Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Geboorte Babyshowers

Taarten voor Babyshower online bestellen!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Happy birthday deluxe taart roze - Dubbe...
    € 56,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Zwangerschapstaart met gele accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Zwangerschapstaart met roze accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Zwangerschapstaart met blauwe accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Zwangerschapstaart met groene accenten
    € 89,00 *
    Naar taartNaar taart
    Twee-verdiepingen Baby-Shower taart
    € 71,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte 2-verdiepentaart met taartenlint
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday Deluxe taart - verschille...
    € 54,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy Birthday Deluxe taart groen - Dub...
    € 56,90 *
    Naar taartNaar taart
    Happy birthday deluxe taart blauw - Dubb...
    € 56,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten voor geboorte en babyshowers online bestellen

    Deze dag geld alleen voor de moeder en haar toekomstige kind! Geef haar de aandacht die ze verdiend en verras het kind met een lekkere taart. De lekkere taarten van jeeigentaart.nl zijn perfect voor deze gelegenheid. Als er al een datum vast is gezet voor het babyfeest dan kan je al gaan plannen. Onze taarten speciaal voor baby showers zijn natuurlijk ideaal. Echter weten we ook dat jullie op zoek zijn naar leuke decoratie voor de baby shower. Wij bieden ook een decoratieset voor een baby shower of een babyfeest aan. Voor de perfecte sfeer en de stralende gezichten van je liefe gasten willen we verzekeren dat de decoratieset er perfect uitziet. Om de moeder een leuk en persoonlijk cadeau te maken, adviseren wij onze fototaarten in mooie baby design. Persoonlijker kan je de taart niet leveren. Laat een mooie foto op je taart afdrukken. Misschien een foto van een leuk thema of een ander persoonlijke foto.

    Onze taarten voor de geboorte zijn precies het perfecte cadeau voor een goede start in het leven! Maakt niet uit of het een taart of een cupcake is. Onze producten in deze categorie zijn gemaakt voor een babyfeest en laten de ogen van je gasten zeker stralen. Geef de trotse ouders een mooie taart en vier met hun de geboorte van hun kind. Als je het cadeau zelf niet geven kan leveren wij jouw cadeau ook direct aan de trotse ouders. Kies tussen UPS of DHL en laat je bestelling super snel aankomen. Bestel makkelijk online en geniet!

    Ben je nog op zoek naar passende decoratie die op je feest nog missen dan kunnen jullie ook eens in onze categorie ‘’decoratie’’ voorbij kijken. Daar vind je de passende decoratie om je taart en je ruimte perfect te versieren.