Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Afscheid & Goede reis

Afscheid en goede reis taarten online-bestellen

Gaat een bekende van jou op een lange reis en moet jij daardoor afscheid nemen? Stuur zijn smaakpupillen dan alvast op een kort tripje met een heerlijk afscheidscadeau voordat hij gaat reizen! Want wij hebben de lekkerste en de mooiste afscheidscadeau’s voor iemand die op reis gaat. We hebben bijvoorbeeld een leuke koffertaart! Het is nooit leuk wanneer er iemand weggaat die je liever dichtbij je houdt. Maar met een afscheidscadeau als deze, maak je het wel een feestelijk afscheid! Of heb je een leuke foto samen met diegene? Ga dan voor fototaart met vlaggenkader! Deze is verkrijgbaar met andere samenstellingen qua vlaggen. De vlaggen verschillen per grootte. Kies dus de juiste grootte en de mooie foto die je hebt. Het leuke hieraan is dat de vlag van de bestemming er misschien wel tussen zit en de taart wordt helemaal opgefleurd met de leuke foto.

Er kunnen natuurlijk verschillende reden zijn voor een afscheid. Een vakantie, een wereldreis, in het buitenland studeren of misschien zelfs wel emigreren. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voordat ze gaan reizen, verdienen ze natuurlijk wel een afscheidscadeau. Hoe moeilijk afscheid nemen soms ook kan zijn. Maar er wordt ook wel gezegd dat afscheid nemen niet bestaat! En je kunt jouw afscheidscadeau nog persoonlijker maken. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het afscheidskaart. Dit kan handgeschreven, maar ook gedrukt worden. Waar de reis ook naartoe gaat, wij hebben een internationale selectie aan taarten gemaakt. Grote kans dat het land van bestemming er voor jou tussen zit! Elk afscheidsfeest is uniek en onze taarten maken het afscheid nog unieker.

Afscheid nemen kan voor sommigen zwaar voelen. Het kan een beetje droevig aanvoelen. En dat begrijpen wij. Maar daarom willen wij juist een afscheid zo feestelijk mogelijk maken. En er is niks vrolijkers dan een taart. Samen eten, samen genieten. Er zullen weer andere mooie herinneringen gemaakt worden. En een afscheid is juist een herinnering van wat voor mooie dingen jullie samen hebben gedaan en in de toekomst zeker weer zullen doen. Dus wees creatief. Laat met jouw creativiteit zien dat afscheid nemen niet droevig hoeft te zijn en dat het maar iets tijdelijks is. Wij helpen je graag op weg met jouw creativiteit met onze diversiteit qua smaken. We hebben 5 verschillende smaken en voor elke backpacker hebben wij een smaak die hem tijdens zijn reis stiekem naar huis zal doen verlangen. De afscheidstaarten zijn verkrijgbaar in de 5 smaken: chocolade, kersen, nougat, framboos-vanille en citroen. Dan zou je toch zeggen dat daar iets tussen zit voor de zoetekauw waar je afscheid van gaat nemen toch?

De reis is gepland, jij hebt jouw uitnodiging ontvangen voor het afscheidsfeest en nu alleen nog het afscheidscadeau. Ga je toch voor de koffertaart die perfect past in het thema van reizen? Of heb je in jouw fotobibliotheek nog een leuke foto gezien die je wilt laten afdrukken op de fototaart met de vlaggenkader? Het past allemaal binnen de mogelijkheden! Laat jouw creativiteit op de vrije loop en neem afscheid van de dierbare op een manier zoals jij dat wilt doen. Je hoeft alleen maar jouw wensen door te geven en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd aankomt voor het afscheidsfeest en je nergens meer druk om hoeft te maken! Neem afscheid op een feestelijk manier!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Goede reis taart
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Tropische Foto taart
    Maritiem-Taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Roze flamingo taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Blauwe flamingo taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in vlaggenkader
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Gele flamingo-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    wereldkaart-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart

    De Afscheid & Goede reis taarten online bestellen

    Heb je een vakantie gepland of start je net met een lange reis? Een van je vrienden of kennissen is van plan om een wereldreis te maken? Dat moet je natuurlijk vieren. Bij dit thema ‘Afscheid en goede reis’ kan je een speciale taart geven aan een speciaal iemand om te laten zien dat je diegene veel gaat missen en dat je veel om deze persoon geeft. Of het nu voor een lange reis, op vakantie gaan, het bezoeken van een nieuw land, het skiën, het strand, de ontspanning of gewoon voor een verhuizing is, je zal mensen zeker ermee gelukkig maken. Zorg ervoor dat dit feest een onvergetelijk moment voor ze wordt en dat ze de hele tijd aan jou denken tijdens hun verblijf in het buitenland.

    Wij bieden verschillende leuke taarten aan voor een afscheidsfeest. We hebben een leuke koffertaart, maar we hebben ook mooie ronde taarten in verschillende motieven. Je kan zelfs tussen vier heerlijke smaken kiezen namelijk vanille/framboos, vanille/zitroen, choco/choco en choco/kers. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar. Hierdoor moet je niet meer bang zijn dat je straks te weinig porties hebt voor iedereen. Als de taart niet aan jouw wensen voldoet dan kan je natuurlijk ook nog aanpassingen doen. Je kan een leuke tekst bijvoegen en soms kan je zelfs je eigen foto uploaden.

    Wees creatief, zodat je, je vrienden, kennissen of familie kunt verrassen. Het zal zeker een geslaagd feest worden met onze leuke afscheid & goede reis taarten. Laat de reis maar beginnen!!