en bekijken hoe de tekst op de taarten te staan komt. Daarnaast kun je bij ons ook leuke kaarsen vinden voor op de taart. Deze bieden wij in verschillende hoeveelheden. Je kunt ook nog een kleine boodschap meesturen! Via onze wenskaarten, gedrukt of met de hand geschreven, kun je tot 300 tekens kwijt op een kaart.

    Decoratie voor jouw taart

    Will jij jouw verjaardag versieren met ballonnen en bloemen? Dan kun je bij ons ervoor zorgen dat jouw decoratie perfect bij de taart past! In onze categorie Taartendecoratie vind je vele bloemen in verschillende kleuren. Onze decoratie is ook soms om op te eten. We bieden veel bloemen van suiker of marsepein. Of ideaal voor kinderen, onze figuurkaarsen van Disney of andere coole films! Voor de Frozen cijfertaart of Cars taart hebben we ook passende decoratie. Partysets met bekers, bordjes, bestek, servetten, ballonnen, en nog veel meer. Daarnaast hebben we niet alleen partysets voor kinderen maar ook voor volwassenen! Op de decoratie staat in het groot: Happy Birthday. De partysets onderscheiden zich van uiterlijk en inhoud. Andere decoratie die wij in ons assortiment hebben zijn de cake toppers, dieren van marsepein, harten uit marsepein of verschillende lekkernijen uit chocolade. Wanneer de cijfertaart nog niet duidelijk genoeg jouw leeftijd uitstraalt, hebben wij ook cijferkaarsen! In de kleuren groen, goud of met Hello Kitty. Onze decoratie veranderd elke taart in een echte blikvanger. Je zult hierdoor nog gekker zijn van jouw taart.

    Laat je inspireren

    Bij ons op de website kun je ook naar de vele foto’s kijken van onze klanten, om inspiratie op te doen of simpelweg te zien hoe de taart er echt uitziet! Op deze manier kun je beginnen met voorstellen hoe jouw feest eruit zal gaan zien. Je vindt de foto’s bij sommige taarten, maar kunt ook bij onze Inspiratie pagina een kijkje nemen. Deze foto’s zijn vaak gemaakt bij samenwerkingen met influencers vanuit heel Europa. Met trots kijken wij terug op deze samenwerkingen en laten wij jullie de foto’s zien. We posten ook een paar keer per week onze nieuwe foto’s op onze Instagram !