Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Pride taarten

Love is Love! Vier met ons de Gay Pride!

Gay Pride vindt meestal plaats in juni en juli en staat ook bekend als Roze Zaterdag! Kleurrijke trotsparades en mensen met een unieke identiteit sieren de straten wereldwijd. Elk jaar vindt de Gay Pride plaats tot grote vreugde van iedereen. Maar de parades moeten vooral een demonstratieve werking hebben, een beroep doen op zowel de politiek als de sociale cultuur en reflectie en heroverweging aanmoedigen.

Met heerlijke Pride taarten en lekkernijen willen we deze kleurrijke beweging ondersteunen en hebben we een kleine selectie van diverse en buitengewoonlijke taarten samengesteld die ons team speciaal voor de LGBT- gemeenschap heeft gemaakt. We willen niet alleen dat we je taarten aanbieden in de kleuren van de regenboog, maar ook in de verschillende kleuren van de verschillende Pride vlaggen.

De grootste verrassing zit echter in wat taarten! Ze zijn niet alleen kleurrijk van buiten, maar ons deeg is gekleurd in de kleuren van de regenboog. Als klap op de vuurpijl, wanneer je de taart opensnijdt zul je kleurrijke chocoladelinzen zien die ogen doen stralen!


NIEUW!
Aseksuele vlag taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Biseksuele vlag taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Fancy Splashes taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Fruity Cake-Pops ( 12 Stuks )
NIEUW!
Pride Deluxe taart - dubbele hoogte
€ 59,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Regenboog Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele...
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Regenboog Pride taart
€ 49,90 *
Naar taartNaar taart
Regenboogtaart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Transgender vlag taart
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart


Bestel Pride taarten en lekkernijen eenvoudig online!Kleurrijke taarten voor Gay Pride

Vier de jaarlijkse Gay Pride met ons en onze taarten! We hebben verschillende eyecatchers voor je, die allemaal uniek en kleurrijk zijn, net als de leden van de LGBT gemeenschap! We vieren de diversiteit van de samenleving en de uitdrukking van onze eigen identiteit. Vier met ons mee en bestel je eigen Pride taart om de LGTB beweging te vieren.

We presenteren onze populairste en kleurrijkste producten tot nu toe voor de Gay Pride en dompelen je onder in de kleurrijke wereld van de LGBT gemeenschap.


Regenboog Pride taart

Onze regenboog Pride taart is de perfecte vertegenwoordiger voor de Gay Pride! Niet alleen de kleurrijk bedrukte marsepein maakt je gasten nieuwsgierig, maar ook de dubbele hoogte van in totaal 10 cm! Het is twee keer zo hoog als onze gebruikelijke taarten en een echte blikvanger. Wanneer je de taart snijdt, zullen jij en je gasten je ogen weer wijd openen, want je vindt ook de kleurrijke verscheidenheid aan kleuren in de taart! Cakedeeg in regenboogkleuren laat de harten van alle LGBT -leden sneller kloppen! En als klap op de vuurpijl vind je veel kleurrijke chocoladelinzen zodra je bij het snijden het midden van de taart bereikt. Dit zal je zeker extra plezier geven tijdens het eten van je eigen regenboog Pride taart!


Pride deluxe taart

Onze Pride deluxe taart is ook een echte eyecatcher in ons Pride taarten assortiment! Het maakt ook indruk met zijn dubbele hoogte van 10 cm. Het is gebaseerd op onze gebruikelijke Happy Birthday deluxe taart. Het liefdevol geïntegreerde kussenpatroon is versierd met heerlijke parels in alle kleuren van de regenboog. De handgestempelde wimpelletters van fondant met het bijpassende opschrift Happy Pride zijn net zo kleurrijk. Om de kers op je eigen, persoonlijke Pride deluxe taart toe te voegen, kun je de taart versieren volgens je voorkeuren en wensen. De taart biedt voldoende ruimte op het oppervlak voor nog meer kleurrijke, persoonlijke taart decoratie! Een echt hoogtepunt op de taart zijn onze Fruity cake pops! Je haalt de stok gemakkelijk uit de sappige cake bal en plaatst deze op je Pride deluxe taart. Onze Fruity cake pops brengen herinneringen uit de kindertijd terug, terwijl we ze in heerlijke "gepofte rijst" dopen en daarmee de cake pop bedekken. Mmmm wie kan dat weer weerstaan?


Heerlijke taarten in de Pride kleuren!

Om je een grote selectie van verschillende taarten te kunnen aanbieden die geschikt zijn voor de Gay Pride, hebben we taarten ontworpen met de verschillende kleuren en dus de betekenis van de beweging voor de diverse LGBT -gemeenschap. Trouw aan het motto van de verschillende Pride vlaggen, hebben we de 3 beroemdste vlaggen van de gemeenschap uitgekozen en op een taart gezet.

De "aseksuele vlag taart" richt zich volledig op de trotsvlag voor aseksuele mensen. Het is in 2010 ontwikkeld en ter stemming beschikbaar gesteld aan de gemeenschap. De vlag bestaat uit zwart, grijs, wit en paars, die de verschillende betekenissen van aseksualiteit moeten weerspiegelen. Zwart staat voor aseksualiteit, grijs voor het aseksuele spectrum, wit voor seksualiteit en paars voor gemeenschap.

De biseksuele Pride vlag lag ook ons na aan het hart, zodat we de bijbehorende vlag ook als taartmotief ontwierpen. Al in 1988 was het doel om met het maken van deze vlag een teken te zetten voor biseksuele mensen en daarmee de acceptatie in de samenleving te verhogen. De vlag bestaat uit de kleuren roze, paars en blauw. De roze streep staat voor liefde voor hetzelfde geslacht, de blauwe voor liefde voor een ander geslacht en de paarse streep in het midden staat voor liefde voor een persoon ongeacht waar het zich op het geslachtsspectrum bevindt.

Onze "transgender vlag taart" is gebaseerd op de trans pride vlag die in 1999 is ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze vlag voornamelijk gericht op mensen met het transgender geslacht, dat wil zeggen degenen die zich niet in het juiste lichaam geboren voelen en daarom het gevoel hebben dat ze tot het andere geslacht behoren. De blauwe strepen staan voor mannelijkheid, de roze strepen voor vrouwelijkheid en de witte streep staat voor niet binaire, intersekse en overgangsmensen.Vier de kleurrijke diversiteit van de Gay Pride!

De tijd van de Gay Pride is er om mensen aan te moedigen om open en zelfverzekerd om te gaan met hun identiteit en seksualiteit. Verberg jezelf en dus je innerlijke waarden niet, maar blijf erbij en draag ze met trots. We willen ook het voorbeeld geven met onze taarten en lekkernijen en vechten voor meer openheid en acceptatie. Onze Fruity cake pops zijn perfect voor de kleine honger tussendoor tijdens je volgende Gay Pride. Ze kunnen overal perfect worden meegenomen en brengen jeugdherinneringen terug met hun heerlijke gepofte rijst. In de cake pops zit heerlijk vanille deeg bedekt met witte chocolade. In een doos vind je 12 kleurrijke cake pops die je kunt delen met je vrienden of gewoon zelf kunt genieten.