Speciale gelegenheden

Speciale gelegenheden

Onze taarten kunnen niet meer verschillend zijn van elkaar – Hier hebben we een kleine selectie van onze themataarten voor speciale gelegenheden. Als je nog steeds geen idee hebt wat je algemeen mee moet nemen naar een feest of wat je erbij moet serveren bij een maaltijd dan ben je hier precies goed! Wie wil er nou saaie en onpersoonlijke taarten aanbieden? Hier in onze shop vind je de passende taart voor jouw gelegenheid. Maakt niet uit of je je bedanken of verontschuldigen wil, met onze themataarten kan je een eigen persoonlijke boodschap op de taarten laten drukken. De categorie ‘’Bedankt’’ en ‘’Het spijt me’’ vind je hier onder themataarten voor speciale gelegenheden. Als dit allemaal nog niet persoonlijk genoeg is dan kan je ook altijd nog een tekstboodschap op de taart laten schrijven. Diegene die de taart krijg zal zeker verrast zijn! Natuurlijk hebben we ook nagedacht over de populaire feestdagen en hier hebben we ook zeker nagedacht over de kleine details.Kerstmis, Pasen of zelfs Valentijnsdag blijft met onze taarten zeker positief in je gedachten en in de gedachten van je vrienden en bekenden. Ongeacht naar welke gelegenheid je een taart verstuurd, het belangrijkste daarbij is dat het vanuit je hart komt. Kies een geschikte themataart uit de volgende categorieën: Moederdag, Valentijnsdag, Pasen of misschien ook Kerstmis. Vergeet niet dat een persoonlijke tekstboodschap op je themataart de taart precies goed afrondt.

Door onze capaciteiten in het productieproces kunnen wij je bestelling snel verwerken. Ook als je opeens een taart nodig hebt voor de volgende dag kunnen wij deze leveren met DHL Express.

Wil je een taart voor een speciale gelegenheid bestellen alleen heb je nog geen passende decoratie voor het feest? Passend bij onze themataarten voor speciale gelegenheden is er nu ook een grote keuze uit party-sets. Heb je voor een speciale gelegenheid, zoals kerstmis nog decoratie nodig dan kan je een keer in onze shop kijken.


Bestellen binnen 00:00:00 uur & we leveren met - op Day, de 00.00.0000