Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Valentijnsdag

Taarten voor Valentijnsdag online bestellen

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Cake pops "Valentijnsdag" (12 stuk)
    NIEUW!
    Roze taart met taartenlint
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    NIEUW!
    Rode taart met taartenlint
    Deluxtaart in hartvorm, rood
    € 49,90 *
    Naar taartNaar taart
    Ik hou van jou aquakleur hartentaart
    € 31,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fototaart in hartvorm
    € 41,90 *
    Naar taartNaar taart
    Harten Cupcakes
    NIEUW!
    Koekjes in hartvorm met liefdesboodschap...
    Macarons (16 stuks)
    Cake-Pops "Love & Be Mine" (12 stuks)

    Taarten voor Valentijnsdag

    In onze categorie ‘’Valentijnsdag’’ vind je zeker het perfecte cadeau voor de komende Valentijnsdag. Ben je de gebruikelijke bloemen of bonbons beu en wil je iets origineels geven? Verras je geliefde deze Valentijnsdag dan met een persoonlijke en individuele taart! Er zijn zovee manieren om iets goeds te doen. Onze taarten, speciaal voor Valentijnsdag, is er nu in vele verschillende variaties. Geef verschillende taarten aan je schat zoals, een taart met een wonderschoon rozenpatroon, een schattige boodschap in hartvorm, een van onze Emoticontaarten of de verleidelijke heerlijke cupcakes. Deze zijn perfect voor jou en jouw geliefde op deze speciale dag. Maakt niet uit of je kiest voor een Valentijnsdagtaart, een fototaart met je persoonlijke valentijnsdagcake of juist voor de nieuwe taarten in hartvorm. Het belangrijkste is dat het vanuit je hart komt. En zoals jullie weten gaat de liefde altijd door de maag, dus dan zit je bij ons precies goed. Probeer onze lekkere smaken, zoals vanille-framboos of choco-choco. Wij bieden u in totaal 4 verschillende smaken aan. De keuze ligt helemaal bij jou.

    Als je al een cake of een taart hebt en je daarvoor de perfecte afsluiting voor wil hebben dan kan je ook bij onze taartenopleggers voorbij kijken. Met de hulp van de taartenopleggers heb je snel uit je taart een valentijnsdagtaart getoverd. Onze aanbeveling is om onze bakwaren met slagroom en verse bessen te serveren. Zo wordt de smaak perfect afgerond en biedt ook een lekkere variatie.

    Passende decoratie voor jouw Valentijnsdag zijn er ook in onze shop. De decoratie, zoals kleine rode rozen, passen perfect op je taart. Als je graag een paar decoratieartikelen zien wil dan raden wij jou aan om een keer naar onze decoratie categorie te kijken.

    Valentijnsdag vindt op 14 februari 2017 plaats.