Pride taarten

Vier met ons de Pride maand!

Liefde is liefde! Dat is waar wij voor staan! Vier met ons de diversiteit van de mensen in onze samenleving en vooral het uiten van je eigen identiteit. Of je nu een groot feest geeft om Pride Month te vieren of gewoon jouw seksualiteit wilt uitdrukken met een taart; wij bieden taarten aan die net zo kleurrijk zijn als de LGBTQ+ beweging!

De ontwerpen van onze Pride taarten zijn gebaseerd op de verschillende Pride vlaggen, die symbool staan voor de verschillende groepen binnen de LGBTQ+ gemeenschap. Hier hebben we een klein overzicht van de meest gebruikte vlaggen voor jullie gemaakt:

LGBTQ+ Pride Flag
Deze vlag, die ook wel de regenboogvlag wordt genoemd, verenigt alle identiteitsgroepen en laat zien dat seksuele identiteit als een kleurrijk spectrum van diversiteit is, dat wil zeggen, als een regenboog. Elk van de zes kleuren van deze vlag heeft ook een eigen betekenis: rood staat voor leven, oranje voor genezing, geel voor zon, groen voor natuur, blauw voor harmonie en paars voor spiritualiteit.
Spreekt dit jou helemaal aan? Dan hebben we verschillende taarten voor jou die perfect passen: Wat dacht je van onze Luxe Pride taart met kleurrijke suiker parels, kleurrijke wimpels die "Happy Pride” zeggen en een regenboog-gekleurde cake lint? Onze vrolijke en kleurrijke Luxe Regenboog Eenhoorn taart met een kleurrijk taartlint en de Fancy Splashes taart zouden er ook heel goed bij passen. Of misschien ga je liever voor de kleurrijke Regenboog Pride taart of de Regenboogtaart?

Aseksuele vlag
Deze vlag verenigt al die mensen die zich niet seksueel aangetrokken voelen tot anderen of geen zin hebben in seks. Het bestaat uit vier kleuren: zwart staat voor aseksualiteit, grijs voor het aseksuele spectrum, wit voor seksualiteit, en paars voor gemeenschap.
Voel je je verbonden met deze mensen en wil je dat laten zien met een taart? Daarvoor is onze Aseksuele Vlagtaart uitermate geschikt.

Biseksuele vlag
De personen die zich hebben verenigd onder de vlag van de biseksuele Pride voelen zich seksueel aangetrokken tot meer dan één geslacht. Hun vlag bestaat uit drie kleuren, elk ook met een eigen betekenis: Roze staat voor aantrekkingskracht tot iemand van hetzelfde geslacht, paars voor aantrekkingskracht tot iemand ongeacht het geslacht waartoe hij of zij zich voelt behoren, en blauw voor aantrekkingskracht tot het andere geslacht.
Heb je het gevoel dat je deel uitmaakt van deze gemeenschap? Dan zul je onze Biseksuele Vlag Taart zeker waarderen.

.

Transseksuele vlag
Onder deze vlag zijn degenen samengekomen die het gevoel hebben niet bij hun biologische geslacht te horen en die veranderingen hebben doorgevoerd om hun genderidentiteit tot uitdrukking te brengen of die verandering wensen door te voeren. Hun vlag bestaat ook uit drie kleuren: Blauw staat voor mannelijkheid, roze voor vrouwelijkheid, en wit voor niet-binaire, intersekse en transitionele individuen.
Wil je je verbondenheid met deze gemeenschap aan de buitenwereld laten zien? Dan kun je dat nu doen met onze Transgender Vlagtaart.

Bestel jouw Pride taart en wij zorgen ervoor dat hij veilig en op tijd bij jou thuis aankomt. Op die manier kun je zich zonder stress voorbereiden op je feest en hoef je je alleen zorgen te maken over de versieringen en de uitnodigingen. Zodra je traktaties zijn gearriveerd en je gasten hun weg naar jou hebben gevonden, kun je de LGBTQ+ gemeenschap vieren!

Regenboog Pride taart
Regenboog Pride taart
€ 59,90
Regenboogtaart
Regenboogtaart
€ 36,90
Luxe pride taart - dubbele hoogte
Luxe pride taart - dubbele hoogte
€ 66,90
Fruity Cake-Pops ( 12 Stuks )
Fruity Cake-Pops ( 12 Stuks )
€ 39,90
Naar de cake pops Niet beschikbaar in de zomer
Luxe Regenboog Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
Luxe Regenboog Eenhoorn Taart - dubbele hoogte
€ 84,90
Fancy Splashes taart
Fancy Splashes taart
€ 36,90
Transgender vlag taart
Transgender vlag taart
€ 36,90
Zoete gebruinde achterste taart
Zoete gebruinde achterste taart
€ 46,90
Biseksuele vlag taart
Biseksuele vlag taart
€ 36,90
Zoet achterste in paarse bikini-taart
Zoet achterste in paarse bikini-taart
€ 46,90
Aseksuele vlag taart
Aseksuele vlag taart
€ 36,90
Rode bikini taart
Rode bikini taart
€ 46,90
Kamasutra Cupcakes, 9 stuks
Kamasutra Cupcakes, 9 stuks
€ 26,90
Lekker kontje in roze bikini taart
Lekker kontje in roze bikini taart
€ 46,90
Sexy banketbakker taart
Sexy banketbakker taart
€ 36,90
Bachelorette taart
Bachelorette taart
€ 36,90
Roze-hartvormige-corset-taart
Roze-hartvormige-corset-taart
€ 46,90
Witte-hartvormige-corset-taart
Witte-hartvormige-corset-taart
€ 46,90
Trolls® op regenboog taart
Trolls® op regenboog taart
€ 44,90
zoete naakt achterste-taart
zoete naakt achterste-taart
€ 46,90
Pummel & Grummel regenboogtaart – Chubby Unicorn
Pummel & Grummel regenboogtaart – Chubby Unicorn
€ 39,90
Chubby Unicorn Glitterwereldse regenboog brownies
Chubby Unicorn Glitterwereldse regenboog brownies
€ 29,90
Zoet, naakt achterste-taart (cappuccinokleur)
Zoet, naakt achterste-taart (cappuccinokleur)
€ 46,90
zoete naakte achterste-taart (koffiekleur)
zoete naakte achterste-taart (koffiekleur)
€ 46,90

Geen resultaten beschikbaar zijn voor deze filter.

Filter wissen

24 producten


Bestel Pride taarten en lekkernijen eenvoudig online!


Kleurrijke taarten voor Gay Pride

Vier de jaarlijkse Gay Pride met ons en onze taarten! We hebben verschillende eyecatchers voor je, die allemaal uniek en kleurrijk zijn, net als de leden van de LGBT gemeenschap! We vieren de diversiteit van de samenleving en de uitdrukking van onze eigen identiteit. Vier met ons mee en bestel je eigen Pride taart om de LGTB beweging te vieren.
We presenteren onze populairste en kleurrijkste producten tot nu toe voor de Gay Pride en dompelen je onder in de kleurrijke wereld van de LGBT gemeenschap.


Regenboog Pride taart

Onze regenboog Pride taart is de perfecte vertegenwoordiger voor de Gay Pride! Niet alleen de kleurrijk bedrukte marsepein maakt je gasten nieuwsgierig, maar ook de dubbele hoogte van in totaal 10 cm! Het is twee keer zo hoog als onze gebruikelijke taarten en een echte blikvanger. Wanneer je de taart snijdt, zullen jij en je gasten je ogen weer wijd openen, want je vindt ook de kleurrijke verscheidenheid aan kleuren in de taart! Cakedeeg in regenboogkleuren laat de harten van alle LGBT -leden sneller kloppen! En als klap op de vuurpijl vind je veel kleurrijke chocoladelinzen zodra je bij het snijden het midden van de taart bereikt. Dit zal je zeker extra plezier geven tijdens het eten van je eigen regenboog Pride taart!


Pride deluxe taart

Onze Pride deluxe taart is ook een echte eyecatcher in ons Pride taarten assortiment! Het maakt ook indruk met zijn dubbele hoogte van 10 cm. Het is gebaseerd op onze gebruikelijke Happy Birthday deluxe taart. Het liefdevol geïntegreerde kussenpatroon is versierd met heerlijke parels in alle kleuren van de regenboog. De handgestempelde wimpelletters van fondant met het bijpassende opschrift Happy Pride zijn net zo kleurrijk. Om de kers op je eigen, persoonlijke Pride deluxe taart toe te voegen, kun je de taart versieren volgens je voorkeuren en wensen. De taart biedt voldoende ruimte op het oppervlak voor nog meer kleurrijke, persoonlijke taart decoratie! Een echt hoogtepunt op de taart zijn onze Fruity cake pops! Je haalt de stok gemakkelijk uit de sappige cake bal en plaatst deze op je Pride deluxe taart. Onze Fruity cake pops brengen herinneringen uit de kindertijd terug, terwijl we ze in heerlijke "gepofte rijst" dopen en daarmee de cake pop bedekken. Mmmm wie kan dat weer weerstaan?


Heerlijke taarten in de Pride kleuren!

Om je een grote selectie van verschillende taarten te kunnen aanbieden die geschikt zijn voor de Gay Pride, hebben we taarten ontworpen met de verschillende kleuren en dus de betekenis van de beweging voor de diverse LGBT -gemeenschap. Trouw aan het motto van de verschillende Pride vlaggen, hebben we de 3 beroemdste vlaggen van de gemeenschap uitgekozen en op een taart gezet.

De "aseksuele vlag taart" richt zich volledig op de trotsvlag voor aseksuele mensen. Het is in 2010 ontwikkeld en ter stemming beschikbaar gesteld aan de gemeenschap. De vlag bestaat uit zwart, grijs, wit en paars, die de verschillende betekenissen van aseksualiteit moeten weerspiegelen. Zwart staat voor aseksualiteit, grijs voor het aseksuele spectrum, wit voor seksualiteit en paars voor gemeenschap.

De biseksuele Pride vlag lag ook ons na aan het hart, zodat we de bijbehorende vlag ook als taartmotief ontwierpen. Al in 1988 was het doel om met het maken van deze vlag een teken te zetten voor biseksuele mensen en daarmee de acceptatie in de samenleving te verhogen. De vlag bestaat uit de kleuren roze, paars en blauw. De roze streep staat voor liefde voor hetzelfde geslacht, de blauwe voor liefde voor een ander geslacht en de paarse streep in het midden staat voor liefde voor een persoon ongeacht waar het zich op het geslachtsspectrum bevindt.

Onze "transgender vlag taart" is gebaseerd op de trans pride vlag die in 1999 is ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze vlag voornamelijk gericht op mensen met het transgender geslacht, dat wil zeggen degenen die zich niet in het juiste lichaam geboren voelen en daarom het gevoel hebben dat ze tot het andere geslacht behoren. De blauwe strepen staan voor mannelijkheid, de roze strepen voor vrouwelijkheid en de witte streep staat voor niet binaire, intersekse en overgangsmensen.Vier de kleurrijke diversiteit van de Gay Pride!

De tijd van de Gay Pride is er om mensen aan te moedigen om open en zelfverzekerd om te gaan met hun identiteit en seksualiteit. Verberg jezelf en dus je innerlijke waarden niet, maar blijf erbij en draag ze met trots. We willen ook het voorbeeld geven met onze taarten en lekkernijen en vechten voor meer openheid en acceptatie. Onze Fruity cake pops zijn perfect voor de kleine honger tussendoor tijdens je volgende Gay Pride. Ze kunnen overal perfect worden meegenomen en brengen jeugdherinneringen terug met hun heerlijke gepofte rijst. In de cake pops zit heerlijk vanille deeg bedekt met witte chocolade. In een doos vind je 12 kleurrijke cake pops die je kunt delen met je vrienden of gewoon zelf kunt genieten.

Levering van jouw pride taart

Onze Pride taarten bezorgen we via UPS of DHL Express. Houd de kalender op de checkoutpagina in de gaten. Die geeft aan wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om jouw Pride taarten te bezorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over de taart bezorging.

Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000