Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Het spijt me

het-spijt-me taarten


Moet jij tegen iemand ‘het spijt me’ zeggen? Daar kijken wij niet raar van op. Fouten maken hoort nou eenmaal bij het leven. Ben jij iemand zijn verjaardag vergeten of heb je het jubileum met je vrouw gemist? Dat kan natuurlijk gebeuren door het drukke bestaan. Wij focussen samen met jou graag op het positieve om dit weer goed te maken door oprechte excuses aan te bieden. Bekijk welke het spijt me-taarten wij allemaal hebben en zeg het op de meest oprechtste manier mogelijk. Want een taart kan meer zeggen dan duizend woorden. Het mooiste zal zijn is dat wanneer jij vraagt: ‘Vergeef me?’ dat de andere persoon jouw vergeeft of jouw excuses aanvaardt. Het moeilijkste hierin is om de eerste stap te zetten. Daar helpen we jou graag bij. Want hoe kun je beter het onderwerp aansnijden van wat er is gebeurt door samen een taart aansnijden en de lucht te klaren? Wil je je excuses nog meer kracht bijzetten door middel van tekst en het spijt me zeggen door middel van een wenskaart toe te voegen? Dat kan ook. De wenskaart kun je laten bedrukken, gedrukt of met de handgeschreven. Bijvoorbeeld: ‘Het spijt me, vergeef je het me?’ om maar een voorbeeld te geven en jou op weg te helpen om jouw welgemeende excuses aan te bieden. De andere persoon zal zien dat jij er moeite in hebt gestoken en dit waarderen. Het belangrijkste is dat jij de moeite hebt gedaan om het gebaar te maken en het spijt me te zeggen. Moet je tegen meerdere personen het spijt me zeggen, dan hebben wij ook nog andere producten in ons assortimenten naast taarten. Wat denk je dan van onze cake-pops of onze flower power cupcakes? Wanneer je iemand gekwetst hebt, worden er vaak ook bloemen gegeven. Met onze flower power cupcakes heb je het beste van beide werelden.

Het spijt me zeggen is misschien wel 1 van de moeilijkste dingen om te doen. Daarom kun je de taart, de cakepops of de cupcakes laten bezorgen op het gewenste adres. Zo kun je toch je excuses aanbieden zeggen en het eerste en moeilijkste contact vermijden. Wanneer de andere partij de excuses zal accepteren, is de kans aanwezig dat deze contact met jou zal opnemen om jou te bedanken voor het cadeau en de lucht willen klaren. Je zult daarna blij zijn dat je de eerste stap tot vergiffenis hebt genomen en ons dankbaar zijn dat we je daarmee hebben geholpen. Koppig zijn of angst hebben mag niet in de weg staan om het spijt me te zeggen. Mensen die belangrijk voor jou zijn, verdienen het om een excuus van jou te krijgen. Bedenk nu hoe je het wilt gaan aanpakken. Dat kan met een oprechte tekst of een gedicht waar je jouw spijt in laat zien. Dus waag die sprong in het diepe, bedenk hoe jij het spijt me wilt zeggen en toon dit aan degene waar jij je graag mee wilt verzoenen! Want het beste is om je te verzoenen met mensen die jou dierbaar zijn, toch?
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Excuses taart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Engel, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Uli Stein, Face-Cake
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode taart met taartenlint
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Gele taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Blauwe taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Groene taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
    € 74,90 *
    Naar taartNaar taart

    Het spijt me taarten online bestellen

    Soms kan het heel moeilijk zijn om je excuses aan te bieden of om iemand te laten weten hoe erg het je spijt.Wanneer een excuses of een bosje bloemen niet meer helpt hebben we speciaal voor jou een catergorie gemaakt met 'het spijt me' taarten. Wanneer je radeloos bent en echt niet meer weet wat je nou moet doen kunnen onze taarten je wellicht verder helpen. Je weet wat men zegt; een taart zegt meer dan 1000 woorden en daarom is het veel makkelijker om sorry te zeggen met een lekkere taart. Wie kan er nou boos blijven na het eten van 1 van onze overheerlijke taarten! Kies uit verschillende afbeeldingen, of neem een eenvoudige taart en schrijf op deze taart waar je mee zit, of zeg gewoon sorry. Zo is jouw bericht ook nog eens super persoonlijk. Het is zeker dat het na het eten van een taart allemaal weer goed is! Ook ideaal als je iemand niet persoonlijk kan aanpreken of zien. Het sturen van een taart komt waarschijnlijk veel beter over dan gewoon een berichtje per telefoon. Laat iemand zien dat het echt belangrijk voor je is, en stuur een taart! Wij leveren wanneer jij het wilt, waar jij het wilt!