Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Communie & Vormsel

Taarten in Communie en Vormsel thema online bestellen

Heilige communie en vormsel vinden maar één keer in het leven plaats! We willen jouw communie- of vormselfeest zo mooi mogelijk maken. Bij ons vindt je zeker een passende taart die je kunt geven aan de pas gevormde of jouw kind voor de eerste communie. We hebben onze smakelijke taarten ingepakt met onze diverse ontwerpen.
De parochiegemeenschap en kerk zullen ook blij zijn als je langskomt met een ongelooflijk heerlijke taart met bovenop een design van biddende handen en een belettering van ‘Naar de eerste heilige communie’. Voorbereiden voor de eerste communie of vormsel is tijdrovend maar erg leuk! Interessante communieklassen gaan namelijk over Jezus’ lijdensweg, dat verschillende aspecten van de religie leert. Het bekende laatste avondmaal en de connecties, zoals met het brood en de wijn, worden overgebracht naar de communiekinderen. Vaak wordt er tijdens de les gezongen en geknutseld. Alle kinderen zijn verheugd om de verdere sacramenten te ontdekken die op handen zijn in een religieus leven. Er zijn natuurlijk verschillen tussen het gebruik van katholiek of evangelisch onderwijs. Elke christelijke voorbereiding zal met de familie worden gedeeld, zodat velen zich in deze kwestie verfrissen. De mooie momenten die een kind heeft tijdens de communie of vormsel zullen nooit worden vergeten. .
Mooie witte communiekleding zoals de witte communie jurk en de leuke stijlvolle accessoires zijn verplicht voor ´Witte Zondag´. Witte zondag is een traditionele communie dag. Alle kinderen zijn die dag voorbereid en kijken uit naar de dienst. Ze dragen allemaal mooie communiekleding communie jurken. Voor het eerst brood en wijn delen met anderen in de kerk is voor iedereen een groot spektakel. Voor jouw feest kan je nu een taart kiezen die jouw lieveling het meest begeert. Naast de normale ronde en vierkante taarten hebben we ook speciaal voor jou kruisvorm taarten gemaakt. Deze staan mooi op elke feesttafel. Bij de kruisvorm taart kun je ook de kleur van het lint uit verschillende kleuren kiezen. Je kunt dus bijvoorbeeld de kleur kiezen van de communiekleding of communie jurk dat het kind zal dragen tijdens zijn of haar eerste communie. Natuurlijk ziet deze taart er nog mooier uit met een foto van het communiekind of de gevormde. Bekijk gerust al onze communie- en vormsel taarten. Bij meerdere kun je ook een tekst op laten schrijven, zoals het communie-gezegde van jouw kind. We bakken zonder moeite jouw persoonlijke dienst-taart voor je en helpen je graag om alles naar jouw wensen te maken. Naast onze heerlijke taarten hebben we ook zoete muffins voor het feest in de tuin. Deze zullen gegarandeerd als eerste van het toneel verdwijnen. We raden je aan om voor de vormsel onze taart met bijbelframe te kiezen. Je hebt hier namelijk de mogelijkheid om jouw favoriete zin uit de Bijbel te citeren. We schrijven deze passend op jouw gewenste taart. Als extra tip zouden we je erop willen wijzen dat de chocolade cake met chocolade vulling de lievelingssmaak van onze klanten is.


Een dessert mag niet ontbreken bij de dienst. De prachtige communie- of vormsel dag, die rond Pasen plaatsvindt, moet zo groot mogelijk voor het hele gezin zijn. Als familielid of kennis moet je het kind ook een cadeau geven. Het meest voorkomende cadeau in dit geval is geld, maar we vinden dit erg onpersoonlijk en zouden jullie erop willen attenderen hoe mooi een taart kan zijn om de dag te vieren. Als je nog steeds niet zeker weet welke taart het beste past, klik dan op het gewenste product. Nadat je dit hebt gedaan kun je onderaan foto’s van klanten vinden.
We wensen je en het communiekind of de gevormde een fijne dienst!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Bijbel-Frame, Fototaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Communie en vormsel taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in kruisvorm, verschillende...
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Ronde eetbare print uit marsepein
    Marsepein Cake-Pops (12 stuks)
    Communie taart "Heilige Maria"
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rechthoekige eetbare print uit marsepein
    Kruis taart, verschillende kleuren
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Pastel roze Foto-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Macarons (16 stuks)
    € 19,90 *
    Naar de macaronsNaar de macarons
    Momenteel uitverkocht

    Communie & het Vormsel online bestellen

    Staat er een communie of een vormsel op de planning? Onze communie & vormsel taarten zijn de perfecte cadeaus voor deze bijzondere dag. Wij bieden dan ook verschillende taarten aan die bij deze gelegenheid passen. Verras de mensen met een kruistaart, Deluxe taart, communietaart ‘’Heilige Maria’’ of een Communie en vormsel taart. Deze taarten kun je allemaal individualiseren met je eigen tekst. Als dit nog niet geindividualiseerd genoeg is dan bieden wij ook nog de bijbel-frame, fototaart en de fototaart in kruisvorm aan. Bij deze twee mooie taarten kan je je eigen foto uploaden. Hierdoor geef je een leuk persoonlijk tintje aan het feest.

    Hiermee weet je de gasten een smakelijke verrassing te bezorgen op deze speciale dag. Kind of kleinkind een prachtige communie taart of vormsel taart brengt hen allen een onvergetelijke dag. De taarten vallen niet alleen op door hun bijzondere design, maar ook de smaakbeleving maakt deze taart erg speciaal. Slechts een paar muisklikken en je hebt je taart besteld.
    Deze speciale taarten zijn de kerst op de taart van je Communie of Vormsel!
    Onze taarten worden aan huis geleverd met DHL-Express of UPS-Standard. Hiermee kan je gelijk aan je feest beginnen.