Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Oud & Nieuw

Oud & Nieuw Taarten!


Champagne taart roze/pink
€ 79,00 *
Naar taartNaar taart
Champagne taart vert/groen
€ 79,00 *
Naar taartNaar taart
Bruidegom’s taart grijze smoking
€ 41,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxetaart in hartvorm, zwart wit
€ 47,90 *
Naar taartNaar taart
Zwarte Deluxe Taart - dubbele hoogte
€ 57,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Chocolade Naked Cake - verschillende ...
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart
NIEUW!
Rode Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Naked Cake klein
€ 37,90 *
Naar taartNaar taart
Lila Eenhoorn-Deluxe-Taart - dubbele hoogte
€ 74,90 *
Naar taartNaar taart
Deluxe taart van Marmerpatroon – dubbele...
€ 52,90 *
Naar taartNaar taart

Oud & Nieuw taarten online bestellen!

Oud & nieuw staat weer voor de deur en je weet nog niet wat voor dessert je wil hebben? Dan zit je hier precies goed. Naast het mooie vuurwerk en de heerlijke oliebollen en champagne kan je de avond perfect afmaken met een mooie oud & nieuw taart. Desserts zijn er nooit teveel! Zo kan je optimaal genieten van je familie en vrienden en natuurlijk van de ouderjaarsconference.

Het feest wordt al ongeveer 4000 jaar gevierd. Er zijn nog vele sporen te vinden van vroeger bij dit eeuwenoude feest. Denk bijvoorbeeld aan onze oud-en-nieuw gerechten. Deze werden door de Germanen gebruikt om demonen te verdrijven. De Germanen offerden dieren, zodat de demonen dan werden verdreven. Deze offers gingen ook gepaard met het drinken van veel alcohol. Je kan dus zien dat we deze tradities nog steeds volgen. We drinken lekker champagne, bier of wijn en daarbij hebben we ook nog eens heerlijke gerechten. En hoe kan je dit feest nog perfecter maken? Door een lekkere taart erbij te kopen.

Onze champagne taarten zijn perfect voor een oud & nieuw avond. Niet alleen omdat ze op een champagnefles lijken, maar ook omdat ze er nog eens feestelijk uitzien. Op deze taart kan ook de bedrukking ‘’Happy New Year’’ komen. We hebben ook nog verschillende themataarten die goed bij het oud & nieuw feest zullen passen. Om de taart af te maken kan je ook onze leuke taartenfontijnen met nummer kopen. Als je nou geen zin hebt in een taart dan kan je ook onze leuke cupcakes of cake pops kopen. Individualiseer deze met je eigen foto!

Onze taarten, cupcakes en cake pops worden allemaal geproduceerd in Keulen met de beste ingredienten. Ze zijn gebaseerd op de engelse taarten traditie. Volgens deze traditie kan je de perfecte taart creëren door veel liefde en tijd in de productie te steken. Onze taarten worden met delicate marsepein bedekt en niet met de typische fondantlaag. We garanderen de hoogste kwaliteit voor elke taart, cupcake en cakepop!