Skip to Store Area:

Menu Overzicht
  Taarten met figuren

Taarten met cartoon figuren online bestellen

Heerlijke met speelgoed! In deze categorie ben jij in elk geval aan het juiste adres om een unie verjaardag te vieren! Hier vind je veel ongelooflijke taarten met mega sterke speelgoedfiguren om mee te spelen. Ontdek je favoriete stripfiguur of je favoriete Disney-avonturenheld, sprookjesverhaal, Marvel, Star Wars, DC en nog veel meer op onze charmante taarten. Onze selectie in deze categorie is zo groot dat je als strip-, film-, cartoon- of game-fanaat hier je perfecte taart met een figuur vindt. De verschillende kleine helden, zoals de lieve Chubby Unicorn of de chique Minnie Mouse tot de grote held zoals de beroemde uit Star Wars of de behendige Spiderman, maken de taartenwereld van jeeigentaart tot een spectaculair avontuur!

Bekende sprookjesverhalen als Peter Pan, Winnie de Poeh, Mogli en Balu of Sneeuwwitje zijn natuurlijk ook hier! Onze kleurrijke gemengde categorie met alle mogelijke karakters delen onze categorie. Maar bovenal laat elk individueel figuur zijn taart op zijn eigen manier stralen! Alle geweldige taartfiguren maken van hun eigen unieke taart een enorm avontuur! Versier je feestje met een van onze taarten met een speelgoedfiguur en je beleeft een onvergetelijke dag! Vergeet niet dat de taartfiguren reikhalzend wachten om eindelijk met je te spelen!

Ben je nu klaar voor vele avonturen die je met je personage kunt beleven? Kijk rond en verken de categorie taarten met figuren! Het maakt niet uit of de taart met speelgoedfiguur voor jezelf is of voor iemand anders. Je kunt de taart ook bestellen voor je broers, zussen, vrienden of familie. Als je een favoriete serie hebt, moet je deze categorie goed bekijken. De verrassing zal uniek zijn en je zult de uitstraling in haar ogen niet snel vergeten. Het is het beste om een ​​foto te maken van het moment waarop de ontvanger van het cadeau beseft wie er op de taart staat. Of doe het op de meest mysterieuze manier. Voer bij het bestellen niet uw afleveradres in, maar dat van een vriend. Dan wordt de taart met een figuur bij de ander thuis bezorgd! Je zult je vast afvragen wat er in het mysterieuze, grote pakket zit. De verrassing is uniek! Dus waar wacht je nog op? De taartfiguren en striphelden zullen niet eeuwig op je wachten! Bestel dus nu!

Filter producten
Prijs
  Verdiepingen
   Kleuren

    Cars - Lightning McQueen op race circuit ...
    € 44,90 *
    Naar taartNaar taart
    Minnie Mouse op taart met figuur en suiker ...
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart
    Frozen Anna & Elsa op sneeuwvlok taart
    € 47,90 *
    Naar taartNaar taart
    Ijskoningin Elsa, zus Anna & Olaf op taart...
    € 79,90 *
    Naar taartNaar taart
    Chubby unicorn op regenboog taart
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart
    Peppa Pig op verjaardagstaart
    € 36,90 *
    Naar taartNaar taart
    Fortnite-Lama op taart
    € 69,90 *
    Naar taartNaar taart
    Spiderman op spinnenweb boven New York ...
    € 46,90 *
    Naar taartNaar taart
    Minion op taart
    € 36,90 *
    Naar taartNaar taart
    Hulk kaars op Comic taart
    € 37,90 *
    Naar taartNaar taart

    Taart met figuur

    In deze categorie kun je taarten met beroemde cartoons en actiehelden van Disney, Marvel, Star Wars, Clone Wars en nog veel meer vinden. De figuren komen helemaal tot leven op een van onze mooie themataarten en is zeker een hit op elke kinderverjaardag! Denk maar eens aan een taart met een figuur van Happy Potter, Anna van Frozen, Toothless van How to Train your Dragon of Cars. Omdat het plastic figuren zijn, kunnen de kinderen ook nagenieten met een aandenken aan een heel bijzondere dag. De taarten zijn zo ontworpen dat de figuren de taart voleedig aanvullen en het een geweldig geheel is. Een ding is duidelijk er zal geen kruimel van de taart overblijven! Als je een themataart hebt gekozen kun je kiezen uit verschillende smaken en vullingen. Bestel de taart online vanuit je luie stoel en wij sturen hem naar je op!

    Figuur uit plastic:
    Aanbevolen leeftijd: 3+ Jaar