Skip to Store Area:

Je heeft geen artikelen in jouw winkelwagen

  Kinderverjaardagstaarten

Kinderverjaardagstaarten bestellen

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Verjaardag frame, Fototaart
    € 29,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Verjaardags Face-Cake
    € 39,90 *
    Bestel nuBestel nu
    NIEUW!
    Prinsessenpop-taart in roze jurk
    € 69,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Frozen Elsa op sneeuwvlok taart
    € 47,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Chubby unicorn op regenboog taart
    € 37,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Peppa Big op verjaardagstaart
    € 36,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Cars - Lightning McQueen op race circuit...
    € 44,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Cars 2 - Lightning McQueen, Francesco Be...
    € 79,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Luke Skywalker en Darth Vader vechten op...
    € 47,90 *
    Bestel nuBestel nu
    Frozen - Elsa, met Anna en haar metgezel...
    € 79,90 *
    Bestel nuBestel nu

    Kinderverjaardagstaarten online bestellen

    In de categorie “Kinderverjaardag" kun je de passende taart vinden voor elke kinderverjaardag! Je kunt kiezen tussen een leuk kindertaart of een verjaardagstaart met een persoonlijke groet erop. De keuze tussen de verschillende verjaardagstaarten is enorm! Hier vind je voor iedere gelegeheid de juiste taart. Of jongen of meisje, we hebben voor iedereen een taart. Deze taarten kan je helemaal zelf personaliseren. Denk bijvoorbeeld an onze cijfertaarten, waar je je eigen cijfer uit kan kiezen. En als je dat nog niet persoonlijk genoeg is kan je ook op een van onze cijfertaarten een foto laten drukken. Dit geheel in je eigen stijl. Mocht je voor een andere taart kiezen dan staat keuze natuurlijk altijd nog open. Onze verjaardagstaarten zijn namelijk heel erg geliefd voor verjaardagen. Hierbij zijn onze fototaarten het meest geliefd! Onder deze categorie vind je onze face-cakes en fototaarten. Voor grote en kleine verjaardagen hebben wij een verdiepingen taarten, twee verdiepingen taarten en drie verdiepingen taarten. Mocht het een keer gebeuren dat je veel gasten verwacht dan hoef je je geen zorgen te maken. Wij bieden namelijk grote taarte aan die zoveel gasten een stukje taart kunnen geven. Zo weet je zeker dat je gasten niet verhongeren.

    Snelle leveringen zijn heel belangrijk voor ons. Verjaardagen kunnen de volgende dag al plaatsvinden en dan zou je natuurlijk niet zonder taart willen zitten. Voor zulke bestellingen hebben wij zeker de mogelijkheid dat je de taart dan al de volgende dag krijgt. Maakt niet uit welke taart je uitkiest, je verjaardag zal zeker een onvergetelijk moment worden. De bestelling is super makkelijk en duurt slechts een paar klikken! En je bringt de kinderogen gegarandeerd tot schitteren, omdat onze producten niet alleen lekker zijn, maar ook heel leuk om naar te kijken!

    Onze tip is om de taarten met slagroom en een paar bessen te serveren. Zo wordt er zeker een optimale combinatie van smaken bereikt. Wat ook heel interessant zal zijn voor je is om onze decoraties een keer te bekijken. Voor bijna elk themafeest hebben wij de passende decoratieset voor jouw kinderfeest.