Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Oud & Nieuw

Oud & Nieuw Taarten!


Het is bijna weer tijd om vuurwerk af te steken, champagne te drinken en voor gezelligheid met je naasten om het oude jaar goed af te sluiten! Jawel, het is weer bijna Oud & Nieuw!
Wilt u dit jaar een leuke en originele toevoeging aan de hapjes en oliebollen die bij Oud & Nieuw horen? Daarvoor hebben wij een schitterende en lekkere selectie aan taarten en andere lekkernijen voor je gemaakt! Als je een groot fan bent van champagne, dan hebben wij twee taarten voor jou in de vorm van een champagne fles. Deze zijn beschikbaar in de kleuren roze en groen. Wanneer je een wat meer chique Oud & Nieuw feest wilt geven waar een dresscode aanwezig is, hebben wij de taart die daarbij perfect op aansluit: onze bruidegoms taart met een grijze smoking! Als het geen chique party is, maar meer een knalfuif, dan is een taart die wat meer aansluit op het feestje een beter idee en daar hebben wij de partytaart voor jou. De partytaart is er in verschillende groottes dus geschikt voor alle feestjes en maakt dus niet uit hoeveel mensen er komen. Hij is er in de maten S, M en L. En dan ook met dubbele hoogte en driedubbele hoogte. De porties verschillen van 6, 12, 18, 28 en 43.

Daarnaast hebben wij ook nog onze cake-pops. Vergelijkbaar met het nummer 1 vuurwerk, sterretjes! Heerlijke zoetigheden op een stokje! Perfect om mee naar buiten te nemen en de kinderen op iets lekkers te trakteren wanneer je ze vlak voor 12 uur uit bed haalt om gezellig met zijn allen het nieuwe jaar in te luiden. Wilt u het eten qua arrangement voor Oud & Nieuw dit jaar eens keer veranderen? Dan ben je aan het juiste adres. Je kunt zelfs om 12 uur onze taarten met onze taarten-fontein aansteken om het Oud & Nieuw gevoel helemaal compleet te maken en het nog specialer te maken dan dat het al is.

Wanneer je naar iets anders op zoek bent dan onze taarten of cake-pops, dan zijn onze cupcakes echt iets voor jou! Ze zijn lekker, zien er fantastisch uit en zijn ook nog eens makkelijk mee naar buiten te nemen. Misschien dat je je buren met iets lekkers kunt verrasseen bijvoorbeeld als jullie met zijn allen gezamenlijk naar het vuurwerk staan te kijken. De cupcakes kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met een foto van vuurwerk om de sfeer compleet te maken!
Nu je op de hoogte bent van alle mogelijkheden, kun je je een keuze gaan maken. Wordt het toch de lekkere party-taart of toch de cake-pops die het bij alle kinderen goed zal doen? Maak jouw arrangement van Oud & Nieuw lekkernijen compleet! Voeg eventueel ook nog even een Nieuwjaarsboodschap toe. Hier kun je je gasten helemaal mee verrassen. De beste manier om knallend het jaar uit te gaan, de beste wensen tonen met een cupcake of cake-pop of gewoon om zorgeloos met elkaar te kunnen genieten.
Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Champagne taart roze/pink
    € 79,00 *
    Naar taartNaar taart
    Champagne taart vert/groen
    € 79,00 *
    Naar taartNaar taart
    Bruidegom’s taart grijze smoking
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Deluxetaart in hartvorm, zwart wit
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte Deluxe Taart - dubbele hoogte
    € 57,90 *
    Naar taartNaar taart
    Blauwe taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Gele taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Zwarte taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode taart met taartenlint

    Oud & Nieuw taarten online bestellen!

    Oud & nieuw staat weer voor de deur en je weet nog niet wat voor dessert je wil hebben? Dan zit je hier precies goed. Naast het mooie vuurwerk en de heerlijke oliebollen en champagne kan je de avond perfect afmaken met een mooie oud & nieuw taart. Desserts zijn er nooit teveel! Zo kan je optimaal genieten van je familie en vrienden en natuurlijk van de ouderjaarsconference.

    Het feest wordt al ongeveer 4000 jaar gevierd. Er zijn nog vele sporen te vinden van vroeger bij dit eeuwenoude feest. Denk bijvoorbeeld aan onze oud-en-nieuw gerechten. Deze werden door de Germanen gebruikt om demonen te verdrijven. De Germanen offerden dieren, zodat de demonen dan werden verdreven. Deze offers gingen ook gepaard met het drinken van veel alcohol. Je kan dus zien dat we deze tradities nog steeds volgen. We drinken lekker champagne, bier of wijn en daarbij hebben we ook nog eens heerlijke gerechten. En hoe kan je dit feest nog perfecter maken? Door een lekkere taart erbij te kopen.

    Onze champagne taarten zijn perfect voor een oud & nieuw avond. Niet alleen omdat ze op een champagnefles lijken, maar ook omdat ze er nog eens feestelijk uitzien. Op deze taart kan ook de bedrukking ‘’Happy New Year’’ komen. We hebben ook nog verschillende themataarten die goed bij het oud & nieuw feest zullen passen. Om de taart af te maken kan je ook onze leuke taartenfontijnen met nummer kopen. Als je nou geen zin hebt in een taart dan kan je ook onze leuke cupcakes of cake pops kopen. Individualiseer deze met je eigen foto!

    Onze taarten, cupcakes en cake pops worden allemaal geproduceerd in Keulen met de beste ingredienten. Ze zijn gebaseerd op de engelse taarten traditie. Volgens deze traditie kan je de perfecte taart creëren door veel liefde en tijd in de productie te steken. Onze taarten worden met delicate marsepein bedekt en niet met de typische fondantlaag. We garanderen de hoogste kwaliteit voor elke taart, cupcake en cakepop!