Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  school

De eerste schooldag!

Voor ieder van ons was er een heel bijzondere dag in het leven - de eerste schooldag. Als de kleintjes de leeftijd van vier jaar hebben bereikt, begint de ernst van het leven, want dan moeten ze naar school. Aangezien dit een heel bijzonder moment in het leven is, moet het op alle mogelijke manieren worden vastgelegd. We willen onze bijdrage leveren aan de herinnering die de kleintjes de rest van hun leven moeten bewaren. Achteraf is er bijna niets mooier dan het idee van een leuke schoolstart met een van onze geweldige taarten voor de gelegenheid! We hebben verschillende themataarten om uit te kiezen in de categorie schoolinschrijving. Dus de beslissing over een taart kon niet gemakkelijk zijn, want alle thema’s zien er gewoon geweldig uit! De toelating van een kind tot een school wordt scholing genoemd. Bovenal wordt de eerste schooldag op de basisschool groots gevierd. De schoolleeftijd ligt in de meeste landen tussen 5-7 jaar. Zoals bij de meeste speciale gelegenheden zijn hier verschillende gebruiken voor, die dan op deze dag worden uitgevoerd. De kinderen hebben meestal schooltassen, die de ouders vervolgens vullen met lekkernijen. Deze worden dan soms samen met de ouders op de kleuterschool gemaakt. De tas wordt pas na schooltijd thuis geopend. Om alles vast te leggen, worden de kinderen vervolgens gefotografeerd met de schooltas en hun nieuwe tas. Meestal is er een economische dienst waar de nieuwe studenten en hun families aan deelnemen. Daarna maken ze kennis met school. Meestal doen de 3e en 4e klas dan iets om de nieuwe 1e klas te verwelkomen. Dit wordt gevolgd door een ceremoniële verhuizing van de kinderen met de leraren. Op weg naar het nieuwe klaslokaal krijgen de kinderen nu alles te zien zodat ze zich snel kunnen settelen. Na school wordt de speciale dag weer gevierd in kleine groepen met vrienden en familie. En wat is er beter dan een coole taart om te vieren? Precies, helemaal niets! Kies dus je eigen schooltaart en vier deze prachtige dag.

De individualisering van onze taarten wordt niet alleen beperkt door het afdrukken van een foto. We bieden ook verschillende etiketteringsopties om de boodschap nog beter over te brengen. Je kunt het label bijvoorbeeld direct op de taart plakken. Hiervoor heeft u in het veld "verdere opties" de mogelijkheid om uw gewenste label toe te voegen. Het maximale aantal tekens mag echter niet worden overschreden. In de meeste gevallen is dit aantal maximaal 35 tekens. De belettering kan ook op een van onze mooie wenskaarten worden geplaatst. We bieden een printversie en een handgeschreven wenskaart aan. De bedrukte kaart is bedrukt met een gebogen lettertype. Een ander lettertype is nog niet beschikbaar. Onze medewerkers schrijven persoonlijk met veel liefde handgeschreven wenskaarten en een vulpen. In dit veld kunnen ook kaarsen worden toegevoegd aan de bestelling. Hiervoor moet natuurlijk een product zijn geselecteerd. We bieden ook onze kleurrijke standaardkaarsen aan, die verkrijgbaar zijn in verschillende verpakkingen. Het ene pakket bevat een totaalvolume van 12 kaarsen en het volgende grotere 24 kaarsen. We hebben echter ook grotere hoeveelheden beschikbaar, dus kijk maar eens naar het product onder "verdere opties”.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    De eerste schooldag
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    De eerste schooldag, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Letter- Cupcakes
    Cake pops met kleurrijke chocolade (12...
    Afstudeertaart als zwarte dokter hoed
    € 58,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rijbewijs taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Afstudeertaart als roze dokter hoed
    € 58,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten voor de eerste schooldag online bestellen!

    Hier vind je een paar grappige motieftaarten met als thema school. Denk bijvoorbeeld eens aan het slagen van je zoon of dochter of het behalen van een goed restultaat op een moeilijke toets! Wat is er nou leuker dan een lekkere taart als beloning krijgen? Taarten met thema school online bestellen en versturen!