Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Smiley- & Emoji-Taarten

Smiley- & Emoji-Taarten

Emoji's - Iedereen kent ze! Iedereen houdt van ze en elke Emoji heeft weer een andere betekenis! Ze worden vaak gebruikt op sociale mediasites om emoties uit te drukken. Kortom: luie mensen gebruiken graag emoji's zodat ze niet hoeven te schrijven. In de loop der jaren zijn er zoveel verschillende versies van Emoji's geïntroduceerd dat schrijven niet meer nodig is. Met deze symbolen is het mogelijk om elke stemming en elk gevoel uit te drukken. Maar niet alleen emoties worden gesymboliseerd. Ondertussen zijn er ook gerechten, borden, schilderen, dieren en nog veel meer. Als je geen persoon bent van de grote woorden, zijn deze taarten perfect voor jou. Want met deze taarten hoef je niets te zeggen. De Emoji-taarten spreken al voor zich. Wees je er wel van bewust wat voor boodschap en betekenis je wilt overbrengen met jouw Emoji-taart. Want hedendaags zijn er zoveel mogelijkheden dat er ook een Emojipedia bestaat om alle betekenissen te verklaren! Dus kies je betekenis en bestel nu je exclusieve Emoji taart online en verras je vrienden ermee!

Emoticons zijn een combinatie van letters en karakters. Met de meest uiteenlopende combinaties resulteren deze dan in een gezicht met een bepaalde uitdrukking. Een klassiek voorbeeld van een emoticon is deze combinatie: :). Maar de keuze in een Emoji is reuze en de betekenissen zijn allemaal weer heel verschillend! In tegenstelling tot Emoji's bestaan ​​Emoticon's al meer dan 100 jaar. Emoji's daarentegen bestaan ​​pas sinds de jaren 90. Dit zijn geen personages meer, maar veel meer afgewerkte kleine en kleurrijke afbeeldingen.Als je geen taart wilt of als je gewoon niet kunt kiezen voor een van deze Emoji-taarten, zijn de 9 Emoji-cupcakes geweldig. Omdat hierbij elke emoji is inbegrepen. Hier heb je de keuze uit vijf verschillende smaken. Je kunt kiezen tussen chocolade, bosbessen, citroen, chocoladeschilfers en appelkaneel. Je kunt ze natuurlijk ook weggeven of gewoon gebruiken als decoratie voor de tafel op je Emoji-taart.

We bieden verschillende smaken zodat iedereen zijn bijzonder geweldige taart krijgt. De klassieke chocoladetaart met chocoladeroomvulling is erg populair bij chocoladeliefhebbers en past ook bij elke gelegenheid. Als je de voorkeur geeft aan iets fruitigs, kies dan zeker voor de chocoladetaart met kersenvulling. Voor degenen onder u die geen grote chocoladeliefhebbers zijn, is de vanillecake met frambozenvulling of citroenvulling de ideale verfrissing. Niet al je favoriete smaken? Probeer dan de vanillecake met de nougatvulling, die ook perfect smaakt bij onze marsepein, die onze taarten omhult. Ben je wanhopig omdat je niet zeker weet welke smaak voor jou geschikt is? Probeer dan onze smaaktest. Naast de grote keuze aan smaken hebben we ook een uitgebreide selectie maten. Ben je al bekend met de Emoji’s die wij aanbieden, wat de betekenissen zijn en welke smaak je wilt? Ga dan over op bestellen en laat jouw gewenste Emoji taart bezorgen op het gewenste adres!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    9 Emotie-Cupcakes
    Meisje op de PC Emoji-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Nerd Emoji-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Vrolijke emotie-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Coole Emoji-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    verliefde-emotie taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    lachende emotie-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    ondeugende emotie-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Teleurgestelde emotie-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Kussende emotie-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart

    Vier je volgende feest nu met onze coole Emoji- en Smiley-taarten!

    Deze coole en grappige taarten zijn niet alleen voor kleine, maar fijne ( - en voor alle smakelijke) feesten! Wij presenteren jullie gelijk 9 verschillende Emoji-motieven op verschillende taarten en cupcakes! Maakt niet uit of je iemand gewoon een klein beetje blijdschap geven wil, iemand die misschien graag de kleine gele gezichtjes, die we allemaal kennen van social media kanalen, zoals Whatsapp, Twitter of Facebook, gebruikt, of misschien als je een creatieve manier zoekt om jouw ontevredenheid of mening uit te drukken; met onze ontworpen Emoji- Cakes en de grote selectie aan variërende gevoels uitdrukkingen en Cupcake paketten vind je vast en zeker de goede ´Emoticon´ die je jezelf of een geliefde will geven! Of het nu een hip tiener feest, voor de verjaardag van een kleinkind of een geheime boodschap aan een vriend is, met onze Emoji-taarten vind je altijd de goede gevoelsuitdrukking. Onze vrolijke verse taarten worden ter plaatse met de bekende motieven bedrukt en in de gekozen smaak voor jou gemaakt – bestel jouw Emoji-taart heel eenvoudig bij ons in de online shop en laat ze heel gemakkelijk naar huis, je gekozen adres of direct naar het feest leveren! Waarmee we je ook maar gelukkig maken kunnen – de coole Emoji-taarten zijn in ieder geval de ´eyecatcher´voor jong en oud op elk feest!