Skip to Store Area:

  Moederdag

Moederdagtaart


Rosen-Frame, Fototaart
€ 29,90 *
Naar taartNaar taart
Fototaart met rode rozen in hartvorm
€ 39,90 *
Naar taartNaar taart
Bloementaart voor moederdag in hartvorm
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)
Fototaart in kleurige bloemenkader
€ 29,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe Valentijnsdag taart in hartvorm
€ 49,90 *
Naar taartNaar taart
Voor de beste Mama taart in hartvorm
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
Voor de beste mama
€ 31,90 *
Naar taartNaar taart
Een hart voor mama Sachertaart
€ 21,90 *
Naar taartNaar taart
Smartphone-frame, fototaart
€ 29,90 *
Naar taartNaar taart

Een zoet cadeau voor Moederdag online bestellen

Komt moederdag eraan en weet je niet wat voor cadeau je voor haar moet kopen? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen! Hier vind je alles om je moeders hart sneller te laten kloppen. Houdt je moeder meer van een grapje en is ze de grappenmaker van de famillie? Dan is onze Super-women face cake echt iets voor haar. Het kan ook zijn dat ze meer het serieuze type is of juist heel romantisch. Hiervoor bieden wij ook verschillende mooie taarten aan met verschillende motieven en vormen. Denk bijvoorbeeld aan onze rozentaart of aan onze bloesemtaart. We hebben ook een schattige shaun het schaap – liefdestaart. Dit is een schattige manier om te laten zien hoeveel je van je moeder houdt. Ook kan je de moederdagtaart personaliseren door je eigen persoonlijke bericht erop te schrijven. Hierdoor bezorg je jouw moeder zeker een onvergetelijke en unieke moederdag.

Het leuke aan onze fototaarten is dat je een geheel eigen foto kan uploaden, waardoor de taart al snel veel persoonlijker wordt. Kies je eigen foto en frame uit en en laat jezelf verrassen hoe de taart er aan het einde uit komt te zien. Het eindresultaat kan je natuurlijk nog zien voordat je de bestelling plaatst. Als je er decoratie bij wilt hebben kan je deze nog altijd extra bestellen in onze shop. Zoals suiker & marsepein decoratie, taartenlinten, chocolade deco of taartenfonteinen. Hiermee kan je de taart perfect afmaken.

Als je op moederdag niet bij je moeder kan zijn om het geschenk te overhandigen, sturen wij het direct naar haar op! Snel en eenvoudig online te bestellen en wij doen de rest!