Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Halloween

Taarten voor Halloween


Vind jij Halloween 1 van de leukste feesten van het jaar? Dat is mooi! Want het is weer bijna tijd om langs de deuren te gaan en mensen de stuipen op het lijf te jagen met jouw enge kostuum. Daarnaast is het traditie om ’trick or treat’ te roepen bij het langsgaan van de deuren. Halloween is een Amerikaans feest, wat steeds populairder wordt in Nederland. En wij helpen je graag om te gaan griezelen! Want wij hebben de meest griezelige taarten en vele andere lekkernijen voor jou gemaakt. Zo zal jouw Halloween feest er voor zorgen dat je mensen zo bang maakt, dat ze met de volgende Halloween feestjes niet meer bang zullen zijn want ze kunnen niet tippen aan de griezeligheid van jouw feest. Wat dacht je van onze Spin op 2 verdiepingen Halloween-taart? Mensen zullen bij binnenkomst daadwerkelijk griezelen en schrikken van zo een levensechte taart. Mensen die bang zijn voor spinnen, zullen gillend het huis uitrennen! Als de spinnen niet helemaal in jouw straatje past, misschien is de Halloween hersenen taart wel iets voor jou! Naast dat de taarten eng en oogstrelend mooi zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke lekker!

Halloween is vooral in de Verenigde Staten een populair feest. Halloween is begonnen in het tweede deel van de 19e eeuw. Pas in de 20e eeuw werd het een kinderfeest in de Verenigde Staten. Hier gaan de kinderen langs de deuren om snoep op te halen en bij het aanbellen wordt er gezegd ‘Trick or Treat’. De kinderen gaan verkleed om zo de mensen te laten schrikken. De huizen die meedoen aan Halloween zijn te herkennen aan de Halloweenversieringen. De meest bekende Halloweenversiering is misschien wel de uitgeholde pompoen met een gezicht en een kaarsje erin. Wij hebben ook gedacht aan de welbekende pompoen en onze bakkers hebben daarvoor speciale pompoen cake-pops gemaakt. Helemaal in de stijl van Halloween! Wanneer je niet zo overtuigd bent van onze pompoen cake-pops, hebben wij ook nog onze Monster cupcakes ! Een perfecte toevoeging op een Halloween-feestje wat jij wilt geven of om uit te delen aan de kinderen met Trick or Treat. Wanneer jezelf creatief bezig wilt zijn met de cupcakes, dan kan dat ook met onze cupcakes-zelf-decoreren! En om jouw taarten helemaal griezelig te maken, hebben wij nog eetbare decoraties voor Halloween. Deze zijn gemaakt van marsepein en niet alleen een heerlijke toevoeging, maar ook nog eens een griezelige!

Heb je jouw Halloween outfit gekozen en moet je nu alleen nog de lekkernijen gaan regelen? Wacht dan niet langer en ga over op bestellen! Ons assortiment is breed genoeg om geschikte lekkernijen voor iedereen in huis te halen en samen te kunnen griezelen. Of om kinderen te trakteren op een leuke treat tijdens het trick and treat lopen. En natuurlijk zijn onze Halloween-taarten ook te bestellen als het geen Halloween is. Bij bijvoorbeeld een horror-feestje.
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Halloween taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Spin op 2 verdiepingen Halloween taart
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart
    Halloween Cupcakes
    Halloween Hersenen taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Halloween cake pops
    € 29,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Heks op Griezelhuis
    € 36,90 *
    Naar taartNaar taart
    Halloween 3 verdiepingen taart
    € 149,00 *
    Naar taartNaar taart
    Herfst-cake-popsicle (10 Stuks)
    € 39,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Monster Cupcakes
    Pompoen-Spice-Cake-Pops (10 Stuks)
    € 29,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht

    Taarten voor Halloween

    Ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor jouw Halloween feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in gebak in alle soorten en maten en met ons is de keuze "trick or treat" heel gemakkelijk. Verkleed niet alleen jezelf, maar ook je taart in een indrukwekkend kostuum. Bij ons heeft horror geen limiet. Of je nou gaat voor spoken, hersens, spinnen of heksen. Wij hebben vast wel een taart die iedereen de stuipen op het lijf jaagt! Verbaas je gasten met onze verschrikkelijk lekkere Halloween taart of bestel een griezelige foto taart. Hier kun je een enge foto naar eigen keuze uploaden en zullen wij jouw persoonlijke Halloween verrassing voor je maken! Fototaarten kan je in het menu boven vinden. En als helloween al voorbij is maar je gewoon erg van griezellen houd, dan zijn deze taarten natuulijk ook erg goed voor thema feestjes! Vier de verjaardag van jouw zoon of dochter met een spook thema en laat iedereen griezelen bij het eten van het toetje.