Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Dooptaarten

Dooptaarten

De doop van een kind is een belangrijk mijlpunt in het leven. Voor zowel het kind zelf en de familie die er bij hoort. Ben je daarom nog op zoek naar het perfecte cadeau voor een doop? Misschien is 1 van onze taarten voor een doop dan wel iets! Je kunt bij ons alle kanten op. Heb je een mooie foto voor op de taart? Dan kan dat er op gedrukt worden. Of heb je misschien een mooie tekst voor de doop? Dan kun je deze tekst ook op 1 van onze taarten laten bedrukken! Een mooi cadeau voor de doop kan net zo belangrijk zijn als de doop jurk zelf bijvoorbeeld!


Onze fototaarten zijn een ideaal cadeau voor de doop en de viering ervan. Al is het om deze zelf te bestellen om de gasten te verbazen met de mooie afbeelding of een schitterende tekst. Het is ook een leuk doopcadeau om te geven. Het maakt de doop nog mooier om vooraf of achteraf samen met zijn allen te kunnen genieten van een schitterende taart.


De doop is een belangrijke viering. Het is een kerkgebruik van de Christenen. Dopen is het onderdompelen of het besprenkelen met water. Het water staat symbool voor het bloed van Jezus Christus. Het water wast de gedoopte als het ware schoon voor God. Een bijzonder en mooi ritueel en dat verdient ook mooie doop cadeau's. Voor een gedoopte jongen zal de Blauwe Dooptaart een schitterend doop cadeau zijn. Voor een meisje, in een schitterende doop jurk, zal de Roze Dooptaart de ouders versteld doen staan! De familie zal versteld staan van zowel de smaak als de uitstraling van onze taarten! Onze dooptaarten zijn beschikbaar in verschillende groottes. De keuze is reuze: We hebben de maten S, M en L. En dan ook nog twee of drie verdiepingen. Hoe groter de viering van de doop, hoe groter de taart mag zijn! Normaal gesproken worden peuters gedoopt, daarom hebben wij ook nog een babyfiguur die is gemaakt van een zoete fondant en ligt onder een deken van marzipan. De kleur van de deken is afgestemd op de kleur van de taart.


Om een taart als cadeau voor de doop te geven, zal de familie gegarandeerd verrassen! Bijvoorbeeld een heerlijke fototaart met een schitterende foto van het kind om het af maken. Als u uw foto upload met een resolutie van tenminste 600x1000 of 1000x600 pixels, zal de kwaliteit van uw foto haarscherp zijn. Met de editor op onze website kunt u de afbeelding geheel naar eigen wens aanpassen en maak je eigen taart-ontwerp zo mooi en zo persoonlijk mogelijk. Naast een foto kun je ook een een bijbelspreuk of een andere mooie tekst op de taart laten printen.


Wanneer een taart als doopcadeau met foto of tekst nog niet persoonlijk genoeg is, is het ook nog mogelijk om het geschenk nog specialer te maken met een wenskaart en deze te voorzien van bedrukking. U kunt er zelfs dan nog voor kiezen om de boodschap met de hand te laten schrijven of de boodschap op de wenskaart te laten drukken. Dus de doop jurk is uitgekozen. Nu nog het geschikte cadeau voor de doop. Heb je je keuze gemaakt? Ga dan de gewenste taart persoonlijk maken en zorg er voor dat iedereen zorgeloos kan genieten van de doop!


Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Groen Baby-feesttaart
    € 62,90 *
    Naar taartNaar taart
    Blauwe Baby-feesttaart
    € 62,90 *
    Naar taartNaar taart
    Roze Baby-feesttaart
    € 62,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxe Cupcakes, 9 Stuks
    Roze Dooptaart
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Blauwe Dooptaart
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Groene dooptaart
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Pastel roze Foto-taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Twee-verdiepingen Baby-Shower taart
    € 71,90 *
    Naar taartNaar taart
    Witte 2-verdiepingen taart met taartenlint...
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taarten voor de doop online bestellen

    Al overlegd wie de peetvater en peetmoeder wordt? Is de datum ook al vastgelegd waar op de doop zal plaatsvinden? Of ben je zelf op een doopfeest uitgenodigd en wil je de familie een leuke verrassing geven in de vorm van een dessert? Dan is het belangrijkste al geregeld! Maar wat minstens net zo belangrijk is, is de dooptaart al geregeld?

    Natuurlijk dragen de liefste mensen uit je familie en je beste vrienden ook bij aan een leuk doopfeest, maar leuke decoratie of een lekker gerecht kan ook een goeie bijdrage leveren aan het feest! Dan zit je helemaal goed op onze online shop! We willen je helpen om de perfecte taart voor jullie doopfeest te maken.

    Dooptaart – het ideale geschenk voor de doop kun je hier vinden. Onze dooptaarten kan je in verschillende smaken en met verschillende vullingen online bestellen. Onze taarten worden met een fijne marsepein gemaakt. Je kan kiezen uit onze afgewerkte themataarten of fototaarten. Om je dooptaart noch een persoonlijke touch te geven kan je een tekstboodschap op de taart of per wenskaart toevoegen. Laat je inspireren door onze taarten en maak de doop tot een uniek en onvergetelijk moment! .