Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Verjaardagstaart voor jongens

Verjaardagstaart voor jongens

Ben jij nog op zoek naar een mooie en bovendien heerlijk taart voor de verjaardag van je zoon? Kijk dan snel hier op deze pagina verder! Hier vind je de meest prachtige en lekkere taarten die je gemakkelijk online kunt bestellen en naar een gewenst adres kunt sturen!

Twee verdiepingen fantasietaart met...
€ 77,90 *
Naar taartNaar taart
Iron-Man op pantser taart
€ 36,90 *
Naar taartNaar taart
Avengers op drie-verdiepingen superhelden...
€ 179,00 *
Naar taartNaar taart
Blauwe Dooptaart
€ 149,00 *
Naar taartNaar taart
Stormtrooper in teddybeervorm
€ 89,00 *
Naar taartNaar taart
Traktor Kinder-Taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Happy Birthday Deluxe taart groen - hoogte...
€ 59,90 *
Naar taartNaar taart
Happy Birthday Deluxe Taart tweedelig -...
€ 145,00 *
Naar taartNaar taart
Yakari figuur op taart met twee...
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Brandweerman Sam op blauwe taart
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart

Wat voor taart kan ik voor een jongen bestellen?

Bij jeeigentaart.nl kun jij een keuze maken uit verschillende soorten taart. Wij hebben dan ook voor elke verjaardag, evenement of andere aangelegenheid de perfecte taart. Dit geldt dus ook voor de taarten voor een jongensfeest leuk. Wij bieden namelijk te gekke taarten aan voor jongens. Wij hebben verschillende soorten stoere taarten voor jongens zodat er zeker iets tussen zit voor jouw mannetje. Is je kind een absolute fan van auto's en cars? Dan is bijvoorbeeld onze taart met carsfiguren de ideale taart voor jouw zoon! Is jouw zoon meer een dierenliefhebber? Dan kan je je geluk niet op, op onze website kun je namelijk een keuze maken uit vijf (!) verschillende soorten dieren voor op je taartoplegger. Natuurlijk is elk jaar weer bijzonder als je kind weer een jaartje ouder wordt. Dit bijzondere gevoel kun je ook weergeven via een taart. Onze cijfertaarten zijn de perfecte mogelijkheid om te laten zien hoe oud jouw grote, kleine mannetje al is geworden. Vind je het veel leuker om iets geheel unieke taart te maken, kies dan voor onze uiterst populaire foto-taart. Met deze taat kun je heel gemakkelijk een heel bijzondere taart samenstellen. Kies gewoon een leuk beeld van jouw en voor wie de taart bestemd is. Deze kun je vervolgens nog een beetje bewerken onze bild-editor. Wanneer je elke stap hebt doorlopen kun je op het einde dan zien hoe je foto eruit komt te zien. Let wel op! Wij drukken het beeld zoals het opgestuurd wordt. Wij kunnen het hoogstens vergoten of verkleinen, maar wij veranderen er verder niets aan. Elke kleine jonge heeft natuurlijk een favoriete superheld. Wij hebben verschillende soorten helden voor jouw zoon in de aanbieding. Wij hebben namelijk de superhelden van Avengers op een 3-delinge taart. Deze 3 superhelden zijn ook als aparte taarten. De figuren die op de taarten kunnen staan zijn Iron man, Captain America en spiderman. Wij zijn zelfs zo'n fan van de superheld spiderman dat wij daar twee verschillende taarten van hebben ontworpen. Wij hebben verder nog verschillende Disney en Pixar figuren voor op onze taarten. Vanzelfsprekend hebben wij ook aan de sportliefhebbers onder de kinderen gedacht. Zo hebben wij verschillende soorten voetbaltricots voor onze sportmannen en hebben wij ook een bal als taart. Kleine jongens worden groot en krijgen dus ook andere interesses. Zo gaat veel jongens gamen en online op mobieltjes. Ook voor de echte gamers onder ons hebben wij nog taarten ontwikkeld. Zo hebben wij voor hen Wij hebben verder ook nog een groot aanbod aan andere taarten. Kijk gewoon eens lekker rond op onze pagina met taarten voor jongens en bestel de ideale taart voor jongens bij ons hier op de website!

Kun je de taart ook nog versieren?

In onze decoratie winkel kun je verschillende soorten decoraties vinden om je taart verder op te kunnen vrolijken. Wij hebben verscheidene party-sets, kaarsen en brieven om bij de taart te kunnen doen. Neem gerust een kijkje in onze shop voor Decoratie

Hoe werkt de verzending?

De verzending gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Je besteld de taart die jij wilt bij ons op de website. Vervolgens vul je bij het afronden van de bestelling jouw gewenste adres en gewenste dag in. Wij zorgen verder voor de rest, waardoor u met de voeten omhoog kunt wachten op onze taart.

Zijn er ook nog eventuele andere opties?

Wij hebben een erg ruim aanbod aan verschillende taarten. Daarnaast bieden wij ook nog andere opties zoals Cake-pops, Macarons, Muffins en brownies. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het zonder enige twijfel bij jeeigentaart.nl!

Dus waar wacht je nu nog op? Neem snel een kijkje op onze website, bestel jouw taart online en laat ons de taart verder bakken en laat de taart door ons bij u thuis leveren!