Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Valentijnsdag

Taarten voor Valentijnsdag online bestellen

Valentijnsdag is elk jaar een speciaal hoogtepunt voor iedereen die verliefd is. Kort voordat deze speciale tijd van het jaar nadert, kun je al zien dat liefde in de lucht hangt. Je kijkt uit naar de dag met je geliefde en gaat maanden van tevoren op zoek naar het Valentijnsdag cadeau. Of onderweg naar een vriend kun je snel stoppen bij het benzinestation, in de dichtstbijzijnde supermarkt of in een bloemenwinkel om snel een doos chocolaatjes of een boeket rozen als Valentijnsdag cadeau te halen en zo je geliefde te verrassen.
Bij ons kun je jezelf de maanden van hoofdpijn en uitstapjes naar verschillende winkels besparen om de juiste te vinden. Dit omdat onze Valentijnsdag taarten een heerlijk en creatief alternatief zijn voor klassieke chocolaatjes als Valentijnsdag cadeaus. Er zijn zelfs bloemmotieven. We bezorgen zelfs je Valentijnsdag taart direct bij jou thuis of als verrassing direct bij je geliefde en je kunt samen genieten van Valentijnsdag met een heerlijk stuk taart.

Onze taarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, geschikt voor Valentijnsdag. Zo zijn er onze rozentaarten in roze en rood als heerlijke boeketvervanger of onze populaire en buitengewone taarten in hartvorm met veel verschillende Valentijnsdag motieven. Misschien wil je je geliefde ook een van onze deluxe taarten geven voor Valentijnsdag. Want in deze categorie vind je natuurlijk ook onze geweldige deluxe taarten met dubbele hoogte en nobel parelmotief. En zelfs in de vorm van een hart. Als dat niet uit het hart komt!
Om je taarten nog persoonlijker te maken, heb je de mogelijkheid om je eigen Valentijnsdag gezegde op een van onze taarten te laten zetten. Misschien heb je het hele jaar door een belangrijke vraag en wacht je erop dat deze op Valentijnsdag goed wordt neergezet? Zeg het met een van onze Valentijnstaarten en je eigen Valentijnsdag gezegde. Of schrijf je graag gepassioneerd en wil je deze passie in de vorm van een Valentijnsdag gezegde zeggen met je dierbaren? Dit kan ook op onze taarten. Of heb je een grappig Valentijnsdag gezegde bedacht om je geliefde dit jaar eindelijk te vragen of ze je Valentijnsdagschat willen worden? Hetzelfde geldt hier: Zeg het met een taart!

Natuurlijk hebben we in deze categorie niet alleen onze mooiste taarten voor je samengesteld, maar ook kleine lekkernijen zoals cake pops, cupcakes en macarons speciaal verfraaid voor liefde en Valentijnsdag. Deze kleine dingen zijn perfect om een leuke avond voor twee op Valentijnsdag op de bank door te brengen, met een Valentijnsdag film en een zoete lekkernij. Als dit geen geslaagde avond is! Natuurlijk kun je deze heerlijke lekkernijen ook meenemen op een romantische maanlichtwandeling gevolgd door een picknick. Dit omdat al onze taarten en ander lekkers minstens een week meegaan, zelfs zonder koeling. Je kunt dus alle tijd van de wereld nemen, genieten van dit speciale en unieke moment en je liefde vieren onder de heldere sterrenhemel.
En aangezien bekend is dat liefde door de maag gaat, zit je bij ons precies goed. Met de perfecte Valentijnsdagverrassing krijg je gegarandeerd een hit.

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Cake pops "Valentijnsdag" (12 stuk)
    € 27,90 *
    Naar de cake popsNaar de cake pops
    Momenteel uitverkocht
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Rode taart met taartenlint
    Deluxtaart in hartvorm, rood
    € 49,90 *
    Naar taartNaar taart
    Ik hou van jou aquakleur hartentaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Harten Cupcakes
    Koekjes in hartvorm met liefdesboodschap...
    Macarons (16 stuks)
    € 19,90 *
    Naar de macaronsNaar de macarons
    Momenteel uitverkocht
    Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)

    Taarten als Valentijnsdag cadeau bestellen

    Er is liefde in de lucht! Je wilt eindelijk iets anders geven dan altijd dezelfde chocolaatjes, of het boeket rozen – dat is erg mooi, maar wiens charme begint langzaam te verdorren? In onze "Valentijnsdag" categorie zal je zeker het juiste cadeau vinden voor de komende Valentijnsdag. Verras je geliefde deze Valentijnsdag met een gepersonaliseerde en persoonlijke liefdestaart! Er zijn zoveel manieren om iets goeds voor iemand te doen of om te verrassen met een lieve boodschap. Onze taarten, speciaal voor Valentijnsdag, zijn verkrijgbaar in een ongelooflijk aantal variaties, dus iedereen heeft het juiste voor zijn/haar geliefde!