Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Dooptaarten

Dooptaarten


Deluxe Cupcakes, 9 Stück
Roze Dooptaart
€ 149,00 *
Naar taartNaar taart
Blauwe Dooptaart
€ 149,00 *
Naar taartNaar taart
Groene dooptaart
€ 149,00 *
Naar taartNaar taart
Eenhoorntaart
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Twee-verdiepingen Baby-Shower taart
€ 71,90 *
Naar taartNaar taart
Witte 2-verdiepentaart met taartenlint
€ 69,90 *
Naar taartNaar taart
Cake pops met kleurrijke chocolade en lo...
Cake pops met kleurrijke chocolade (12 s...
Baby op twee verdiepingen taart, roze
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart

Taarten voor de doop online bestellen

Al overlegd wie de peetvater en peetmoeder wordt? Is de datum ook al vastgelegd waar op de doop zal plaatsvinden? Of ben je zelf op een doopfeest uitgenodigd en wil je de familie een leuke verrassing geven in de vorm van een dessert? Dan is het belangrijkste al geregeld! Maar wat minstens net zo belangrijk is, is de dooptaart al geregeld?

Natuurlijk dragen de liefste mensen uit je familie en je beste vrienden ook bij aan een leuk doopfeest, maar leuke decoratie of een lekker gerecht kan ook een goeie bijdrage leveren aan het feest! Dan zit je helemaal goed op onze online shop! We willen je helpen om de perfecte taart voor jullie doopfeest te maken.

Dooptaart – het ideale geschenk voor de doop kun je hier vinden. Onze dooptaarten kan je in verschillende smaken en met verschillende vullingen online bestellen. Onze taarten worden met een fijne marsepein gemaakt. Je kan kiezen uit onze afgewerkte themataarten of fototaarten. Om je dooptaart noch een persoonlijke touch te geven kan je een tekstboodschap op de taart of per wenskaart toevoegen. Laat je inspireren door onze taarten en maak de doop tot een uniek en onvergetelijk moment! .