Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Effen taarten met lint

Kleurrijke taarten voor elke gelegenheid!

Kleurrijke taarten zijn het nieuwe it-stuk dat op geen enkel feest mag ontbreken! Zo garanderen wij jou een echte eye-catcher op jouw volgende feest! Versierd met de juiste versieringen zullen uw gasten deze avond nooit vergeten - en zeker niet het uiterlijk van deze taart. Onze kleurrijke taarten zien er natuurlijk niet alleen goed uit aan de buitenkant, ze smaken ook nog eens heel lekker! Om ervoor te zorgen dat er voor elk van uw gasten iets geschikt is, kunt u de taarten ook bestellen in 2- of zelfs 3-laags versies en de verschillende verdiepingen aanpassen met verschillende smaken. - Groen, geel, blauw, zwart, wit, roze of rood bij ons vindt u ze allemaal! Uw taart past zich volledig aan uw feestmotto aan en kan opvallend onopvallend aan uw traktaties toe worden gevoegd.

Onze taarten zijn geschikt om alle soorten feestjes kleurrijker te maken en te zorgen voor een schitterende kleurrijke achtergrond! Dus ben je op zoek naar een mooie taart die niet alleen past bij de grootte van uw feest en uw gasten, maar ook qua kleur en smaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om je wat inspiratie te geven, hebben wij bijvoorbeeld onze rode taart! De liefde gaat door de maag en het is de perfecte taart om te laten zien hoeveel jouw partner of een familielid bijvoorbeeld voor jou betekent. Hun hart zal gevuld worden met jouw liefde! Of wat zou je denken van onze gele taart? Perfect om op tafel te zetten met Pasen en alles een beetje op te fleuren met deze prachtige gele taart!

En er is niet alleen keuze in de kleuren! Er is ook nog genoeg keuze in smaken. We hebben een chocoladecake met chocolade vulling, chocoladecake met kersen-vulling, vanille cake met nougat-vulling en een vanille cake met citroen-vulling. De kans is dus vrij groot dat er voor iedereen wel een lekkere smaak tussen zit! Voor elke zoetekauw zullen onze kleurentaarten niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een feestje voor jouw smaakpupillen! En de taarten zijn ook verkrijgbaar in verschillende groottes. Enkel laag, dubbellaags of drie dubbellaags, het is allemaal mogelijk. De maat S is goed voor 6 porties, de maat M voor 12 porties, de maat L voor 28 porties. De dubbelbaanse is goed voor 18 porties en de drie-dubbellaagse taart is goed voor 43 porties!

Jij hebt je keuze gemaakt welke kleurrijke taart je in huis wilt halen? Dan is het tijd om te bestellen. Fleur jouw feestje op met 1 van onze vrolijke feesttaarten. Ze zijn niet alleen hartstikke lekker, maar zorgen ook voor een kleurrijke achtergrond!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Witte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode taart met taartenlint
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Gele taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Blauwe taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Groene taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart
    Gele Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart
    Groene Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart