Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Sexy taarten

Sexy taarten

We weten natuurlijk dat je met zoveel mooie lichamen snel vergeet waar boven en beneden is. Daarom wilden we jullie kennis laten maken met enkele van onze sexy erotische taarten.

Niet echt een erotische taart, maar toch buitengewoon lekker en onvergetelijk zijn onze Kamasutra cupcakes . Ze laten niet alleen echt uitzonderlijke posities zien, maar met een beetje creativiteit kunnen ze ook worden omgezet in een spel! Ze zijn perfect voor koppels en de romantische en sensuele momenten voor twee.

Voor degenen onder jullie die liever een knapperige bodem hebben, hebben we natuurlijk ook veel keuzes. Omdat er zoveel voorkeuren zijn, wilden we echt voor elke smaak de juiste erotische taart op voorraad hebben. Daarom hebben we in onze erotische taarten assortiment zo veel achterste-taarten. Of het nu naakt , met een bikini , een lichte huid of een donkere huid is, we bieden iedereen precies wat hij of zij altijd van gedroomd had.

Maar natuurlijk is de achterste niet het enige belangrijke lichaamsdeel van de vrouw. De borst kan natuurlijk ook buiten beschouwing gelaten worden. En er zijn zoveel mooie manieren waarmee je hem het beste kunt laten zien. Het maakt niet uit of het nu in de roze corset of in de witte corset is. Al onze erotische taarten zien er gewoon uniek uit.

Echter hebben we ook taarten die ideaal zijn om een boodschap over te brengen. Het maakt niet uit of het de Happy Birthday erotische taart , de Sexy Happy Birthday taart of de erotische verjaardagstaart is. Alle drie brengen ze de boodschap perfect over en worden ze niet zo snel vergeten. Uiteraard zijn de taarten geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen ze ook als grap gegeven worden.

Maar we hebben ook een paar erotische taarten voor degenen die de voorkeur geven aan mannen. Dit is omdat we weten dat beide geslachten veel te bieden hebben. Zo is voor iedereen die de mannelijke lichaam in vrede wilt kijken, de sexy banketbakker taart gewoon een ongelooflijke blikvanger. Maar ook de bachelorette taart is gewoonweg ongelooflijk en is absoluut het hoogtepunt van elk vrijgezellenfeest.

Met onze verschillende bezorgopties kun je natuurlijk ook precies beslissen wanneer je erotische taart eindelijk naar jouw moet komen. Onze standaard verzending duurt normaal gesproken 1-3 werkdagen. Maar als je de taart morgen nodig hebt, dan ben je bij Express verzending in goede handen. Tot een bepaalde tijd kun je taarten bestellen voor morgen! Vertel ons eenvoudig wanneer je jouw taart nodig hebt en wij zorgen voor de rest. Hebben jullie de taart niet helemaal kunnen opeten? En is er weer geen plek in de koelkast? Maak je geen zorgen, onze taarten worden sowieso liever op kamertemperatuur bewaard. Na productie zijn onze producten nog minimaal tien dagen houdbaar. Jullie hebben dus alle tijd om er echt van te genieten. Tijdens het verzenden hoef je je overigens geen zorgen te maken over je erotische taart. Onze verpakkingen zijn perfect aangepast aan de warme erotische taarten, zodat ze veilig bij jou aankomen.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Kamasutra Cupcakes, 9 Stück
    Lekker kontje in roze bikini taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    zoete naakte achterste-taart (koffiekleur)
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zoet, naakt achterste-taart...
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zoet achterste in paarse bikini-taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Roze-hartvormige-corset-taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte-hartvormige-corset-taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Sexy banketbakker taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Bachelorette taart
    € 33,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zoete gebruinde achterste taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart

    Sexy taarten online bestellen

    Dit is een iets andere categorie ... Hier vindt u alles over het onderwerp 'erotiek', voor onze volwassen klanten en degenen die iets anders willen genieten! Deze taarten zijn niet alleen fantastisch voor de komende vrijgezellenfeesten, maar ook als verrassing voor echtgenoten, beste vrienden of iemand anders die gewoon wilt lachen! Of zoek je iets opwindends voor een speciale datum, verjaardag of Valentijnsdag? Liefde gaat door de maag - en onze taarten zijn geen uitzondering. Met onze erotische motieven, heb je het juiste ding gevonden voor de een leuke viering. Ook voor Quality time met zijn tweetjes zijn onze lekkernijen een lieve verrassing waar uw partner gegarandeerd blij mee zal zijn! Van kleurrijke, erotische motieven, cakes in een zoete popvorm naar Kamasutra muffins! We hebben echt iets voor iedereen! wordt!